הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלים לסקוואט

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
לחברה שעושים LB Squat
עם איזה נעליים אתם מעדיפים לעשות
נעל עם עקב או שטוחה ?

אני עדיין בהתלבטויות בקשר לזה...
מרגיש שעם נעל עם עקב קל לי יותר להגיע לעומק מספק אבל מצד שני אני מרגיש יציב יותר עם נעל שטוחה

בשבילי עקב חד משמעית, יש לי את הסאבו גודליפט ואת האדיפאור.
עם הסאבו לא הייתי יציב בסקואט כבד, העקב היה מתרומם מעט. עם האדידס אני נעול בקרקע.
להבנתי לגובה של המאתמן יש משמעות, לא ברור לי אם מכרעת, אבל בכל אופן אני 1.88.

אפשר לשמוע הסבר? מעניין אותי, אני בעצמי כרגע מתלבט אם להישאר עם האולסטאר או להתרגל לפאוורלגסי שלי
נעלי סקוואט מכוונות אותך לסוג סקוואט מסויים מאוד, שלא בהכרח יתאים לך. לעומת זאת בסוליה שטוחה יש לך יותר שליטה על התנועה, בצורה שתתאים לך יותר.
ככה שאם אתה יכול לעשות סקוואט כמו שצריך ללא עקב, זה ייתן לך יותר שליטה

נעלי סקוואט מכוונות אותך לסוג סקוואט מסויים מאוד, שלא בהכרח יתאים לך. לעומת זאת בסוליה שטוחה יש לך יותר שליטה על התנועה, בצורה שתתאים לך יותר.

הבנתי... יכול להסביר את העובדה שדווקא כשאני משתמש בנעלי סקוואט אני מרגיש שהעקבים שלי מתרוממים

אשמח אם תרחיב, אני לא כל כך מבין איזה סוג סקאווט יש נעליים שטוחות ואיזה סוג יש עם נעלי עקב

הבנתי... יכול להסביר את העובדה שדווקא כשאני משתמש בנעלי סקוואט אני מרגיש שהעקבים שלי מתרוממים
סקוואט עם עקבים יכול לגרום לך לנטות יותר מדי קדימה בגלל הדחיפה קדימה שהנעל נותנת לך

אשמח אם תרחיב, אני לא כל כך מבין איזה סוג סקאווט יש נעליים שטוחות ואיזה סוג יש עם נעלי עקב
זה לא סוג סקוואט, אלא איך שאתה עושה סקוואט. הסקוואט יראה שונה בין אדם לאדם

נעל שטוחה.

כמו שקוצר אמר, נעליים עם עקב מתאימות לסוג סקוואט מסויים (יותר זקוף, ברכיים קדימה) בעוד נעליים שטוחות מתאימות לכל הסוגים כל עוד יש לך את המוביליטי בקרסול.

יכול אולי כן, אבל לי תמיד היה יותר נוח לעשות LB עם נעלי סקוואט, מאז שניסיתי
כל אחד בנוי אחרת אז הגיוני, תמיד הכי טוב זה לבדוק את כל האופציות ולראות מה עובד טוב בשבילך אישית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית