הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פירות במסה

shmolik

משתמש מתחיל
93
15
נק' מוניטין:
15
93
15
על מנת לעלות במשקל, האם זה יעיל לצרוף הרבה פירות כדי להגיע למאזן קלורי חיובי?

בארוחות כן לאכול בטטות לפחמימה מורכבת ושיבולת שועל, אבל על מנת לעבור את הסף הקלורי, להוסיף מגוון פירות.
השאלה שלי היא אם זה יעיל לאימון לעשות דבר כזה?

זה סבבה, אין עם זה שום בעיה.
גם מבחינת הסוכרים? זאת אומרת..נניח והוא צריך להשלים 300 קלוריות וכולם יגיעו מפירות.
זה לא יוצא יותר מידי?
(לא שיש בעיה עם הסוכר,אבל יחסית לנפח של הפירות)

גם מבחינת הסוכרים? זאת אומרת..נניח והוא צריך להשלים 300 קלוריות וכולם יגיעו מפירות.
זה לא יוצא יותר מידי?
כל עוד זה בטווח של הקלוריות שצריך, מספיק חלבון מספיק שומן ומספיק פחמימה, ומספיק סיבים (שזה משהו אחר) אז הכל טוב.
מבחינת שובע זה גם שאלה אחרת, אם זה לא מפריע הכל בסדר

זה לא יוצא יותר מידי?
300 קלוריות מפירות זה לא מעט פירות. בכל מקרה זה יבוא עם סיבים וויטמינים, ככה שזה לא בעיה באמת

300 קלוריות מפירות זה לא מעט פירות. בכל מקרה זה יבוא עם סיבים וויטמינים, ככה שזה לא בעיה באמת
בכלל לא מעט פירות,לכן שאלתי אם הגיוני כי זה גם לא מעט סוכרים. והוא טוען שכל הפלוס הקלורי יגיע משם
300 גרם פרי זה כלום בשבילי.
300 קלוריות פחמימה מפירות זה כבר מ'הו אחר
תהיה בטוח שגם לי לא

למה? 3 בננות זה בכיף 300 קל'. ותפוח גדול גם מגיע ל90... וצלחת יפה של אבטיח גם יכולה להגיע בקלות ל100... (סהכ 300 גר' אבטיח. קללל.)
זה כן מלאנטלאפים סוכר חחח אבל זה לא כמות בלתי הגיונית של פירות. ואם משלבים עם אגוזים אז גם העליה ברמות הסוכר לא תהיה חדה מדי...
עדיף באופן כללי שכל הסוכרים שלנו יגיעו מפירות. (אמרתי וכשכשתי בזנבי תוך כדי ליקוק גלידה עם סירופ שוקולד)

(עריכה: אני לא באמת אוכלת כרגע גלידה, אבל זה סתם היה משעשע 🤣)

אני יכול להגיד לך מניסיון כואב
אל תוותר על פירות! תאכל כל עוד זה במסגרת התפריט שלך
ועוד יותר מזה, ברגע שהוספתי איזה תפוח לפני האימון, העצימות של האירובי עלתה מאוד מאוד... המשקולות נשארו אומנם אותו דבר
ומקסימום אם חבל לך אז מוסיפים 5 דק' לאירובי וככה פחות או יותר אין רגשות אשם, אני גם עושה לפעמים סאונה בנוסף

בכלל לא מעט פירות,לכן שאלתי אם הגיוני כי זה גם לא מעט סוכרים. והוא טוען שכל הפלוס הקלורי יגיע משם

תהיה בטוח שגם לי לא
מה הבעיה בסוכרים?
סוכר= פחמימה.
מבחינת פיתוח גוף אין באמת הבדל אם תכניסי קלוריות משיבולת שועל ובטטות לעומת סוכר לבן (כל עוד את מקבלת את כל הערכים שאת צריכה) פחמימה היא פחמימה.

לא שיש בעיה עם הסוכר
מה הבעיה בסוכרים?
סוכר= פחמימה.
מבחינת פיתוח גוף אין באמת הבדל אם תכניסי קלוריות משיבולת שועל ובטטות לעומת סוכר לבן (כל עוד את מקבלת את כל הערכים שאת צריכה) פחמימה היא פחמימה.

רשמתי מפורשות שאין לי בעיה. אני בעצמי משלבת סוכרים פשוטים בתפריט אבל לא שזה תופס נפח משמעותי בתפריט

• פותח/ת השרשור
בנוסף,
לאט לאט אני מתחיל להבין שקשה לי לאכול כל כך הרבה פחמימה בטווחים של 2-3 כי אני לא רעב עד כדי כך בפרק זמן כזה.
ולהעמיס יותר מידי אוכל בארוחה עושה לי מיגרנות אז אני מרגיש שזה לא נכון בשבילי.

עם החישוב שעשיתי, יש לי עוד מעל 100 גרם פחמימה שאלוהים יודע מאיפה אביא אותם.
אז מה היחס המקסימלי של גרם שומן לק"ג משקל גוף שאפשר לצרוך במסה?

בנוסף,
לאט לאט אני מתחיל להבין שקשה לי לאכול כל כך הרבה פחמימה בטווחים של 2-3 כי אני לא רעב עד כדי כך בפרק זמן כזה.
ולהעמיס יותר מידי אוכל בארוחה עושה לי מיגרנות אז אני מרגיש שזה לא נכון בשבילי.

עם החישוב שעשיתי, יש לי עוד מעל 100 גרם פחמימה שאלוהים יודע מאיפה אביא אותם.
אז מה היחס המקסימלי של גרם שומן לק"ג משקל גוף שאפשר לצרוך במסה?
מיץ פירות פשוט, ממש קל לצרוך את זה....

אני אישית קונה כאלה שמוכנים כבר מהסופר אבל אם אתה רוצה שזה יהיה יותר בריא,טוב ואולי זול יותר אתה יכול להכין אותם בעצמך.
לגבי השומן אין ממש המלצה גורפת, מה שאני מכיר זה 1-2 גרם לק"ג משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית