הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון "מחאות האיתיופים"

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
מה הם היו חושבים על ההפגנה
מילא הפגנה אבל זאת אנרכיה מוחלטת, בשום מדינה בעולם לא היו נותנים פתח לונדליזם הזה וזה היה נגמר בהרבה הרוגים, אז חלאס להצדיק את החלאות האלה, ולא הם לא חלאות בגלל הצבע שלהם, הם חלאות בגלל ההתנהגות שלהם, נער אתיופי נרצח ובמקום להגיד נער יהודי נרצח הם אומרים נער אתיופי, הם מביאים על עצמם גזענות והם אלו שמפרידים את עצמם מכל שאר העם כל פעם מחדש, לא זכור לי לאחרונה שרצחו איזה מרוקאי והיה כתוב בתקשורת שרצחו נער מרוקאי, ולא לשכוח שגם עדות המזרח סבלו מקיפוח גדול מאוד במשך שנים ומגזענות ובכל זאת אף אחד מעולם לא חשב להגיב בצורה כזאת, זה רק מוכיח שרוב העדה שלהם (הדור הצעיר בעיקר שתכלס התקלקל בארץ) הם פשוט אלימים, אגב סטטיסטית רוב מקרי האלימות והרצח בין בני זוג הוא בקהילה האתיופית, עוד חיזוק קטן לזה שהם אלימים

זה בדיוק מה שאתה מפספס, אתה טוען שאתה לא גזען ואומר שאתה חי ליד אתיופים וערבים פסיכופטים, לא חסר לבנים שהיו דוקרים אותך כי אמרת להם את זה באוטובוס, באמת שלא חסר, הכללה של עדה שלמה בגלל כמה זאת פחות או יותר הגדרה לגזענות.
כולנו בני אדם וזה רק צבע.
אני לא נגד העדה האתיופית, אני חושב שהמפגינים האתיופים גזענים חולי נפש.
שוב אני לא תומך באלימות המופרזת שהם עשו, אני רק אומר שכולם פה שופטים אותם בלי שניה לחשוב אם זה היה הבן שלהם שנרצח, מה הם היו חושבים על ההפגנה
מופרזת????

לא סיבה לירות בבן אדם
ובדיוק בגלל דעות של אנשים כמוך,יש חוקים ברורים שמגדירים מתי מותר להשתמש בכלי יריה.

אתה תופתע לגלות שכל חמשת התנאים התקיימו במקביל(כדרוש בחוק)

1. אמצעי - אבן משתלבת
2.כוונה - הנער זורק על השוטר ועל הילדים שלו אבנים
3 יכולת - הוא במרחק של מטרים ספרים,מה שמאפשר פגיעת מדוייקת עם אבן
4 אין דרך אחרת למנוע את הסכנה מלבד ירי - השוטר לא ירוץ להשתלט עליו כשיש 3 נערים שיכורים איתו,וכולם חמושים באבנים. הוא יחטוף לינץ'
5 אין סכנה לחפים מפשע - אף אחד אחר לא נפגע מהירי.

בוא תלמד משהו
מבחינת חוק ומשפט,השוטר הוא בתפקיד 24/7, ובכל רגע נתון שהתעודת שוטר שלו עליו. זה שהוא לא במשמרת זה משהו אחר,אבל הוא

סכנת חיים ברורה ומיידית לילדים קטנים שסופגים אבנים,חד משמעי סיבה לירי.
יתרה מזאת,השוטר לא ביצע ירי לעברו,הוא ירה לקיר בטון י

הוא לא יידה אבנים על ילדים קטנים, השוטר הוציא אקדח והוא הרים אבן (לפי הטענות הוא לא ידע בבירור שהוא שוטר, לא יודע עד כמה זה נכון)
בלי קשר הוא ירה על רצפה ולא קיר בטון, אל תנסה להציג לי עובדות שגויות ולגרום לזה להראות שאני לא יודע על מה אני מדבר, אין לי ספק שלא ישפטו את השוטר על רצח (לצערי, כי זה רצח לכל דבר ובמדינה מתוקנת כמו שאתם טוענים שלא היו נותנים יד להפגנות, השוטר היה נשפט על רצח)

אני מצטער אבל אני לא אוהב להתווכח באינטרנט עם אנשים, מרגיש לי בזבוז זמן כי אתם לא תשנו את עמדתכם כמו שאני כנראה לא אשנה את עמדתי.

לדעתי האלימות שלהם מוגזמת אבל לא תלושה מהמציאות, לדעתי השוטר צריך לעמוד לדין, והכי חשוב לדעתי אנחנו צריכים להפסיק עם הגזענות הנוראית הזאת כלפי אנשים (לא רק אתיופים אלא בכלל) ולהתחיל לאהוב. מקווה שמההפגנות האלה הגזענות והאלימות נגד אתיופים תפסק או לפחות תפחת (כי להפסק היא כנראה לא)
ובדיוק בגלל דעות של אנשים כמוך,יש חוקים ברורים שמגדירים מתי מותר להשתמש בכלי יריה.

אתה תופתע לגלות שכל חמשת התנאים התקיימו במקביל(כדרוש בחוק)

1. אמצעי - אבן משתלבת
2.כוונה - הנער זורק על השוטר ועל הילדים שלו אבנים
3 יכולת - הוא במרחק של מטרים ספרים,מה שמאפשר פגיעת מדוייקת עם אבן
4 אין דרך אחרת למנוע את הסכנה מלבד ירי - השוטר לא ירוץ להשתלט עליו כשיש 3 נערים שיכורים איתו,וכולם חמושים באבנים. הוא יחטוף לינץ'
5 אין סכנה לחפים מפשע - אף אחד אחר לא נפגע מהירי.
היה שם ילד שהוא כביכול הפריד ביניהם, אם ונגיד הנתז היה פוגע בילד החף מפשע כביכול?

לפי רוב הבדיקות במשטרה התברר שהגרסא של השוטר היא אמיתית לחלוטין (שהוא פגע ברצפה וזה עף לו לחזה)

היה שם ילד שהוא כביכול הפריד ביניהם, אם ונגיד הנתז היה פוגע בילד החף מפשע כביכול?
אני בטוח שבחור שסיים בהצטיינות קורס קציני משטרה דאג שיהיה לו קו ירי נקי.
עזוב אותך שטויות,אתה ילד קטן שכנראה עוד לא התגייס ואתה מדבר ערימה של שטויות שאני ברגע זה מפסיק את הדיון איתך

אתה בושה למדינת ישראל
ובגלל התבטאויות כאלה אני לא ממשיך את הדיון (ממליץ לך להבא לא סתם להגיד דברים כאלה לאנשים שאתה לא מכיר, מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע מה התרומה של אנשים למדינה ולשפוט אותם רק על סמך דעתם ועל סמך העובדה שהם נגד הרג/רצח

מאחל לך אחלה שבוע ומקווה שתיהיה בך פחות שנאה חבר

להגיד שבארהב המצב כלפי השחורים לא גרוע זה התעלמות מוחלטת מהעובדות ולהגיד שאני מושפע מסרטים (יודע שזה לא אתה כתבת) זאץ כבר סתם טיפשות.
זה שאני לא גר שם לא אומר שאני לא יודע מה המצב שם, היחס אליהם מחפיר, נכון שהוא יותר טוב ממה שהיה פעם ועדיין זה נוראי

אני גר פה ואני אומר לך שהמצב כלפי השחורים לא גרוע, יצא לי לדבר עם כמה על הנושא והם אמרו שהם מעולם לא נתקלו בשום גילויי גזענות כלפם.

זה לפחות המצב כיום בקליפורניה - במשך חודש שלם ראיתי דגלים של הקהילה הגאה מונפים בכל רחבי העיר מתחת לדגל ארה"ב ולאף אחד לא היתה בעיה עם זה, אתה מדבר איתי על צבע עור? לאף אחד לא איכפת, אני רואה זוגות מעורבים כל הזמן.

אני בטוח שבחור שסיים בהצטיינות קורס קציני משטרה דאג שיהיה לו קו ירי נקי.
עזוב אותך שטויות,אתה ילד קטן שכנראה עוד לא התגייס ואתה מדבר ערימה של שטויות שאני ברגע זה מפסיק את הדיון איתך
אני אחרי שירות ביחידה מובחרת
אתה מדבר איתי פה שטויות על נוהל פתיחה באש שאם שירתת ביחידה קרבית וראית קצת שטח היית יודע שגם על מחבלים שמיידים אבנים לא יורים בכזאת קלות ראש

אתה מדבר איתי פה שטויות על נוהל פתיחה באש שאם שירתת ביחידה קרבית וראית קצת שטח היית יודע שגם על מחבלים שמיידים אבנים לא יורים בכזאת קלות ראש

ואתה מודע לכך שהמחאות האלו ריסקו כל טיפת סימפתיה שהייתה במדינה כלפי המקרה?
בוא נעזוב לרגע גזע(כי באמת,אין פה הוכחה אחת שזה היה ירי על פי גזע),מי הולך להראות טיפת אכפתיות עכשיו למקרה אחרי ה"מחאה" הזאת?
נ.ב=זה גזעני לחשוב שהשוטר ירה בו כי הוא אתיופי ולא כי הוא היה שיכור,אלים ומסכן את הסביבה שלו.
בנוסף,אני בספק שהשוטר הצליח תחת לחץ לחשב מסלול שהקליע ינתר בצורה משכנעת ויהרוג אותו כי "הוא אתיופי אחי"

להבא לא סתם להגיד דברים כאלה לאנשים שאתה לא מכיר, מהסיבה הפשוטה שאתה לא יודע מה התרומה של אנשים למדינה
התרומה היחידה שלך למדינה זה שאתה משלם מיסים.

אני לא מבין איך אתה לא מתבייש לקרוא לשוטר שהגן על הילדים שלו רוצח

דאג שיהיה לו קו ירי נקי.
על איזה קו ירי נקי אתה מדבר, הוא לא ירה בו ישירות, הכדור שלו פגע ברצפה הוא יכול להנתז לכל מקום
אתה לא לומד לכוון דרך הרצפה.
ואתה אומר שאני כותב שטויות של ילד, בבקשה אל תנסה להשפיל בתגובות סתם כי זה מגוחך ולא ככה מנהלים דיון/ויכוח

על איזה קו ירי נקי אתה מדבר, הוא לא ירה בו ישירות
שלא יהיה אף אחד מאחוריו

קשה לי להאמין
שאם שירתת ביחידה קרבית וראית קצת שטח
קצת יותר קרבי משאתה חושב וראיתי קצת יותר שטח ממך.

עזוב אותי,לא רוצה להמשיך את הדיון איתך

שלא יהיה אף אחד מאחוריו

קשה לי להאמין

קצת יותר קרבי משאתה חושב וראיתי קצת יותר שטח ממך.

עזוב אותי,לא רוצה להמשיך את הדיון איתך
ושוב אתה אומר דברים בלי לדעת מי אמי, על סמך מה אתה טוען שראית יותר שטח (הגיוני שזה המצב אבל אתה מדבר בלי ביסוס)
אין לי שום סיבה להגיד לך ששירתתי ביחידה כזאת או אחרת אם זאת לא האמת, בניגוד אלייך אני לא מנסה להיות המנצח פה, אני רק מנסה לגרום לך להבין שיש דרך לנהל דיון, הבנתי עכשיו שזה מיותר, ואתה תמשיך לנסות לעקוץ בכל מקום שתוכל, צר לי

ואתה מודע לכך שהמחאות האלו ריסקו כל טיפת סימפתיה שהייתה במדינה כלפי המקרה?
בוא נעזוב לרגע גזע(כי באמת,אין פה הוכחה אחת שזה היה ירי על פי גזע),מי הולך להראות טיפת אכפתיות עכשיו למקרה אחרי ה"מחאה" הזאת?
נ.ב=זה גזעני לחשוב שהשוטר ירה בו כי הוא אתיופי ולא כי הוא היה שיכור,אלים ומסכן את הסביבה שלו.
בנוסף,אני בספק שהשוטר הצליח תחת לחץ לחשב מסלול שהקליע ינתר בצורה משכנעת ויהרוג אותו כי "הוא אתיופי אחי"

ושוב אתה אומר דברים בלי לדעת מי אמי, על סמך מה אתה טוען שראית יותר שטח (הגיוני שזה המצב אבל אתה מדבר בלי ביסוס)
אין לי שום סיבה להגיד לך ששירתתי ביחידה כזאת או אחרת אם זאת לא האמת, בניגוד אלייך אני לא מנסה להיות המנצח פה, אני רק מנסה לגרום לך להבין שיש דרך לנהל דיון, הבנתי עכשיו שזה מיותר, ואתה תמשיך לנסות לעקוץ בכל מקום שתוכל, צר לי

בא לי יחס גם לנקודות שלי

בא לי יחס גם לנקודות שלי
אין ספק שזה ריסק כל טיפת סימפטיה, אבל אני חושב שהם מעדיפים שמישהו יבין את הכאב שלהם מאשר שיזדהו איתם ואחרי הבחירות ישכחו מהם ועוד כמה חודשים שוב יהרג מישהו

ולדעתי זאת תמימות לחשוב שהוא היה יורה אם הנער היה נער לבן. (שוב זאת דעתי בתור בחור לבן)

אין ספק שזה ריסק כל טיפת סימפטיה, אבל אני חושב שהם מעדיפים שמישהו יבין את הכאב שלהם מאשר שיזדהו איתם ואחרי הבחירות ישכחו מהם ועוד כמה חודשים שוב יהרג מישהו

ולדעתי זאת תמימות לחשוב שהוא היה יורה אם הנער היה נער לבן. (שוב זאת דעתי בתור בחור לבן)
למה לדעתך זאת תמימות?

לדעתי כל אזרח שומר חוק שנתקל בסיטואציה כזאת של קטטה יש לו חובה אזרחית להרגיע את הרוחות ולנטרל את הסיטואציה במידת האפשר.

על אחת כמה וכמה אם הוא שוטר, גם אם הוא לא בתפקיד. הגישה הזאת של "זה לא עסק שלי, אני לא צריך להתערב" הובילה לאירועים מזעזעים לאורך ההיסטוריה ואני לא צריך לפרט.

באמת נראה לך שאכפת לו איזה ערסים מתקוטטים וזורקים עליו אבנים ומנסים לפגוע בו ובמשפחתו, מה הצבע שלהם מה המוצא שלהם? את מי זה פאקינג מעניין?
ומי בכלל זורק אבנים על מישהו עם אקדח? זה כאילו הם בכוח רוצים להיהרג, חושבים לעצמם "אין לו אומץ, אין לו אומץ , בואו נדחוק אותו לקצה, יהי צחוקים". גם אם הוא היה מחורר את כולם לא הייתי מרגיש רע, אומר לך את האמת.

יצא מכלל שליטה באופן מוחלט. ממתי טוענים לעבריינות מוחים כעבריינים נחשב לגיטימי?

ובנימה נוספת,
כשחצי מדינה מושבתת בחצי אנרכיה..גורם לתהות אם כל האזרחים היו מבינים כמה כוח יש להם ביחד.
אפשר באמת היה למחות על הדברים הבאמת חשובים במדינה ממנו כולנו סובלים.
יוקר המחייה בארץ, כמו ב2011.

קבצים מצורפים

• 5E6FFF26-E5BA-4055-BAE4-67CE9F4753B9.png
    5E6FFF26-E5BA-4055-BAE4-67CE9F4753B9.png
    KB 85.3 · צפיות: 70
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית