הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השלמת קלוריות מהליכה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
90F27F95-623E-49AC-894E-6D3DB1E47552.png
9D872AC4-C2DF-4EE0-AE56-2B88F294FF09.png
אלו ימים ממוצעים של הליכה שלי. משתדלת להיות פעילה וללכת ככל הניתן באופן בלתי יזום כי לא עושה אירובי כלל במכון.
(יש לי את השעון של אפל שאמור לתת תוצאות מדוייקות יותר) אבל עם זאת...עד כמה התוצאות קרובות למציאות? בכמה הסטייה רצינית? יכול להיות שלגמרי....אבל האם כדי להסתמך על כך ששרפתי במקסימום 200 קלוריות בהליכה כזו? על מנת שאדע אם להשלים אותם או לא?

אומייגאד, סופר מגניב!!
זו אפליקציה ? :0
יש לי כזה בפלאפון שמגיע כתוכנה מובנית, אבל אני אף פעם לא מתייחסת לזה ברצינות כי חלק מהזמן הפלא לא עליי....

• פותח/ת השרשור
אומייגאד, סופר מגניב!!
זו אפליקציה ? :0
יש לי כזה בפלאפון שמגיע כתוכנה מובנית, אבל אני אף פעם לא מתייחסת לזה ברצינות כי חלק מהזמן הפלא לא עליי....
הטלפון גם לא תמיד עליי אבל השעון כן. ונכון שזה די להתעסק בשטויות אבל סתם מעניין אותי אם אפשר לקחת בעירבון מוגבל לפחות חצי מהקלוריות ולא להיות חמדנית ולהסתמך על כל הקלוריות שרשום ששרפתי

קשה לדעת, תעקבי אחרי המשקל שלך.
אני הייתי מנסה בגלל הספק להוסיף 100 קלוריות.

אולי למישהו אחר יש יותר נסיון בזה ויגיב.

• פותח/ת השרשור
קשה לדעת, תעקבי אחרי המשקל שלך.
אני הייתי מנסה בגלל הספק להוסיף 100 קלוריות.

אולי למישהו אחר יש יותר נסיון בזה ויגיב.
מצד אחד כן בא לי משהו שיתן לי לפחות תמונה כללית. הפיתרון הוא לגמרי להוסיף קלוריות ופשוט לראות התקדמות. אבל זה נחמד גם לדעת להעריך לפי האפליקציה והשעון. לפי השעון אני שורפת את הקלוריות שאמורות ללכת לפלוס ולכן אני חוזרת לניטרלי ואז זה מסתדר לי מעולה עם זה שאני תקועה במשקל. השאלה אם זה משהו שאוכל להתבסס עליו אבל בעירבון מוגבל.
10 קמ הליכה יומי זה אירובי לכל דבר
הבעיה היא שאף אחד לא מבטיח לי שאני הולכת 10 קמ. הסטייה יכולה להיות רצינית או לא נכונה כלל. מבין?
למרות שהשעון אמור להיות מדוייק יותר כביכול הוא גם מזהה מתי אני עוצרת

זה לא באמת משנה עד כמה זה מדויק, אם מדובר על פעילות ממוצעת אז את יכולה בקלות להתעלם מהמספר המדויק ורק לעקוב אחרי קצב הירידה/עליה במשקל. מבחינתך שיהיה רשום 10000, העיקר להשלים עד מצב שאת מגיעה למטרה שלך.
תשתמשי בזה רק ככלי כדי לאתר חריגות

• פותח/ת השרשור
זה לא באמת משנה עד כמה זה מדויק, אם מדובר על פעילות ממוצעת אז את יכולה בקלות להתעלם מהמספר המדויק ורק לעקוב אחרי קצב הירידה/עליה במשקל. מבחינתך שיהיה רשום 10000, העיקר להשלים עד מצב שאת מגיעה למטרה שלך.
תשתמשי בזה רק ככלי כדי לאתר חריגות
לצורך העיניין להשלים את הקלוריות הרשומות ולראות את קצב העליה? יכול להיות שזה כן ידייק פחות או יותר?

לצורך העיניין להשלים את הקלוריות הרשומות ולראות את קצב העליה? יכול להיות שזה כן ידייק פחות או יותר?

האפליקציה בעיניי נראית מיותרת בהנחה שסדר היום שלך ככה, בין אם את צורכת 1000 במנוחה + 200 פעילות לא יזומה ובין אם את צורכת 1200 קל ביום במנוחה - מה ההבדל?

• פותח/ת השרשור
האפליקציה בעיניי נראית מיותרת בהנחה שסדר היום שלך ככה, בין אם את צורכת 1000 במנוחה + 200 פעילות לא יזומה ובין אם את צורכת 1200 קל ביום במנוחה - מה ההבדל?
אין הבדל. באותה מידה אני יכולה לא לזוז ולצרוך פחות. אבל אני כרגע במסה ותקועה בקלוריות(צרות של עשירים) וברור שהפיתרון הוא לעלות קלוריות ולראות התקדמות. אבל לפי האפליקציה זה מסתדר לי טוב שאני שורפת כביכול את הקלוריות שאמורות ללכת לפלוס הקלורי. זו הליכה ממוצעת(גם מאז שהעלתי בקלוריות האנרגיות בשיא) ולא פעילות שאני מכוונת אליה. שונאת אירובי.

אין הבדל. באותה מידה אני יכולה לא לזוז ולצרוך פחות. אבל אני כרגע במסה ותקועה בקלוריות(צרות של עשירים) וברור שהפיתרון הוא לעלות קלוריות ולראות התקדמות. אבל לפי האפליקציה זה מסתדר לי טוב שאני שורפת כביכול את הקלוריות שאמורות ללכת לפלוס הקלורי. זו הליכה ממוצעת(גם מאז שהעלתי בקלוריות האנרגיות בשיא) ולא פעילות שאני מכוונת אליה. שונאת אירובי.

אז בפנייך 2 אופציות

1. להעלות קלוריות
2. לבטל את הפעילות הקלורית הכאילו לא יזומה. בכל אופן בעניי זו אופציה פחות טובה כי יש עניין בריא לעשות איזשהוא סוג של אירובי, גם במסה

• פותח/ת השרשור
אז בפנייך 2 אופציות

1. להעלות קלוריות
2. לבטל את הפעילות הקלורית הכאילו לא יזומה. בכל אופן בעניי זו אופציה פחות טובה כי יש עניין בריא לעשות איזשהוא סוג של אירובי, גם במסה
לא אוהבת אירובי. זה משעמם אותי בטירוף. מעדיפה ללכת שעה ברגל בחוץ מאשר לעלות שעה על הליכון. ברמה כזו. לכן משתדלת לוותר על אוטובוסים או ללכת בכללי יותר ברגל בגלל שאני יודעת שאירובי טוב לא רק בשביל להגדיל את הגירעון הקלורי או לאכול יותר.

וברור לי שאם אני תקועה משמע אני צריכה לעלות קלוריות. אבל שאלתי אם האפליקציה יכולה לתת לי איזו תמונה כללית או אינדיקציה לכמות הקלוריות שאני שורפת

לא אוהבת אירובי. זה משעמם אותי בטירוף. מעדיפה ללכת שעה ברגל בחוץ מאשר לעלות שעה על הליכון. ברמה כזו. לכן משתדלת לוותר על אוטובוסים או ללכת בכללי יותר ברגל בגלל שאני יודעת שאירובי טוב לא רק בשביל להגדיל את הגירעון הקלורי או לאכול יותר.

וברור לי שאם אני תקועה משמע אני צריכה לעלות קלוריות. אבל שאלתי אם האפליקציה יכולה לתת לי איזו תמונה כללית או אינדיקציה לכמות הקלוריות שאני שורפת

תכלס.. כמות הקלוריות שאת שורפת לא תוכלי לדעת אלא אם תדעי בידיוק כמה קלוריות את אוכלת.

וגם כאשר תדעי כמה שאת שורפת זה מאוד דינמי בטח כאשר יש יום שהולכים הרבה ויום שבו הולכים מעט לכן זהמעט התעסקות בקקי...

עולים כל בוקר על המשקל עושים ממוצע שבועי ולפי זה עושים התאמות..

• פותח/ת השרשור
תכלס.. כמות הקלוריות שאת שורפת לא תוכלי לדעת אלא אם תדעי בידיוק כמה קלוריות את אוכלת.

וגם כאשר תדעי כמה שאת שורפת זה מאוד דינמי בטח כאשר יש יום שהולכים הרבה ויום שבו הולכים מעט לכן זהמעט התעסקות בקקי...

עולים כל בוקר על המשקל עושים ממוצע שבועי ולפי זה עושים התאמות..

לא ביקשתי לדעת כמה קלוריות אני שורפת.
ברור שזה לא אפשרי לדעת.
שאלתי אם אפשר לקחת את זה בתור תמונה כללית או איזה השערה מסויימת וללכת לפיה.
חוץ מזה שאני סופרת ושוקלת את האוכל כך שאני יודעת כמה קלוריות אני אוכלת. חוץ מזה שגם זה לא באמת אמין כי אני לא יודעת באמת כמה קלוריות נספגות. או כמה קלוריות באמת יש בכל מוצר. זו הערכה.
אני פשוט אוסיף חצי מהקלוריות שרשום ששרפתי ואבדוק ממוצע שבועי.
לפי מה שרשום זה הגיוני שזה מחזיר אותי לניטרלי. לכן אולי זה כן מדייק באיזשהי צורה.

פחות הייתי מסתמך על כמות הקלוריות ששרפת, כי זו הערכה, אלא יותר על מס צעדים שעשית.
למשל אם רוצים ״להוסיף אירובי״ אז אפשר להוסיף מכסת צעדים יומית ולהגיע אליה.
הרבה מתחרים וחובבניים שאני מכיר (פאוורליפטינג / פיתוח גוף) משתמשים במס׳ צעדים יומי לצורך ירידה במשקל / בריאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית