הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגנזיום

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
אהלן חברס
קראתי קצת פוסטים על מגנזיום ולאחרונה התחילה לי סוג של עייפות בשריר והבנתי שזה יכול לסייע בנושא של התאוששות.
אז כמה שאלות:
בתור התחלה אני אקנה חבילה בסופר פארם כן אני יודע שזה יותר יקר אבל אני מעדיף להתחיל לראות איך זה משפיע עליי ואז לבצע הזמנה מחול.אז בארץ איזו חברה הכי מומלצת הבנתי שסוג ציטראט עדיף השאלה באיזו חברה?
דבר שני במידה וכן אתחבר מאיפה מומלץ להזמין?
ודבר אחרון הבנתי שיש למיי פרוטין קודים וכו וזה מגיע למחירים ממש טובים אשמח להסבר מאיפה כמה ולמה.
בנוסף איזה כמיות לצרוך?
הוספתי תמונות של משהו שמצאתי בבית נשארו שם איזה 6 חתיכות מה אומרים על זה בנתיים?

תודה חברס

קבצים מצורפים

• IMG-20190624-WA0034.jpg
    IMG-20190624-WA0034.jpg
    KB 70 · צפיות: 97
  • IMG-20190624-WA0033.jpg
    IMG-20190624-WA0033.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 98
נערך לאחרונה:
לא, לעור שלך יש טמפרטורה יותר גבוהה זה גרם למים להתאדות יותר מהר
הרגע שמתי מים על האזור החם של המחשב שיותר חם מהגוף שלי, ולמרות זאת היד מתיבשת הרבה יותר מהר.

אלחנן עכשיו איבדת את זה לגמרי.
אתה לא יכול לספוג מים,אם היינו סופגים מים היינו מתים.

כניסת מים לגוף זה בדיוק מה שאנטיביוטיקה עושה לבקטריה. היא יוצרת חור בממברנה של הבקטריה וככה נכנסים נוזלים עד שהיא פשוט מתפוצצת.
שום גוף לא נועד להתמלא במים שלא דרך שתייה או החדרה גופנית(אינפוזיה למשל).
אם היינו סופחים נוזלים מבחוץ דרך העור היינו מתים כבר מזמן

אלחנן עכשיו איבדת את זה לגמרי.
אתה לא יכול לספוג מים,אם היינו סופגים מים היינו מתים.

כניסת מים לגוף זה בדיוק מה שאנטיביוטיקה עושה לבקטריה. היא יוצרת חור בממברנה של הבקטריה וככה נכנסים נוזלים עד שהיא פשוט מתפוצצת.
שום גוף לא נועד להתמלא במים שלא דרך שתייה או החדרה גופנית(אינפוזיה למשל).
אם היינו סופחים נוזלים מבחוץ דרך העור היינו מתים כבר מזמן
ממש לא.
אתה שוכח שחיידק עשוי ממעט תאים אולי תא בודד.
הגוף עשוי ממליארדים.
המים חייב להיות גם בין התאים. והרמה נשמרת בזכות הנתרן האשלגן והכליות.

אלחנן קח בחשבון שהעור שלך בנוי בצורה כזאת שאמורה לעודד אידוי של מים מפני העור לאוויר (מגנון של קירור הגוף).

יש כנראה עוד סיבות חוץ מטמפרטורה, אולי הצורה של המשטח ברמה המיקרוסקופית
יש מצב.
אבל לפחות שפכת מים על עצמך בזכותי?
בכל אופן, המהירות שהעור מתייבש מוכיח לדעתי את הספיגה של העור.

במידה מסוימת
🤦‍♂️
האפידרמיס מורכב ברובו המוחלט (90%) מתאים שהייעוד שלהם זה למנוע חדירת מים.
אתה לא בנוי בצורה שמאפשרת לך לספוג מים.זה לא קיים.

אבל אני כבר לא אשכנע אותך נראה לי

נראה ששינית את דעתך במהלך הדיון.
שיניתי מעט, בהתחלה תיארתי לעצמי שהמעבר של מינרלים הוא כל כך אפסי שהוא לא משפיע בכלל, עכשיו אני רואה שיש מעבר שמשפיע קלות, לא מעבר.
יכול להיות באמת שיש משאבות על העור שמיועדות לספיגה של מינרלים, אבל אם הייתי צריך לנחש למה יש לנו אותן, הייתי אומר שזה בשביל לספוג מחדש את המלחים שהזענו, אני לא יכול לחשוב על שום סיבה אבולוציונית אחרת. דבר כזה יסביר משאבות שעובדות מעולה ספציפית למינרלים, אבל חלשות מאוד, ומיועדות לספיגה של רק מעט מלחים

אני די בטוח שכל ייצור חי מקבל גם כמות מסויימת של חמצן דרך העור, ולא כמות מבוטלת בכלל.
זה בטוח לא, הסיבה שחמצן מגיע לדם בריאות זה בגלל העובי המיקרוסקופי של הנאדיות בריאה ושל כלי הדם, מדובר על מיקרומטרים בודדים, הבדל של מעל לפי מיליון יותר דק מהעור

אם נוזלים יכולים לצאת, הם גם יכולים לחדור.
הנחתי טיפה מים על השולחן בבית, וטיפה על העור שלי.
למרות שברור שהעץ סופג מים, היד שלי הייתה יבשה קודם, כנראה שהעור ספג אותו.
העור מתרחב ומצטמק, וכמובן שיש לו חורים קטנים מספיק להפריש כמויות הזויות של זעה (קראתי איפשהו שמזג אוויר חם מדובר אפילו בהפרשה של 2 ליטר) וכמובן שזעה היא מלאה במינרלים גם כן.
לכן בקלות הוא סופג.
תנסה את הבדיקה שאמרתי.
צריך להבין מה זה אומר ספיגה.
יש ספיגה אקטיבית, שהגוף עושה מאמץ כדי לספוג משהו תוך כדי השקעת אנרגיה, ויש פסיבית, כמו ספוג.
מים שנספגים בעור הם ספיגה פאסיבית, שבהם המים מחלחלים לתוך חריצי העור. העור בנוי מכמה שכבות, שהשכבה העליונה היא תאים בעיקר מתים, וכנראה שם יש מקום למים לחלחל בקלות, וכנראה לשכבות הנמוכות יותר מים יכולים להגיע אם תיתן להם מספיק זמן, אבל זהו בערך.

בנוסף אני מחזק ואומר שהספיגה בים הרבה יותר טובה מאמבטיית אפסום.
זה הולך בניגוד מוחלט למחקר שפרסמת פה, ששם נאמר שבים הספיגה נמוכה יותר, עד לא קיימת.
עכשיו אתה סתם מסיק מסקנות מעצמך ולא משום מקור מידע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית