הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזו חגורה לבחור?

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן.
אז אחרי שסוף סוף התאפשר לי בצבא לחזור להרים בכמה חודשים האחרונים החלטתי לחזור לחגור, ולא בא לי על הrdx הישנה שלי.
יש לי אופציה לקנות ממישהו בארץ מבלי הכאב ראש של ההזמנה מחול דאבל פרונג 13ממ של אינזר.
עכשיו, מצד אחד אינזר באחלה מחיר בלי הכאב ראש מצד שני 13ממ ודאבל פרונג זה קצת מרתיע אותי. האם כדאי? ואם לא, מאיפה כדאי להזמין חגורה טובה במחיר טוב?

נערך לאחרונה:
הלונגהורן שלי בת 3 ויש לה עוד כמה שנים טובות להחזיק, לא רואה סיבה בשביל עצמי לקנות איזה חגורת SBD שאני רחוק מלהיות במשקלי עבודה/טוטאל שלטעמי אפשר להתפזר ולקנות ציוד במחיר שלה.
הספיקה לי הטעות המיותרת של נייק רומליאוס 2 לפני 3 שנים.
אפשר בבקשה לדעת מה לא אהבת ברומלאוס?
שמעתי עליהם רק שבחים ואני עמדתי להזמין זוג בעצמי.
@Nemesis

ניחוש שלי - או המחיר המטורף, או שלא מתאים לו נעליים עם עקב.

צריך להבין שנעלי הרמת משקולות במקרה הטוב יוכלו לשמש רק לסקוואט (בהנחה ואתה לא עושה הרמת משקולות כמובן...)

אפשר בבקשה לדעת מה לא אהבת ברומלאוס?
שמעתי עליהם רק שבחים ואני עמדתי להזמין זוג בעצמי.
@Nemesis
שעשיתי לעצמי שטיפת מוח שהlow bar שלי תלוי בהן ואחרי תקופה שידעתי בדיוק איזה דגשי טכניקה דורשים שיפור מקצה לקצה קיבלתי החלטה להיפרד מהרומליאוס ולחזור לאולסטאר והסקוואט מרגיש ונראה הרבה יותר טוב מאז.
שומר לי את הרומליאוס לימים שאני אחליט לשלב גם פרונט סקוואט, עד אז הן זרוקות במגירה.

שעשיתי לעצמי שטיפת מוח שהlow bar שלי תלוי בהן ואחרי תקופה שידעתי בדיוק איזה דגשי טכניקה דורשים שיפור מקצה לקצה קיבלתי החלטה להיפרד מהרומליאוס ולחזור לאולסטאר והסקוואט מרגיש ונראה הרבה יותר טוב מאז.
שומר לי את הרומליאוס לימים שאני אחליט לשלב גם פרונט סקוואט, עד אז הן זרוקות במגירה.
גם פרונט אפשר בכיף עם נעל שטוחה.
בידיוק מייק טשירר פרסם באינסטגרם שהוא תמיד עשה פרונט עם עקב, וסתם במקרה עשה עם נעל שטוחה וגילה שהוא חזק יותר ככה. אז דיברנו קצת על זה שזה נראה הכי הגיוני לעשות פרונט עם עקב למרות שזה לא בהכרח נחוץ.

אני גר באיטליה, אז דרך היבואן שלהם שם
יש המון אתרים יש לך המלצה לכיוון לאתר שכדאי להזמין ממנו כדי לא ליפול על זיוף?
ואיתי רוצה עוד חגורה סקאוץ בעיקר למטקונים שאני משלב לשליפה מהירה יש לך המלצה אולי גם לדבר הזה?
אם אפשר להזמין מאייבי זה מעולה :]

יש המון אתרים יש לך המלצה לכיוון לאתר שכדאי להזמין ממנו כדי לא ליפול על זיוף?
ואיתי רוצה עוד חגורה סקאוץ בעיקר למטקונים שאני משלב לשליפה מהירה יש לך המלצה אולי גם לדבר הזה?
אם אפשר להזמין מאייבי זה מעולה :]
לגבי ה-SBD תזמין מהאתר שלהם וזהו, הכי פשוט. גם ככה המחירים זהים בכל מקום.
לגבי חגורת סקוץ' באמת שאין לי מושג

• פותח/ת השרשור
האמת שבסוף הלכתי על פיוניר, מרוצה ממנה מאוד, למרות שאכלתי אותה קצת במכס.
מקסימום אחרי צבא כשבאמת אוכל להרים כמו שצריך אראה אם עדיף ללכת על sbd/אינזר/שלל האופציות האחרות, בינתיים הפיוניר תתן את העבודה שהיא צריכה לתת

האמת שבסוף הלכתי על פיוניר, מרוצה ממנה מאוד, למרות שאכלתי אותה קצת במכס.
מקסימום אחרי צבא כשבאמת אוכל להרים כמו שצריך אראה אם עדיף ללכת על sbd/אינזר/שלל האופציות האחרות, בינתיים הפיוניר תתן את העבודה שהיא צריכה לתת
אם יש לך פיוניר אני בספק אם תצטרך משהו אחר, במיוחד אם לקחת 13 מ"מ (או את הסטוק 10 מ"מ)

אם יש לך פיוניר אני בספק אם תצטרך משהו אחר, במיוחד אם לקחת 13 מ"מ (או את הסטוק 10 מ"מ)
תעשה לי סדר SBD יותר טוב מפיונר? מה הרמה של SBD אם יש משהו יותר טוב ממה אשמח שתמליץ לי כי השקעה של סכום כזה כבר על חגורה אם יש משהו טיפה יותר טוב בשביל וצריך להוסיף עדיף מעכשיו לעשות

אם זה ה-10 של הסטוק זה בפועל חגורת 13 מ"מ, לא רואה שום סיבה שתצטרך להחליף חגורה אי פעם

תעשה לי סדר SBD יותר טוב מפיונר? מה הרמה של SBD אם יש משהו יותר טוב ממה אשמח שתמליץ לי כי השקעה של סכום כזה כבר על חגורה אם יש משהו טיפה יותר טוב בשביל וצריך להוסיף עדיף מעכשיו לעשות
שתיהן ברמה הטובה ביותר, שתיהן מעולות עם יתרונות משלהם. לכל אחת מהן יש מערכת סגירה ייחודית, וברגע שהחלטת עם איזו מערכת נוח לך יותר אז החלטת איזו חגורה לקחת

קניתי פיוניר lever 10 mm פשוט חגורה מדהימה
כל מה שקראתי באינטרנט נכון, לא צריך לשבור אותה היא יושבת מעולה על ההתחלה לא קשה מידי כמו אינזר, איכותית ויפה ברמות. כדאי מאוד

קניתי פיוניר lever 10 mm פשוט חגורה מדהימה
כל מה שקראתי באינטרנט נכון, לא צריך לשבור אותה היא יושבת מעולה על ההתחלה לא קשה מידי כמו אינזר, איכותית ויפה ברמות. כדאי מאוד
תודה. אני אמליץ אותה.

משום מה לא מצאתי אותה באתר עכשיו, הלכתי על זו אחרי כמה המלצות-

זה לא זאתי
כמו שקוטצר אמר לך לא באמת 10 לפחות זה משהם טוענים
שתיהן ברמה הטובה ביותר, שתיהן מעולות עם יתרונות משלהם. לכל אחת מהן יש מערכת סגירה ייחודית, וברגע שהחלטת עם איזו מערכת נוח לך יותר אז החלטת איזו חגורה לקחת
צריך מתישהו לבדוק אותםאחת ליד השנייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית