עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם מבחינת הסוכרים? זאת אומרת..נניח והוא צריך להשלים 300 קלוריות וכולם יגיעו מפירות.זה סבבה, אין עם זה שום בעיה.
כל עוד זה בטווח של הקלוריות שצריך, מספיק חלבון מספיק שומן ומספיק פחמימה, ומספיק סיבים (שזה משהו אחר) אז הכל טוב.גם מבחינת הסוכרים? זאת אומרת..נניח והוא צריך להשלים 300 קלוריות וכולם יגיעו מפירות.
זה לא יוצא יותר מידי?
(לא שיש בעיה עם הסוכר,אבל יחסית לנפח של הפירות)
300 קלוריות מפירות זה לא מעט פירות. בכל מקרה זה יבוא עם סיבים וויטמינים, ככה שזה לא בעיה באמתגם מבחינת הסוכרים? זאת אומרת..נניח והוא צריך להשלים 300 קלוריות וכולם יגיעו מפירות.
זה לא יוצא יותר מידי?
(לא שיש בעיה עם הסוכר,אבל יחסית לנפח של הפירות)
בכלל לא מעט פירות,לכן שאלתי אם הגיוני כי זה גם לא מעט סוכרים. והוא טוען שכל הפלוס הקלורי יגיע משם300 קלוריות מפירות זה לא מעט פירות. בכל מקרה זה יבוא עם סיבים וויטמינים, ככה שזה לא בעיה באמת
תהיה בטוח שגם לי לא300 גרם פרי זה כלום בשבילי.
300 קלוריות פחמימה מפירות זה כבר מ'הו אחר
הוא לא טען שהכל יגיע משם, או לפחות זה לא משתמע לחלוטיןבכלל לא מעט פירות,לכן שאלתי אם הגיוני כי זה גם לא מעט סוכרים. והוא טוען שכל הפלוס הקלורי יגיע משם
יכול להיות להיעזר בהם כדי לעבור את הסף הקלורי, ולא רק להשתמש בהםאו שאני סתם אהבלה?
@kotzer
300 קלוריות מפירות זה לא מעט פירות. בכל מקרה זה יבוא עם סיבים וויטמינים, ככה שזה לא בעיה באמת
מה הבעיה בסוכרים?בכלל לא מעט פירות,לכן שאלתי אם הגיוני כי זה גם לא מעט סוכרים. והוא טוען שכל הפלוס הקלורי יגיע משם
תהיה בטוח שגם לי לא
כמה שהקיבה והמצפון שלך מרשיםאגב
כמה גרם פחמימה אפשר לאכול בארוחה אחת?
מענייןכמה שהקיבה והמצפון שלך מרשים
לא שיש בעיה עם הסוכר
מה הבעיה בסוכרים?
סוכר= פחמימה.
מבחינת פיתוח גוף אין באמת הבדל אם תכניסי קלוריות משיבולת שועל ובטטות לעומת סוכר לבן (כל עוד את מקבלת את כל הערכים שאת צריכה) פחמימה היא פחמימה.
מיץ פירות פשוט, ממש קל לצרוך את זה....בנוסף,
לאט לאט אני מתחיל להבין שקשה לי לאכול כל כך הרבה פחמימה בטווחים של 2-3 כי אני לא רעב עד כדי כך בפרק זמן כזה.
ולהעמיס יותר מידי אוכל בארוחה עושה לי מיגרנות אז אני מרגיש שזה לא נכון בשבילי.
עם החישוב שעשיתי, יש לי עוד מעל 100 גרם פחמימה שאלוהים יודע מאיפה אביא אותם.
אז מה היחס המקסימלי של גרם שומן לק"ג משקל גוף שאפשר לצרוך במסה?