הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזו חגורה לבחור?

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן.
אז אחרי שסוף סוף התאפשר לי בצבא לחזור להרים בכמה חודשים האחרונים החלטתי לחזור לחגור, ולא בא לי על הrdx הישנה שלי.
יש לי אופציה לקנות ממישהו בארץ מבלי הכאב ראש של ההזמנה מחול דאבל פרונג 13ממ של אינזר.
עכשיו, מצד אחד אינזר באחלה מחיר בלי הכאב ראש מצד שני 13ממ ודאבל פרונג זה קצת מרתיע אותי. האם כדאי? ואם לא, מאיפה כדאי להזמין חגורה טובה במחיר טוב?

נערך לאחרונה:
SBD ניראת יותר מרשימה מהפיונר אך אם יכול להיות שזה המחיר שלה-
13mm Lever Belt
או שניתן למצוא אותה במחיר יותר טוב?
זה המחיר שלה כמעט בכל מקום בעולם, אלא אם אתה מוצא איזו חנות שעושה הנחה על כל המלאי שלה סיכוי נמוך שתמצא אותה מוזלת.
אני השגתי אותה מוזלת רק בגלל הנחה של הנבחרת.
אתה גם יכול לחפש אחת יד שניה, זה לא שהיא מאבדת אפילו טיפה מהאיכות שלה, אחרי מעל לשנה של שימוש עדיין יש לה ריח של עור חדש

זה המחיר שלה כמעט בכל מקום בעולם, אלא אם אתה מוצא איזו חנות שעושה הנחה על כל המלאי שלה סיכוי נמוך שתמצא אותה מוזלת.
אני השגתי אותה מוזלת רק בגלל הנחה של הנבחרת.
אתה גם יכול לחפש אחת יד שניה, זה לא שהיא מאבדת אפילו טיפה מהאיכות שלה, אחרי מעל לשנה של שימוש עדיין יש לה ריח של עור חדש
אם ככה תאכל לפחות לפנות אותי למקום מסויים שיעשה משלוח לישראל ממקור אמין אני חושש להזמין בסום כזה וליפול בפח, תודה

אם ככה תאכל לפחות לפנות אותי למקום מסויים שיעשה משלוח לישראל ממקור אמין אני חושש להזמין בסום כזה וליפול בפח, תודה
אני לא יודע מי שולח לישראל, אבל תיכנס לאתר שלהם ויש להם שם רשימה גדולה של חנויות אמינות, תחפש מי שם שולח לישראל.
SBD Apparel

אני לא יודע אם הם שולחים לישראל, אבל יש לי ניסיון טוב עם 2 החנויות האלה:
Goodlift, s.r.o.
Powerlifting Shop - Prodotti SBD e SABO

תאמת הפיונר ניראת פחות טוב לטעמי לעומת SBD שניראת יותר רצינית ולפי המלצות שתיהם באותה רמה וגם בפיונר לא ראיתי סגירה מכנית
יש חגורות של פיוניר עם לבר (לא כמו של SBD) ולפיוניר יש גם חגורות עם חצאי חורים, הכוונה במקום כל 2 ס״מ חור, יש לך כל 1 ס״מ חור, אם זה נשמע הגיוני.

אני חושב שההיתרון של פיוניר זה הפיוניר קאט ואם כבר לבר אז SBD
שמע הלבר של פיוניר מעולה ממש איכותי נראה טוב, ההחלפת מידות באמת לוקחת 5 דק ולי ספציפית נוח לעבוד עם אותה מידה על כל התרגילים
הsbd באמת מדהימה אבל ההפרש מחירים בינה לבין הפיוניר לדעתי לא שווה את ההפרש אבל למי שיש את הכסף למה לא

שמע הלבר של פיוניר מעולה ממש איכותי נראה טוב, ההחלפת מידות באמת לוקחת 5 דק ולי ספציפית נוח לעבוד עם אותה מידה על כל התרגילים
הsbd באמת מדהימה אבל ההפרש מחירים בינה לבין הפיוניר לדעתי לא שווה את ההפרש אבל למי שיש את הכסף למה לא
הSBD עולה בסביבות ה220 יורו לפני משלוח כמה אפשר להביא פיונר לבר והאם היא יותר טובה מהחגורות של טיטאן?

הSBD עולה בסביבות ה220 יורו לפני משלוח כמה אפשר להביא פיונר לבר והאם היא יותר טובה מהחגורות של טיטאן?
לי הביאו מארהב תפיוניר יצא לי 120 דולר 450 שקל בערך
לפי כל מה שקראתי וראיתי היא יותר טובה מהאינזר ומהטיטאן
באינזר יש שכבת עור זולה בנוסף לעור הטוב וזה גורם לה להיות קשה לאורך זמן יש כאלה שהיא לא נוחה להם אפילו לשנה שלמה
הפיוניר מגיעה יחסית רכה על ההתחלה, היא עשויה משכבה אחידה של עור ממש איכותי וקל לשבור אותה היא תופסת תצורה של הגוף ממש מהר ולא סבלתי בכלל מכאבים ושמתי אותה הדוק מאוד. בקיצור חגורה פצצה לפי כל מה שראיתי היתרון היחיד של הSBD זה הלבר היותר נוח ובאמת שזה 5 דק להחליף עם ברגים , אני לא הייתי שם על זה עוד 400 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית