מגנזיום

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברס
קראתי קצת פוסטים על מגנזיום ולאחרונה התחילה לי סוג של עייפות בשריר והבנתי שזה יכול לסייע בנושא של התאוששות.
אז כמה שאלות:
בתור התחלה אני אקנה חבילה בסופר פארם כן אני יודע שזה יותר יקר אבל אני מעדיף להתחיל לראות איך זה משפיע עליי ואז לבצע הזמנה מחול.אז בארץ איזו חברה הכי מומלצת הבנתי שסוג ציטראט עדיף השאלה באיזו חברה?
דבר שני במידה וכן אתחבר מאיפה מומלץ להזמין?
ודבר אחרון הבנתי שיש למיי פרוטין קודים וכו וזה מגיע למחירים ממש טובים אשמח להסבר מאיפה כמה ולמה.
בנוסף איזה כמיות לצרוך?
הוספתי תמונות של משהו שמצאתי בבית נשארו שם איזה 6 חתיכות מה אומרים על זה בנתיים?

תודה חברס

קבצים מצורפים

• IMG-20190624-WA0034.jpg
    IMG-20190624-WA0034.jpg
    KB 70 · צפיות: 97
  • IMG-20190624-WA0033.jpg
    IMG-20190624-WA0033.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 98
נערך לאחרונה:
רק אם תראה לי מקרה אחד של אדם שסבל מהרעלת מגנזיום בגלל שהוא בילה בים יותר מדי..חח
ואני משווה אגסים לתפוחים אה?
תהיה בריא נשמה

אתה לא סופג כלום מהים,הסיבה היחידה(מדעית) שאנשים חולים מרגישים הקלה בים זה בגלל שילוב של פעילות גופנית עם חשיפה לשמש

אני אתן לקוצר לשבור את הראש איתך,בהצלחה לכולם.

לא מזלזל בידע שלך חלילה אבל יכול להיות שאתה לא יודע הכל?
אני באמת לא יודע הכל, אבל בזה אני בטוח לחלוטין.
יש דברים מאוד מסויימים שיכולים לחדור דרך העור ולהגיע לדם, והדברים האלה צריכים מבנה מולקולרי מסויים וכמויות גדולות מאוד.
מלחים פשוט מגיבים בצורה כל כך טובה עם כל מה שבדרכם, שאין שום דרך שהם יגיעו לדם, ובטח לא בכמויות גדולות

אובר דוז אתה יכול לקבל כשאתה מתסף בבליעה או לוריד, היופי בספיגה דרך העור הוא שהגוף סופג כמה שצריך וברגע ש"המאגר מתמלא" הוא לא סופג יותר.
זה העור מקבל את הרכיבים או הגוף שלך?
כמה דברים שכרגע מפריעים לי:
1. אני לא מבין איך דברים נספגים אל הגוף דרך העור מהים.

2. בהנחה ש1 נכון. אני לא מבין מה מונע ממך לקבל overdose.

3. אם 2 נכון ואתה לא יכול לקבל overdose, אז נניח שהמגנון שעוצר את זה זאת הריכוזיות בין הרכב המינרלים בים לבין ההרכב בגוף, אז מתקבלת מסקנה שהים שואב ממך מינרלים בדיוק כמו שהוא מכניס לך וזאת גם בעיה לא?
אלא אם כן לגוף יש מנגנון שיכול להכניס מינרלים עד שלב מסויים ואז מתבצע מחסום כלשהו שמונע מעוד להיכנס וזה גם נשמע לי הזוי.

דיון מהנה ומועיל.

אני באמת לא יודע הכל, אבל בזה אני בטוח לחלוטין.
יש דברים מאוד מסויימים שיכולים לחדור דרך העור ולהגיע לדם, והדברים האלה צריכים מבנה מולקולרי מסויים וכמויות גדולות מאוד.
מלחים פשוט מגיבים בצורה כל כך טובה עם כל מה שבדרכם, שאין שום דרך שהם יגיעו לדם, ובטח לא בכמויות גדולות
אני ממליץ לך לצפות בסרטון שפרסמתי. ד"ר אריה אבני הוא כירורג בהכשרתו ומומחה להומאופטיה, אני מאמין שהוא יודע מה הוא אומר.

זה העור מקבל את הרכיבים או הגוף שלך?
העור סופג והגוף מקבל.

אין בידיוק קורסים, הומאופטיה לומדים באוניברסיטה של החיים
משהו שעולה לי מההקשר של השרשור הזה.
אם תקשור תפוח אדמה ליד למשל (למשך הרבה זמן) זה שואב את הסידן ואז היד יכולה להישבר בקלות.
לכרוב יש אפקט הפוך מתפוח האדמה והוא מחזק את העצם

בשני אלו מדובר על אפקט מקומי ולא על ספיגה לכלל הגוף אבל יש מעבר של רכיבים דרך העור

אם תקשור תפוח אדמה ליד למשל (למשך הרבה זמן) זה שואב את הסידן ואז היד יכולה להישבר בקלות.
לכרוב יש אפקט הפוך מתפוח האדמה והוא מחזק את העצם
אלה מיתוסים, זה לא באמת קורה

אלה מיתוסים, זה לא באמת קורה
שמעתי על אנשים שעשו את זה בצבא

אם זה מיתוס זה וואחד מיתוס עמוק...

אלא אם כן אלה שהשתמשו בשיטה לשבור את היד/רגל היו שוברים אותם גם בלי שימוש בתפוחי האדמה

המחקר הראשון הוא מחקר in vitro כלומר על חתיכת עור מופרדת מהגוף. הוא כן הראה שיש מעבר מסויים, למרות שלא מציינים כמה, מדברים רק על מעבר של יונים בכמות שיש בנשורת, למרות שלא ברור לי של מה ולמה.
המחקר השני באמת מעניין ומראה שיש משהו בעניין, אבל גם הוא מספק מעט מאוד מידע יעיל לכמה זה באמת עובד, מכיוון שאין קבוצות בקרה או מנגנון פעולה. הוא פתיחת דלת במקסימום, ובהחלט לא נותן מספיק מידע כדי לצאת בהצהרות שאפשר לספק את כל צרכי המלח שלנו דרך העור.
אפילו במחקר עצמו ציינו שאם יש תעלות ספציפיות למלחים מסויימים, הן כנראה יהיו בעלות יכולת עבודה נמוכות.
הלינק השני זה כלום, רק מדבר על מה הם אמבטיות אפסום, וגם שם רשום שלא הוכח שזה עובד, והלינק הרביעי מדבר על המלח מגנזיום סולפט, אבל לא קשור בכלל לספיגה דרך העור, בעיקר מדובר שם עליו בצריכה אוראלית

אני לא טענתי שאפשר לספק את כל צרכי המלח שלנו דרך העור (בשביל זה יש תזונה), אלא שיש ספיגה דרך העור.

אני לא טענתי שאפשר לספק את כל צרכי המלח שלנו דרך העור (בשביל זה יש תזונה), אלא שיש ספיגה דרך העור.

לך לים יש שם טונות של מגנזיום בחינם וגם ספיגה מובטחת

לעומת זאת ספיגת מגנזיום דרך העור הוכחה ביעילותה בצורה חד משמעית

בספיגה דרך העור הוא שהגוף סופג כמה שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית