עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נפח נמוך. אני גם חייב לומר ש-200 דדליפט זה לא מספר מרשים ואפשר להגיע אליו יחסית בקלות
בידיוק מה שרציתי לומר.לא הכל זה פוגרסיב אוברלוד.
אני הגעתי אליו יחסית בטעות, חברה ששוקלים 70 קילו במכון שלי ואין להם מושג מה הם עושים מגיעים אליו. ברגע שהטכניקה שלך טובה 200 קילו זה קלנראלי הגזמת טיפה
זאת אומרת שאם אני אתקע על אותם משקלי עבודה ולא אעלה את כמות הסטים זאת אומרת הנפח ישאר זהה, בהנחה ואני באמת על אותו RPE ולא פשוט נהיה לי קל יותר ויותר מאימון לאימון ואני לא עולה סתם כי לא באלי להתאמץ יותר, וכמובן אני עולה במשקל אני אעלה גם במסת השריר בהכרח?בידיוק מה שרציתי לומר.
פרוגרסיב אוברלואד מבטיח התקדמות, אבל לא הכל מתחיל ונגמר שם.
למטרת מסת שריר המון דברים יעבדו ולא צריך לפחד מכל פאק קטן באימון. מבחינת התקדמות בכוח הסיפור מעט שונה ואם נעצרת כן צריך לבדוק מה לשנות
באיזשהו שלב גם אתה תתחיל ללכת אחורה בכוח, זה שלב שאתה רוצה להימנע כי אז אתה תתחיל לעבוד על השריר פחות ופחותזאת אומרת שאם אני אתקע על אותם משקלי עבודה ולא אעלה את כמות הסטים זאת אומרת הנפח ישאר זהה, בהנחה ואני באמת על אותו RPE ולא פשוט נהיה לי קל יותר ויותר מאימון לאימון ואני לא עולה סתם כי לא באלי להתאמץ יותר, וכמובן אני עולה במשקל אני אעלה גם במסת השריר בהכרח?
אבל השריר כן מתאמץ, פשוט לא בהכרח בכיוון שאתה רוצהכי מה שחשבתי עד עכשיו זה אם אני עולה במשקל גוף אבל משקלי העבודה נשארים זהים אני פשוט עולה רק בשומן שמצד אחד זה נשמע לי הגיוני כי חשבתי שבלי פרוגרסיב אוברלואד אין גדילה במסת שריר אבל מצד שני זה לא נשמע לי הגיוני כי רנימתאמץ כל אימון ומתאמן חזק ולכן לשריר אמור להיות גירוי כדי לגדול
יש 3 עקרונות שאחראיים לגדילה של השריר: סטרס מכני שמגיע מהמשקל, סטרס מטבולי שמגיע מהיקף העבודה, ומיקרו-קרעים משניהם. כל שילוב יעיל של נפח עם עצימות ייתן לך גדילה של השריר, פשוט צריך שאותו שילוב יהיה לאורך זמןאילו עוד דברים אז יעבדו למטרת מסת שריר חוץ מפרוגרסיב אוברלואד שנאי יכול לנסות אם אני נתקע במשקלי עבודה?
מה הסיבה שאני אתחיל ללכת אחורה בכוח? אם כבר מה שיקרה שזה קורה לי רוב הזמן זה שאני פשוט תקוע על אותו משקל הרבה זמן עד שלאט לאט נהיה יותר ויותר קל ואני מצליח לעלותבאיזשהו שלב גם אתה תתחיל ללכת אחורה בכוח, זה שלב שאתה רוצה להימנע כי אז אתה תתחיל לעבוד על השריר פחות ופחות
אבל השריר כן מתאמץ, פשוט לא בהכרח בכיוון שאתה רוצה
יש 3 עקרונות שאחראיים לגדילה של השריר: סטרס מכני שמגיע מהמשקל, סטרס מטבולי שמגיע מהיקף העבודה, ומיקרו-קרעים משניהם. כל שילוב יעיל של נפח עם עצימות ייתן לך גדילה של השריר, פשוט צריך שאותו שילוב יהיה לאורך זמן
העומס המצטבר יגיע לאיזה פיק שמשם הביצועים מתחילים לרדתמה הסיבה שאני אתחיל ללכת אחורה בכוח?
אם המטרה שלך היא להתחזק אבל אתה לא מתחזק, אז השריר כן גדל, אבל אתה לא עובד על שיפור הכחמה זאת אומרת שהשריר מתאמץ אבל לא בכיוון שאני רוצה?
1.עשיתי בדיקות הורמונליות הטסט יצא תקין קצת מתחת לממוצע 12.5אם אתה אוכל כמו שצריך ומתאמן בחדר כושר עם תוכנית נורמלית (של קנדיטו נורמלית) ולא מתקדם ואף הולך אחורה, אולי באמת יש לך גנטיקה חרא כמו שאמרת. אבל לפחות תבדוק בבדיקת דם (תבקש פרופיל הורמונלי) אולי יש מה לתקן? אולי משהו שם לא מתפקד? כי מה הטעם להמשיך להתאמן ולאכול בצורה מסוימת מבלי לראות התקדמות? כל הפוסטים שלך מעידים על כך שאתה לא מתקדם ללא איזושהי סיבה ספציפית. לפני שאתה מתעסק בפיפי וקקי שיוצא מכל זה, תבדוק מה נכנס קודם. אולי המכונה לא להיט. אני לא בא להעליב או משהו מה יוצא לי מזה? אתה פשוט הולך עקום.
איך הולך עקום? שכל שבוע אתה פותח פוסט חדש על אופציות מוזרות ושאתה לא מתקדם, אני טועה? לא צריך להכיר אותך באופן אישי, זה לא יעזור לי. אני רואה כאן את הפוסטים שלך כי זה כבר כמו קופיפסטה.
1.עשיתי בדיקות הורמונליות הטסט יצא תקין קצת מתחת לממוצע 12.5
2.אני לא הולך אחורה ואני לא לא מתקדם אלא פשוט מתקדם כי לאט, התוכנית של קנדיטו מיועדת להתקדמות משבוע לשבוע ואני בערך בעליה של 2.5 קילו למוט כל חודש (לפי החודש האחד שאני כרגע במסה בחיטוב פשוט נשארתי על אותם המשקלים)
אני בצבא וביקשתי מרופאת היחידה היא קצת לא הבינה למה אבל אמרתי לה שאני רוצה לבדוק, לא הבנתי בדיוק מה היא נתנה לי אבל אני רואה פה רק 2 דברים שזה זה וTSH כתוב 0.94 והטווח הוא בין 0.4 ל4, זה קשור זה פשוט גם הופיע באנדוקרינולוגיה ואני רואה בגוגל שזה הרומונים של בלוטת התריס או משהו כזה.עשית טוטאל טסט, לא פרופיל הורמונלי (או שתרחיב?) עם טסט כזה נמוך לבן אדם בגילך אתה יכול קצת לחשוש שאולי פרופיל הורמונלי יציג משהו לא רצוי.
יכול להיות שיהיה בסדר, אבל אם יש לך 12.5 בגילך יש סיכוי סביר שלא. בכל מקרה אם אתה מתקדם פשוט תמשיך אף אחד כאן לא מכשף. אם זה היה כמה אשכולות בודדים מילא, אבל זה קופיפסטה קבועה ה''ואם ואם'' אף אחד כאן לא מכשף. תצליח מה אני אגיד..
אני בצבא וביקשתי מרופאת היחידה היא קצת לא הבינה למה אבל אמרתי לה שאני רוצה לבדוק, לא הבנתי בדיוק מה היא נתנה לי אבל אני רואה פה רק 2 דברים שזה זה וTSH כתוב 0.94 והטווח הוא בין 0.4 ל4, זה קשור זה פשוט גם הופיע באנדוקרינולוגיה ואני רואה בגוגל שזה הרומונים של בלוטת התריס או משהו כזה.
מה לבקש אז מהרופאה איזה בדיקות לבקש לעשות כדי לבדוק את הטסטוסטרון אם מה שעשיתי זה לא הבדיקה הנכונה?
אין לי דף כזה, יש לירק את שתי אלה די בטוח שבגלל שזה צהל לא ממהרים לתת לי וכשביקשתי היא נתנה את הבסיסי ביותר שזה רק טסט טוטאל.אני אנסה לבקש, דרך אגב יודע אם אולי מחסור בטסט גרם לחוסר גביהה אצלי או שלא קשור? כי כן הלכתי לבדיקה אצל רופא והוא אמר שהגיל עצמות שלי תקין ואמר שאין לי מה לקחת הורמון גדילהאם יש לך דף של פרופיל הורמונלי תעלה את זה לפורום (או שתשאל בדיוק מה לבקש) יש כאן אנשים שמבינים בזה לעומק יותר ממני. על הנייר זה לא נראה מדהים. תפרט על הקשיים בהתקדמות שלך ותפרסם מה יצא לך, חכה לתשובות. אם כי אני לא חסיד של ''זה בטווח התחתון אבל תקין''
אין לי דף כזה, יש לירק את שתי אלה די בטוח שבגלל שזה צהל לא ממהרים לתת לי וכשביקשתי היא נתנה את הבסיסי ביותר שזה רק טסט טוטאל.אני אנסה לבקש, דרך אגב יודע אם אולי מחסור בטסט גרם לחוסר גביהה אצלי או שלא קשור? כי כן הלכתי לבדיקה אצל רופא והוא אמר שהגיל עצמות שלי תקין ואמר שאין לי מה לקחת הורמון גדילה
אני כבר בן 20 אז לא רלוונטי אבל עשיתי את זה באיזה גיל 15-16 והוא אמר פשוט שזה תקין ואין מה לקחת הורמון ואני פשוט נמוך בגלל גנטיקה ולא בגלל בעיה כלשהי בהורמוניםבן כמה אתה? מה הגיל עצמות שלך? (בדקת אם הוא ענה לך ככה) לא הבנתי מה הקשר ''גיל עצמות תקין'' אם הגיל הכרונולוגי שלך לא תואם את הגיל הפיזיולוגי, זה אפשרי. נניח הגיל הפיזיולוגי נמוך יותר, אז כן אפשר לקחת הורמון גדילה. אבל אם הפיזיולוגי תואם את הכרונולוגי, בהנחה שאתה כבר מעל גיל 17 לא יצא לך מזה שום דבר. גיל עצמות 17 אומר שיש לך במקרה הטוב 1-2 סמ.
עזוב את זה שזה גם עניין קוסמטי, הכל שאלה האם זה עדיין ''אפשרי לקחת'' (הגוף עדיין בשלבי גדילה) וניתן לדעת את זה לפי גיל עצמות פיזיולוגי.
אני כבר בן 20 אז לא רלוונטי אבל עשיתי את זה באיזה גיל 15-16 והוא אמר פשוט שזה תקין ואין מה לקחת הורמון ואני פשוט נמוך בגלל גנטיקה ולא בגלל בעיה כלשהי בהורמונים
אם מישהו פה היה בצבא הוא יודע אם הרופאה תתן לי פרופיל הורמונלי?
נראלי הגזמת טיפה
אני הגעתי אליו יחסית בטעות, חברה ששוקלים 70 קילו במכון שלי ואין להם מושג מה הם עושים מגיעים אליו. ברגע שהטכניקה שלך טובה 200 קילו זה קל
בידיוק מה שרציתי לומר.
פרוגרסיב אוברלואד מבטיח התקדמות, אבל לא הכל מתחיל ונגמר שם.
למטרת מסת שריר המון דברים יעבדו ולא צריך לפחד מכל פאק קטן באימון. מבחינת התקדמות בכוח הסיפור מעט שונה ואם נעצרת כן צריך לבדוק מה לשנות
אני הגעתי אליו יחסית בטעות, חברה ששוקלים 70 קילו במכון שלי ואין להם מושג מה הם עושים מגיעים אליו. ברגע שהטכניקה שלך טובה 200 קילו זה קל
אני הגעתי לשם כשעשיתי 531, ככה שמדובר על נפח ממש נמוךקל לאיזה נפח?