הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לעצור חיטוב ולהתחיל מסה?

• פותח/ת השרשור donnyd
  • פורסם בתאריך

donnyd

משתמש מתחיל
40
7
נק' מוניטין:
13
40
7
אהלן,

אני מתאמן מתחיל (חזרתי להתאמן לפני 4 שבועות), המטרה שלי היא להוריד באחוזי שומן ובסוף לעלות קצת מסת שריר.
1.8 מ', גיל 32. זה קצב ההתקדמות שלי עד עכשיו: (בתמונה)

רציתי לשאול -
1. איך קצב הירידה? מהיר מדי או סביר?
2. באיזו נקודה לעצור חיטוב ולהתחיל מסה? אני יודע שיש לי עוד הרבה לחטב, המטרה שלי היא להגיע לסביבות 74-75 קילו ואז להעריך שוב. אבל האם לדעתכם יש צורך לרדת יותר מזה, לסביבות 71-73 ק"ג?

יש לציין שאני מאמין שאחוז השומן שלי הוא לא נמוך. התחלתי לפני 4 שבועות עם בערך 20-21% שומן.

תודה

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    KB 31 · צפיות: 149
נערך לאחרונה:
הכי טוב לדעת זה פשוט לראות לפי העין ובתכלס אתה מחליט מתי. זה לא שאם אתה מגיע למשקל X אז אתה חייב מסה או חיטוב
(אלא אם כן אתה אנורקס ואז אתה דיי צריך להתחיל לאכול בלי קשר למסה אבל אתה מבין על מה אני מדבר)
פלוס, אני מזמין אותך להעלות לפה תמונה ואנחנו חברים הפורום נגיד לך פה ושם את דעתנו אך בסופו של דבר אתה מחליט. בהצלחה רבה! 😃

1. איך קצב הירידה? מהיר מדי או סביר?
קצב מעולה

2. באיזו נקודה לעצור חיטוב ולהתחיל מסה? אני יודע שיש לי עוד הרבה לחטב, המטרה שלי היא להגיע לסביבות 74-75 קילו ואז להעריך שוב. אבל האם לדעתכם יש צורך לרדת יותר מזה, לסביבות 71-73 ק"ג?
פעם בשלושה חודשים עדיף לצאת לנייטרלי מסויים ולהעריך מחדש את המצב. אם הגעת למצב שרצית עוד לפני אז אתה יכול לעצור לפני

• פותח/ת השרשור
הכי טוב לדעת זה פשוט לראות לפי העין ובתכלס אתה מחליט מתי. זה לא שאם אתה מגיע למשקל X אז אתה חייב מסה או חיטוב
(אלא אם כן אתה אנורקס ואז אתה דיי צריך להתחיל לאכול בלי קשר למסה אבל אתה מבין על מה אני מדבר)
פלוס, אני מזמין אותך להעלות לפה תמונה ואנחנו חברים הפורום נגיד לך פה ושם את דעתנו אך בסופו של דבר אתה מחליט. בהצלחה רבה! 😃
מצורפות תמונות מעודכנות (הראשון לוחץ השנייה לא).
אני יודע שיש לי עוד הרבה לחטב, לדעתי לפחות 3-4 קילו נוספים (כרגע 77.6 על גובה 180).
אני מרגיש שיש לי המון שומן בבטן ובידיים והוא די מסרב לרדת (הורדתי עד עכשיו מעל ל-4 ק"ג במשקל הכולל).
קצב מעולה

פעם בשלושה חודשים עדיף לצאת לנייטרלי מסויים ולהעריך מחדש את המצב. אם הגעת למצב שרצית עוד לפני אז אתה יכול לעצור לפני

תודה. אני לא במצב שרציתי, העלתי עכשיו תמונות ותוכל לשפוט בעצמך אבל לדעתי יש לי עוד המון לחטב (3-4 ק"ג לפחות).
אתה יכול להעריך את אחוז השומן עפ"י התמונות במקרה?

קבצים מצורפים

• 4.JPG
    4.JPG
    KB 16.8 · צפיות: 97
  • 5.JPG
    5.JPG
    KB 22.4 · צפיות: 98
  • פותח/ת השרשור
@donnyd אהבתי את הקובץ.
אתה עם משקל חכם? עורך את הקובץ לבד?(מתאר לעצמי שלא)
בקיצור שתף אותי 😃
תודה. האמת שאני הכנתי את הקובץ לבד באקסל. מצרף לכאן למי שרוצה את הטמפלייט. אני עם משקל ביתי רגיל.

קבצים מצורפים

• Book1.xlsx
    KB 12 · צפיות: 51
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית