נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
כיאלו מתחת לבית שחי רוצה המלצה לעבוד אליהם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש משהו שיתן באמת עבודה על החלק הזה ?? כי זה איזור שתופס אצלי שומןזה הרחב גבי, כל תרגיל גב כמעט יעבוד עליו
הגעתי ל8 מתח בשיא אבל עם חירטוטצאבל קיבלתי דלקת באמות בסופומ של דגר רציתי לשאול אם אני יתחיל מ1 עד 2 מתח איטי ועם טכניקה טובה זה גם יתן משהו כי המטרה זה לעלות כמה שיותרמניע את מפרק הכתף
פשיטה קירוב ורוטאציה מידיאלית מפעילים אותו
חתירות,מתח,פול אובר וכד'
עבודה על שריר מסויים לא תפתור צבירת שומן באיזור. אין כזה דבר שריפת שומן נקודתית.יש משהו שיתן באמת עבודה על החלק הזה ?? כי זה איזור שתופס אצלי שומן
לא יודע יש הרגשה שאפשר לתת שם עד יותר עבודה כמרא אני לא עובד נכון בחתירות אני יתן בדיקת טכניקה תענה גם על השאלה למעלה בבקשהעבודה על שריר מסויים לא תפתור צבירת שומן באיזור. אין כזה דבר שריפת שומן נקודתית.
איפה תצבור שומן זה בעיקר גנטי, אז אם יש לך הרבה שומן שם אתה פשוט צריך לרדת באחוז השומן, כנראה ע"י ירידה במשקל
אבל אתה אמרת שהתוכנית שלי טובה .לא בכדי להעליב או משהו, אבל אני רואה שיש לך הרבה מאוד רעיונות ודעות שגויות לגבי אימונים.
זה למה אני ממליץ לך או לעבוד בינתיים עם תוכיות מוכנות מראש, או לעבוד עם מאמן, לפחות עד שתצבור מספיק ידע.
טעות גדולה מאוד של מתחילים היא שהם חושבים שאם הם ילמדו קצת פה קצת שם הם יוכלו לאמן את עצמם בצורה טובה, ולרוב הם פשוט מבזבזים זמן ואנרגיה
יכול להיות שהיא טובה (אני לא זוכר אותה ספציפית, אבל זה לא משנה), אבל אני רואה שאתה כל הזמן רוצה לשפר ולשנות דברים, שיכולים להיות משמעותיים מאוד.אבל אתה אמרת שהתוכנית שלי טובה .
וגם אני מעלה כל הזמן בדיקות טכניקה
תאמת עכשיו אני לוקח שבוע וחצי של דיאלוד כי אני מרגיש סחוט ואחריה אני מתכנן לקחת תוכנית חדשה אני פתוח לעצות צריך משהו שטוב למתח .יכול להיות שהיא טובה (אני לא זוכר אותה ספציפית, אבל זה לא משנה), אבל אני רואה שאתה כל הזמן רוצה לשפר ולשנות דברים, שיכולים להיות משמעותיים מאוד.
אז או שתעבוד עם התוכנית ותדבוק בה, או שתיקח מאמן שידע איך לשנות אותה לפי הצרכים שלך. כי אם תיקח פיצה ותחליף את הגבינה במלפפון, את הבצק בעגבניה, ואת הרוטב בחסה, אתה לא יכול לקרוא לזה יותר פיצה, עכשיו זה סלט
אתה לאט לאט מפתח גישה בוגרת יותר לאימונים וזה מעולה, אבל עדיין ממליץ, שגם אם לתקופה מסויימת לקחת מאמן.תאמת עכשיו אני לוקח שבוע וחצי של דיאלוד כי אני מרגיש סחוט ואחריה אני מתכנן לקחת תוכנית חדשה אני פתוח לעצות צריך משהו שטוב למתח .
זרקת רעיון מקשיב לה גם החלטי להוריד משקלים ולהעבוד יותר סיבולת ויותר ללמוד את התנוע .