עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה יכול , עדיף נעל שטוחה
נעלי סקוואט מכוונות אותך לסוג סקוואט מסויים מאוד, שלא בהכרח יתאים לך. לעומת זאת בסוליה שטוחה יש לך יותר שליטה על התנועה, בצורה שתתאים לך יותר.אפשר לשמוע הסבר? מעניין אותי, אני בעצמי כרגע מתלבט אם להישאר עם האולסטאר או להתרגל לפאוורלגסי שלי
נעלי סקוואט מכוונות אותך לסוג סקוואט מסויים מאוד, שלא בהכרח יתאים לך. לעומת זאת בסוליה שטוחה יש לך יותר שליטה על התנועה, בצורה שתתאים לך יותר.
ככה שאם אתה יכול לעשות סקוואט כמו שצריך ללא עקב, זה ייתן לך יותר שליטה
אשמח אם תרחיב, אני לא כל כך מבין איזה סוג סקאווט יש נעליים שטוחות ואיזה סוג יש עם נעלי עקבנעלי סקוואט מכוונות אותך לסוג סקוואט מסויים מאוד, שלא בהכרח יתאים לך. לעומת זאת בסוליה שטוחה יש לך יותר שליטה על התנועה, בצורה שתתאים לך יותר.
ככה שאם אתה יכול לעשות סקוואט כמו שצריך ללא עקב, זה ייתן לך יותר שליטה
סקוואט עם עקבים יכול לגרום לך לנטות יותר מדי קדימה בגלל הדחיפה קדימה שהנעל נותנת לךהבנתי... יכול להסביר את העובדה שדווקא כשאני משתמש בנעלי סקוואט אני מרגיש שהעקבים שלי מתרוממים
זה לא סוג סקוואט, אלא איך שאתה עושה סקוואט. הסקוואט יראה שונה בין אדם לאדםאשמח אם תרחיב, אני לא כל כך מבין איזה סוג סקאווט יש נעליים שטוחות ואיזה סוג יש עם נעלי עקב
יכול אולי כן, אבל לי תמיד היה יותר נוח לעשות LB עם נעלי סקוואט, מאז שניסיתיLB כמעט כל אחד יכול לעשות עם שטוחה באופן טוב
כל אחד בנוי אחרת אז הגיוני, תמיד הכי טוב זה לבדוק את כל האופציות ולראות מה עובד טוב בשבילך אישיתיכול אולי כן, אבל לי תמיד היה יותר נוח לעשות LB עם נעלי סקוואט, מאז שניסיתי