כמה קלוריות לאכול בחיטוב?

afgal123

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
2
76
3
שלום...אני מבולבל קצת אם מישהו יכול לעשות לי סדר אני אשמח.
הגוף שלי שורף במנוחה 1600 קלוריות
(חושב במחשבון bmr על פי נתונים גופניים+גיל)
אני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע אימוני כח
3-5 פעמים בשבוע אירובי 25-40 דק (כל פעם משהו אחר)

כמה עליי לאכול בשביל להתחטב ולהוריד באחוזי השומן?
ל1600 שהגוף שורף במנוחה להוסיף 200-300 (בערך מאימון כח) פלוס כמה ששרפתי באירובי ואז יוצא המאזן השלילי?
ואיך מחשבים ביום ללא אימון?
תודה.

את ה-BMR מכפילים במכנה של פעילות יומית. אם אתה יושב רוב היום אז המכנה הזה הוא 1.2.
ממה שיוצא תוריד 10%, וזה כמה אתה צריך לצרוך בערך. כמובן שזה רק בערך, ואתה צריך לחפש ירידה של 0.5%-1% ממשקל הגוף בשבוע.
לגבי האימונים, אתה יכול בימי אימון להוסיף 200-300 קלוריות לאימון כוח, ואת אותו הדבר בערך לאימון אירובי. אתה יכול או להוסיף את הקלוריות רק בימי אימון, או לעשות ממוצע בין ימי האימון לימי מנוחה ולצרוך אותו הדבר בכל יום, זה באמת בחירה שלך

• פותח/ת השרשור
את ה-BMR מכפילים במכנה של פעילות יומית. אם אתה יושב רוב היום אז המכנה הזה הוא 1.2.
ממה שיוצא תוריד 10%, וזה כמה אתה צריך לצרוך בערך. כמובן שזה רק בערך, ואתה צריך לחפש ירידה של 0.5%-1% ממשקל הגוף בשבוע.
לגבי האימונים, אתה יכול בימי אימון להוסיף 200-300 קלוריות לאימון כוח, ואת אותו הדבר בערך לאימון אירובי. אתה יכול או להוסיף את הקלוריות רק בימי אימון, או לעשות ממוצע בין ימי האימון לימי מנוחה ולצרוך אותו הדבר בכל יום, זה באמת בחירה שלך

סליחה לא הבנתי..
שוב ביום יום אני עובד 12 שעות בישיבה אבל לא רק רוב היום על הרגליים עבודה פיזית קלה
4-5 אימונים בשבוע וככה האירובי
אתה יכול להגיד לי כמה קלוריות עליי לאכול ביום עם אימון וכמה ביום בלי?
כולל כל המשתנים אחריי אירובי חצי שעה ואי ון כח חזק של שעה

סליחה לא הבנתי..
שוב ביום יום אני עובד 12 שעות בישיבה אבל לא רק רוב היום על הרגליים עבודה פיזית קלה
4-5 אימונים בשבוע וככה האירובי
אתה יכול להגיד לי כמה קלוריות עליי לאכול ביום עם אימון וכמה ביום בלי?
כולל כל המשתנים אחריי אירובי חצי שעה ואי ון כח חזק של שעה
לפני אימונים הנייטרלי שלך הוא 1900 בערך, כלומר אתה צריך לצרוך 1700 קלוריות בערך לפני אימון.
על כל סוג אימון, בין אם ה אירובי או משקולות, תוסיף משהו כמו 200 קלוריות, אם אתה עושה את שניהם באותו יום אז 400 קלוריות.
האופציות שלך הן או לצרוך את אותן 200/400 קלוריות רק בימים שאתה מתאמן, או פשוט לעשות ממוצע של ימי אימון ולא ימי אימון, ולצרוך כל יום את אותה כמות קלוריות

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שמאיפה אתה יודע שאתה שורף 1600 ק׳?
יש מחשבונים
הכנסתי גובה כיל משקל פלוס פעילות וזה הנתון
לפני אימונים הנייטרלי שלך הוא 1900 בערך, כלומר אתה צריך לצרוך 1700 קלוריות בערך לפני אימון.
על כל סוג אימון, בין אם ה אירובי או משקולות, תוסיף משהו כמו 200 קלוריות, אם אתה עושה את שניהם באותו יום אז 400 קלוריות.
האופציות שלך הן או לצרוך את אותן 200/400 קלוריות רק בימים שאתה מתאמן, או פשוט לעשות ממוצע של ימי אימון ולא ימי אימון, ולצרוך כל יום את אותה כמות קלוריות
לפי מה אתה אומר 1900? אני פשוט מבולבל כי הייתי אצל מאמן אישי בכיר ולאחר חישוב כל הנתונים הוא הכין לי תפריט של 1900 קלוריות
איך? נגיד ואני מתאמן 5 אימונים חזקים (כח) פלוס 3-5 אירובי של חצי שעה-45 דק
והעבודה שלי היא 12 שעות עם הרבה תזוזה והליכה
אז נגיד ה-bmr שלי הוא סביב ה1600 על זה מוסיפים גם פעילות יום יומית בעבודה? והאימונים (אירובי וכח) זה בונוס?

יש מחשבונים
הכנסתי גובה כיל משקל פלוס פעילות וזה הנתון

לפי מה אתה אומר 1900? אני פשוט מבולבל כי הייתי אצל מאמן אישי בכיר ולאחר חישוב כל הנתונים הוא הכין לי תפריט של 1900 קלוריות
איך? נגיד ואני מתאמן 5 אימונים חזקים (כח) פלוס 3-5 אירובי של חצי שעה-45 דק
והעבודה שלי היא 12 שעות עם הרבה תזוזה והליכה
אז נגיד ה-bmr שלי הוא סביב ה1600 על זה מוסיפים גם פעילות יום יומית בעבודה? והאימונים (אירובי וכח) זה בונוס?
א. המחשבונים האלה שווים לתחת..
ב. מה זה ״מאמן כושר בכיר״?

תרשום בבקשה את תוכנית האימונים שלך בחייך. אני חייב לראות מה ה״מאמן הבכיר״ הכין לך.

לפי מה אתה אומר 1900?
1600*1.2=1900.
1.2 זה המכנה של הפעילות היומית לפני אימונים

אני פשוט מבולבל כי הייתי אצל מאמן אישי בכיר ולאחר חישוב כל הנתונים הוא הכין לי תפריט של 1900 קלוריות
איך?
אחרי אימונים יוצא ממוצא של 2100-2200, תפריט של 1900 קלוריות זה הגיוני ביותר

אז נגיד ה-bmr שלי הוא סביב ה1600 על זה מוסיפים גם פעילות יום יומית בעבודה?
כן, זה הכפל של ה-1.2

והאימונים (אירובי וכח) זה בונוס?
בונוס מבחינה שהם שורפים עוד קלוריות שעליהן תצטרך לפצות

• פותח/ת השרשור
א. המחשבונים האלה שווים לתחת..
ב. מה זה ״מאמן כושר בכיר״?

תרשום בבקשה את תוכנית האימונים שלך בחייך. אני חייב לראות מה ה״מאמן הבכיר״ הכין לך.
בוא נעשה סדר אחי...
א.מעריך את ההתייחסות ותמיד יש מה ללמוד מאחרים
ב.לא חושב שהמחשבונים שווים לתחת , אולי זה לא הכח מדוייק אבל זו אינדיקציה
ג.אני גם מאמן כושר של ד בוינגייט שעשה שינוי של הורדת 20 קילו והעלתי 10 קילו מסת שריר והגעה ל8 וחצי אחוז שומן.. אבל מודה שבשנה וחצי האחרונות זלזלתי מכמה סיבות אישיות והלכתי לאיבוד אז אני מתייעץ איך לחזור לשיגרה.
ד.מאמן בכיר עם לא מעט לקוחות ותוצאות מישראל באדי
לא אומר שזה הכי טוב אבל הלכתי כדי לשמוע ייעוץ והכוונה.

אני נטו רוצה להבין כמה קלוריות אני שורף וכמה עליי לצרוך כי אני מבולבל קצת.

ישראל באדי יש להם שם של חאפרים רציניים, נתקלתי בהמון תוכניות אימון ותזונה די חובבניות.
אני לא אומר שהם לא יודעים כלום, אבל הם די נוטים לתת דברים שלמתאמן הממוצע נראים כמו התוכנית האולטימטיבית, ולכל מי שמבין טיפה נראים כמו ערמה של כלום

בוא נעשה סדר אחי...
ג.אני גם מאמן כושר של ד בוינגייט שעשה שינוי של הורדת 20 קילו והעלתי 10 קילו מסת שריר והגעה ל8 וחצי אחוז שומן.. אבל מודה שבשנה וחצי האחרונות זלזלתי מכמה סיבות אישיות והלכתי לאיבוד אז אני מתייעץ איך לחזור לשיגרה.

אני לא בא לזלזל בך. אבל היום כל פלוץ כוסון עם קוביות שסיים וינגייט, יש לו ים לקוחות. זאת ממש לא סיבה לקרוא לו ״בכיר״. בנוסף, ישראל באדי, כמו שקוטז אמר, חבורה של חאפרים. נראה שמעניין אותם יותר הכסף ופחות המתאמן.

• פותח/ת השרשור
אני לא בא לזלזל בך. אבל היום כל פלוץ כוסון עם קוביות שסיים וינגייט, יש לו ים לקוחות. זאת ממש לא סיבה לקרוא לו ״בכיר״. בנוסף, ישראל באדי, כמו שקוטז אמר, חבורה של חאפרים. נראה שמעניין אותם יותר הכסף ופחות המתאמן.
מסכים עם שניכם...לדעתי הוא בכיר בגלל התוצאות והלקוחות שלו אולי אני טועה
בכל מיקרה אני תמיד שואף ללמוד ולהשתפר אז לשמוע דעות מהם ומכם לא מזיק

בוא נעשה סדר אחי...

אתה מאמן כושר.
ירדת 20 קילו
העלת 10 קילו מסת שריר
הגעת ל8 וחצי אחוז שומן.
אבל לחשב מה הניטרלי שלך אתה לא יודע?
חחחחחחחח ברצינות?
אתה בעצמך אומר שכל המחשבונים האלו הם אינדיקציה. אז תתחיל לאכול כמה שאתה חושב שנראה לך.
תעשה ממוצע של שקילות שבועיות - נשארת באותו משקל למשך השבועיים הבאים? נעים מאוד זה הניטרלי שלך!
משם תוריד קצת בקלוריות ותחפש ירידה של 0.5-1 אחוז בשבוע, איזי פיזי אדון מאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית