הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב ערכים נכון במזון קפוא

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי,יוצא לי לאכול לפעמים קציצות תירס טבעול או שניצלים מאמא עוף קפואים שאני עושה בתנור ..עכשיו על האריזות של המוצרים רשום ערך תזונתי למוצר לא מבושל..למוצר קפוא,עכשיו עד כמה שידוע לי הערך התזונתי משתנה ברגע שאני צולה בתנור . אז איך למדוד בעצם? מה הכי נכון ?

היי,יוצא לי לאכול לפעמים קציצות תירס טבעול או שניצלים מאמא עוף קפואים שאני עושה בתנור ..עכשיו על האריזות של המוצרים רשום ערך תזונתי למוצר לא מבושל..למוצר קפוא,עכשיו עד כמה שידוע לי הערך התזונתי משתנה ברגע שאני צולה בתנור . אז איך למדוד בעצם? מה הכי נכון ?
יש כאלה שרשום להם ערכים פר יחידה

• פותח/ת השרשור
יש כאלה שרשום להם ערכים פר יחידה
בלי קשר...אני מודד הכול במשקל מטבח באופן מדוייק אבל הבעיה שערך תזונתי משתנה כשצולים בתנור עד כמה שידוע לי ואין סימון תזונתי על המוצר של לאחר צלייה/בישול רק ערך למוצר לפני בישול כשהוא קפוא

בלי קשר...אני מודד הכול במשקל מטבח באופן מדוייק אבל הבעיה שערך תזונתי משתנה כשצולים בתנור עד כמה שידוע לי ואין סימון תזונתי על המוצר של לאחר צלייה/בישול רק ערך למוצר לפני בישול כשהוא קפוא
אז תשקול אותו כשהוא קפוא ותחשב לפי זה

אוכל קפוא לרוב הוא מבושל חלקית אם לא לגמרי, ככה שהערכים לא משתנים בצורה משמעותית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית