הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איזו חגורה לבחור?

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן.
אז אחרי שסוף סוף התאפשר לי בצבא לחזור להרים בכמה חודשים האחרונים החלטתי לחזור לחגור, ולא בא לי על הrdx הישנה שלי.
יש לי אופציה לקנות ממישהו בארץ מבלי הכאב ראש של ההזמנה מחול דאבל פרונג 13ממ של אינזר.
עכשיו, מצד אחד אינזר באחלה מחיר בלי הכאב ראש מצד שני 13ממ ודאבל פרונג זה קצת מרתיע אותי. האם כדאי? ואם לא, מאיפה כדאי להזמין חגורה טובה במחיר טוב?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קשה לטעות עם אינזר 13 מ"מ, השאלה רק באיזה מחיר הוא רוצה
650
השאלה אם זה לא יהיה בלתי אפשרי לסגור את זה כי זה דאבל פרונג?
הסטיגמה על 13 ש"היא לשמנים" זה לא "ישבור" לי את הצלעות?

650
השאלה אם זה לא יהיה בלתי אפשרי לסגור את זה כי זה דאבל פרונג?
הסטיגמה על 13 ש"היא לשמנים" זה לא "ישבור" לי את הצלעות?
נראה לי מעט עוקץ אותך במחיר. אני לא יודע כמה עולה משלוח, אבל המחיר לפני משלוח הוא 100 דולר בערך.
בכל מקרה אין שום הבדל הין פרונג אחד או 2, יש כאלה שמתקשים עם זה יותר ויש כאלה שלא, אני אישית פחות אוהב דאבל.
וה-13 מ"מ, זה פשוט חגורה קשיחה יותר שנותנת יותר תמיכה. אם התרגלת ל-10 מ"מ ומרגיש שאתה לא מקבל מספיק תמיכה, אז 13 מ"מ יהיה בסדר גמור. אני משתמש ב-13 ללא שום בעיה

• פותח/ת השרשור
נראה לי מעט עוקץ אותך במחיר. אני לא יודע כמה עולה משלוח, אבל המחיר לפני משלוח הוא 100 דולר בערך.
בכל מקרה אין שום הבדל הין פרונג אחד או 2, יש כאלה שמתקשים עם זה יותר ויש כאלה שלא, אני אישית פחות אוהב דאבל.
וה-13 מ"מ, זה פשוט חגורה קשיחה יותר שנותנת יותר תמיכה. אם התרגלת ל-10 מ"מ ומרגיש שאתה לא מקבל מספיק תמיכה, אז 13 מ"מ יהיה בסדר גמור. אני משתמש ב-13 ללא שום בעיה
100 משלוח+94 החגורה. 690 שקל בערך יוצא, עם מכס יצא קצת יותר.
בכ"מ טיטאן לונגהורן לבר מאיביי זה משהו כמו 450 אחרי הכל אז נראה לי שאלך על זה

כמו שאתה מכיר אותי אני משוחד לטיטאן עם כל הרצון שלי לעבור לאינזר ביום מן הימים.
אחת הסיבות בגדול היא המרווח שיש לך על כל מידה של טיטאן שממה שזכור לי שבדקתי לפני איזה שנה-שנתיים במידה אחת של טיטאן נכנסות איזה 3 או 4מידות של אינזר.

כמו שאתה מכיר אותי אני משוחד לטיטאן עם כל הרצון שלי לעבור לאינזר ביום מן הימים.
אחת הסיבות בגדול היא המרווח שיש לך על כל מידה של טיטאן שממה שזכור לי שבדקתי לפני איזה שנה-שנתיים במידה אחת של טיטאן נכנסות איזה 3 או 4מידות של אינזר.
אין למה לעבור מטיטאן לאינזר, זה כמעט אותה חגורה בידיוק, עדיף כבר לעשות שינוי משמעותי יותר

אין למה לעבור מטיטאן לאינזר, זה כמעט אותה חגורה בידיוק, עדיף כבר לעשות שינוי משמעותי יותר
הלונגהורן שלי בת 3 ויש לה עוד כמה שנים טובות להחזיק, לא רואה סיבה בשביל עצמי לקנות איזה חגורת SBD שאני רחוק מלהיות במשקלי עבודה/טוטאל שלטעמי אפשר להתפזר ולקנות ציוד במחיר שלה.
הספיקה לי הטעות המיותרת של נייק רומליאוס 2 לפני 3 שנים.

הלונגהורן שלי בת 3 ויש לה עוד כמה שנים טובות להחזיק, לא רואה סיבה בשביל עצמי לקנות איזה חגורת SBD שאני רחוק מלהיות במשקלי עבודה/טוטאל שלטעמי אפשר להתפזר ולקנות ציוד במחיר שלה.
הספיקה לי הטעות המיותרת של נייק רומליאוס 2 לפני 3 שנים.
אני השתמשתי בלונגהורן בערך שנה ומשהו עד שכבר הפסקתי להרגיד את היעילות ואז עברתי ל-SBD, ובאמת שאני לא מתחרט בכלל

אל תפחד מהדאבל התרגלתי אליו בקלות.
13 זה סבבה אבל זה אסור ברוב התחרויות, אם זה רק לעצמך סבבה.
זה נשמע קצת יקר, ממליץ לך למצוא מישהו שיביא לך מחו"ל או לקנות חדש.

קשה לטעות עם אינזר 13 מ"מ, השאלה רק באיזה מחיר הוא רוצה
מיותר כל כך, היא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים ועדיין משאירה לי שטפי דם. ה10 מ"מ מספיק לגמרי.

13 זה סבבה אבל זה אסור ברוב התחרויות, אם זה רק לעצמך סבבה.
אין שום תחרות שבה זה אסור.

מיותר כל כך, היא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים ועדיין משאירה לי שטפי דם. ה10 מ"מ מספיק לגמרי.
לא יודע, גם אני וגם כל מי שאני מכיר שהשתמש ב-13 מ"מ אומר שההבדל הוא עצום.
כמובן שאני מניח שנכנס פה העניין של הבדלים והעדפה אישית

זה לא נכון, 13 זה המותר בכל תחרות, גם הנוקשות ביותר.
יש לך גם תחרויות שבהן מותר יותר, למשל וולאד אלחזוב משתמש בחגורה 15 מ"מ בתחרויות שהוא מתחרה בהן בדרך כלל

זה לא נכון, 13 זה המותר בכל תחרות, גם הנוקשות ביותר.
יש לך גם תחרויות שבהן מותר יותר, למשל וולאד אלחזוב משתמש בחגורה 15 מ"מ בתחרויות שהוא מתחרה בהן בדרך כלל

ולאד התחרה בתחרות ״ראווה״ שם נתן 525.

בכל התחרויות ה״רגילות״ שאני מכיר - אסור להשתמש בחגורה שהוא לבש.

ולאד התחרה בתחרות ״ראווה״ שם נתן 525.

בכל התחרויות ה״רגילות״ שאני מכיר - אסור להשתמש בחגורה שהוא לבש.
עם כל מיליון סוגי התחרויות שיש, אני בטוח שהחגורה שלו חוקית ביותר תחרויות

עם כל מיליון סוגי התחרויות שיש, אני בטוח שהחגורה שלו חוקית ביותר תחרויות
זה נכון ככל הנראה, אבל כל איגוד שאני מכיר - יש הגבלה על הנושא הזה. באופן כללי לא הייתי מתייחס לחגורה הזאת כ״תחרותית״.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית