הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי הכי טוב לחיטוב

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
הפסקתי עם הריצות לא באלי לשרוף שריר
יש לי תפריט טוב עם גרעון קלורי ובאלי לשלב אירובי

איזה הכי מומלץ ? באלי לשרוף כמה שיותר שומן

נערך לאחרונה:
לא התכוונתי ספציפית שריר כשאמרתי "מרגיש שרוף"

הרגשה כללית של עייפות. בעיות שינה וכל שאר התסמינים של overtraining.

בישביל ״לשרוף״ שריר, צריך להיות או מטומטם או ממש אבל ממש יצירתי. זה לא כזה פשוט כמו שחושבים. כל עוד מכניסים מספיק חלבון ומתאמנים לפחות 2 אימוני כוח בשבוע, לא יהיה שום איבוד שריר..

בישביל ״לשרוף״ שריר, צריך להיות או מטומטם או ממש אבל ממש יצירתי. זה לא כזה פשוט כמו שחושבים. כל עוד מכניסים מספיק חלבון ומתאמנים לפחות 2 אימוני כוח בשבוע, לא יהיה שום איבוד שריר..

אתה מבין שאין דבר כזה חיטוב בלי ירידה במסת שריר, כן? ומאיפה הבאת את המספר אימונים השרירותי הזה ומה זה "מספיק חלבון"?

אתה מבין שאין דבר כזה חיטוב בלי ירידה במסת שריר, כן? ומאיפה הבאת את המספר אימונים השרירותי הזה ומה זה "מספיק חלבון"?
אתה מבין שיוצאים מחקרים חדשים נכון (מוזמן לחפש ולהתעדכן לבד).
ולגבי מספר אימונים, קשה לי להאמין שאימון אחד בשבוע יעשה את העבודה בגלל זה אמרתי לפחות 2. ומה זה מספיק חלבון? 1.6-2 לכל קילו - כמובן שתלוי בגרעון..

אתה מבין שיוצאים מחקרים חדשים נכון (מוזמן לחפש ולהתעדכן לבד).
ולגבי מספר אימונים, קשה לי להאמין שאימון אחד בשבוע יעשה את העבודה בגלל זה אמרתי לפחות 2.

לא, אל תשלח אותי להביא מחקרים סודיים שאתה גילית, תביא לפה ונראה את רמת האמינות של המקורות.
או שפשוט תישאר חסר ביסוס.

לא, אל תשלח אותי להביא מחקרים סודיים שאתה גילית, תביא לפה ונראה את רמת האמינות של המקורות.
או שפשוט תישאר חסר ביסוס.
חביבי אתה מוזמן לפקפק עד מחר. לפי מיטב ידעתי, רוב הפורום כבר מודע לזה חוץ מימך ככה שאתה מוזמן לחפש לבד.

חביבי אתה מוזמן לפקפק עד מחר. לפי מיטב ידעתי, רוב הפורום כבר מודע לזה חוץ מימך ככה שאתה מוזמן לחפש לבד.

ממשיך לטעון בלי שום ביסוס.
אין מתאמן אחד עם ראש על הכתף שמאמין שלא מאבדים מסת שריר בחיטוב, השאיפה היא צמצום הכמות שתאבד.
בכל מקרה, עד שיהיה לך ביסוס כלשהו, תרגיש חופשי לטעון גם שיש פיל סגול מעופף שכולם חוץ ממני מודעים אליו.

אין מתאמן אחד עם ראש על הכתף שמאמין שלא מאבדים מסת שריר בחיטוב, השאיפה היא צמצום הכמות שתאבד.
בכל מקרה, עד שיהיה לך ביסוס כלשהו, תרגיש חופשי לטעון גם שיש פיל סגול מעופף שכולם חוץ ממני מודעים אליו.
טוב עחי

האמת שהוא צודק, אין סיבה שתאבד כמות ניכרת של שריר, יכול להיות שתאבד טיפה, בעיקר אם אתה ברגיל עובד במקסימום של הנפח שאתה יכול לעבוד בו, אבל ברוב המוחלט של המקרים של המתאמן הממוצע, לא יהיה באמת איבוד שריר כל עוד תתאמן בנפח כמה שיותר גדול ביחס למה שאתה יכול, ותצרוך מספיק חלבון

האמת שהוא צודק, אין סיבה שתאבד כמות ניכרת של שריר, יכול להיות שתאבד טיפה, בעיקר אם אתה ברגיל עובד במקסימום של הנפח שאתה יכול לעבוד בו, אבל ברוב המוחלט של המקרים של המתאמן הממוצע, לא יהיה באמת איבוד שריר כל עוד תתאמן בנפח כמה שיותר גדול ביחס למה שאתה יכול, ותצרוך מספיק חלבון

הרגע אמרת שכן יהיה איבוד, גם אם מינימלי. אז בעצם הטענה שלי.

הרגע אמרת שכן יהיה איבוד, גם אם מינימלי. אז בעצם הטענה שלי.
אמרתי שלא יהיה ירידה ניכרת, כנראה שהאיבוד האמיתי יהיה בנוזלים בשריר, משהו שאפשר לשחזר די בקלות. מסת שריר אמיתית, כלומר סיבי שריר, אני מאוד בספק שיהיה אובדן אמיתי

למה אתה מנסה להתווכח עם המדע?
היום כבר ידוע לנו על מחקרים של גרעון קלורי של 40% אחוז ועלייה במסת שריר במקביל
אתה לא צריך לנסות לריב כי "אתה יודע הכי טוב"

ולשאלתך,מספיק חלבון יהיה 1.6 גרם פר קילו מ.ג.
שום תוספת מעבר לזה לא תתרום דבר לפיתוח שריר.
כן כדאי לכוון ליותר כדי להיות בטוח שצרכת מספיק חלבון מלא

למה אתה מנסה להתווכח עם המדע?
היום כבר ידוע לנו על מחקרים של גרעון קלורי של 40% אחוז ועלייה במסת שריר במקביל
אתה לא צריך לנסות לריב כי "אתה יודע הכי טוב"

ולשאלתך,מספיק חלבון יהיה 1.6 גרם פר קילו מ.ג.
שום תוספת מעבר לזה לא תתרום דבר לפיתוח שריר.
כן כדאי לכוון ליותר כדי להיות בטוח שצרכת מספיק חלבון מלא

ביקשתי מקורות לזה, עד עכשיו לא קיבלתי מקור מידע אחד שתומך בזה. אני בעד להשכיל בנושא, אני גם מודע לאפשרות לעליה במסת שריר בחיטוב אבל לא בצורה עקבית אצל מתאמנים מתקדמים.
לכן, אבקש שוב ואולי ממך תבוא הגאולה למקור מידע.

לכן, אבקש שוב ואולי ממך תבוא הגאולה למקור מידע.
א.
מטא אנליזה נרחבת שכוללת סהכ אלפי נבדקים על צריכת חלבון
A systematic review, meta-analysis and meta-regression of the effect of protein supplementation on resistance training-induced gains in muscle mass a... - PubMed - NCBI

_------------------------------------------------------------------------
ב.

2 קבוצות שנבדקו בגרעון של 40%(בציטוט למטה)
קבוצה אחת עם חלבון גבוה
קבוצה אחת חלבון נמוך

הקבוצה עם החלבון הגבוה איבדה שומן ועלתה מעט מסת שריר
הקבוצה עם מעט חלבון איבדה שומן ולא איבדה/עלתה מסת שריר
researchers divided their subjects into two groups. Both groups went on a low calorie diet, one with higher levels of protein than the other. The higher-protein group experienced muscle gains -- about 2.5 pounds -- despite consuming insufficient energy, while the lower protein group did not add muscle.

The lower-protein group at least had the consolation of not losing muscle, which is a predictable outcome of cutting calories and not working out, say researchers.

מחקר על 40 גברים,שחולקו ל2 קבוצות.
שתי הקבוצות קיצצו 40% מהקלוריות
קבוצה אחת עם צריכת חלבון נמוכה
השניה צריכת חלבון גבוהה

הקבוצה הראשונה לא איבדה מסת שריר וירדה בממוצע 8 פאונד
הקבוצה השנייה בממוצע עלתה 2.5 פאונד שריר וירדה 10 פאונד שומן
Canadian Researchers Find 'Holy Grail' of Dieting and Exercise

נערך לאחרונה:
איך מרגיש שריר שנשרף?
א. שטויות, אם כבר ההיפך
ב. אם מריצה תקבל יתרונות של סיפורת בריאות וסבולת לב ריאה, אז מכאן שזה ישפר את המתאמן שירצה לגדול ולהתחזק כתוצאה עקיפה
ג. נגיד ואתה צודק, איך בדיוק ריצה לאחר אימון כוח שיפגע לך בנפח האימון?

די, מיתוסים של התקופה של הפורום של ישראלבודי שכולם היו נעולים על SS בלי אירובי ורק לאכול אוריאו
מספיק עם השטויות הללו

א. לא שטויות ולא להיפך. כל פעילות גופנית עצימה יחסית גורמת לסטרס מכני ומנטלי על הגוף, מה שמגביר את רמת התשישות. אם ניקח מקרה קיצון, אם אני ארוץ היום מרתון, אתה באמת חושב שמחר אוכל לעשות סקוואט כאילו לא קרה כלום?

ב. מתאמן כוח (פאוורליפטר) לא צריך סיבולת לב ריאה. הדרישה הישירה היחידה של הספורט זה רמת כושר שתספיק ל9 סינגלים ביום תחרות. כולם יכולים לעשות את זה. האימונים מצריכים בדר״כ רמת כושר שתספיק לסטים עם יותר חזרות. זה הכל. לא צריך לרוץ ולא צריך כושר יוצא דופן. אחרת לא היית רואה ליפטרים ששוקלים 180, בקושי הולכים ושוברים שיאי עולם. אני חלילה לא מעודד את זה, גם אני עושה אירובי, אבל זה לא צורך של הספורט / של מתאמן.

ג. ראה סעיף א׳.

ד. הנ״ל מתבסס על סמינר ומידע מצוות RP (מייק ישראטל, ג׳יימס הופמן) שספציפית ג׳יימס הופמן עשה את העבודת דוקטורט שלו על SLED ויישומים לענפי ספורט שונים. אין שום תועלת ישירה להתאוששות באירובי מהסוג הזה. אם אתה רוצה להתאושש - תבצע אותו דבר (סקוואט בנץ דדליפט לדוגמא) בעצימות מאוד נמוכה, מה שנקרא התאוששות אקטיבית. הכל אגב מבוסס מחקרית, אתה מוזמן לבדוק בספרים של JTS / RP.

א.
מטא אנליזה נרחבת שכוללת סהכ אלפי נבדקים על צריכת חלבון
A systematic review, meta-analysis and meta-regression of the effect of protein supplementation on resistance training-induced gains in muscle mass a... - PubMed - NCBI

_------------------------------------------------------------------------
ב.

2 קבוצות שנבדקו בגרעון של 40%(בציטוט למטה)
קבוצה אחת עם חלבון גבוה
קבוצה אחת חלבון נמוך

הקבוצה עם החלבון הגבוה איבדה שומן ועלתה מעט מסת שריר
הקבוצה עם מעט חלבון איבדה שומן ולא איבדה/עלתה מסת שריר

במחקר מדובר בגברים צעירים בעודף משקל שלא התאמנו, התייחסתי גם לזה.
אני מחפש מקור מחקר שקובע כי מתאמן(לא מתחיל) לא מאבד מסת שריר(אפילו לא מעט) בחיטוב, הרי זו כל הטענה שהייתה פה מצד מקגרגור וקוצר.

במחקר מדובר בגברים צעירים בעודף משקל שלא התאמנו, התייחסתי גם לזה.
אני מחפש מקור מחקר שקובע כי מתאמן(לא מתחיל) לא מאבד מסת שריר(אפילו לא מעט) בחיטוב, הרי זו כל הטענה שהייתה פה מצד מקגרגור וקוצר.
אני אמצא לך כזה.
אני התאמתי את ההמחקר לטענה שלך, ואני אצטט "אין דבר כזה חיטוב בלי ירידה במסת שריר"

אני אמצא לך כזה.
אני התאמתי את ההמחקר לטענה שלך, ואני אצטט "אין דבר כזה חיטוב בלי ירידה במסת שריר"

אז אחדד,טעות שלי. מחקר מהימן שמראה שיש 0% ירידת מסת שריר בחיטוב אצל מתאמן לא מתחיל.
בעיקר התייחסתי לטענות שעפו באוויר פה ללא שום ביסוס וחוץ ממך לא קיבלתי מענה יותר מ"אחי איך אתה לא יודע?כולם יודעים נודר!1"

אז אחדד,טעות שלי. מחקר מהימן שמראה שיש 0% ירידת מסת שריר בחיטוב אצל מתאמן לא מתחיל.
בעיקר התייחסתי לטענות שעפו באוויר פה ללא שום ביסוס וחוץ ממך לא קיבלתי מענה יותר מ"אחי איך אתה לא יודע?כולם יודעים נודר!1"
נכון להיום מחקר כמו שאתה מדבר עליו לא קיים, או לפחות לא אחד מהימן ביותר.
המידע מתבסס על תיאוריות של מומחי תזונה ואימונים, ועל מידע קיים קודם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית