הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציט משוקולד יותר משמין?

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
יש לי שאלה אם אני עושה ציט משוקולד מבחינה קלוריות זה ישתווה נניח לציט של בשר (המבורגר בלחמנייה ציפס/שווארמה בלאפה וכדומה) בפועל זה שווה אותו הדבר מבחינת הצטברות של שומן?חלק אומרים ששוקולד גורם לגוף לייצר יותר שומן מאשר לחם אפילו עם הסך הקלורי היה אותו הדבר זה נכון?

אשמח לעוד שאלה
מבחינה גנטית השומן העיקש והאחרון נשאר אצלי במותניים אבל בחלק האחורי (גב תחתון), זה אומר שמקדימה אין מראה שומן משמעותי אבל מאחורה כן ואפשר אפילו לתפוס כמות שומן, שמעתי בעבר שזה קשור יותר למסת שריר בגב התחתון (זוקפי גו) מתחילת החיטוב וויתרתי על הדדליפט בגלל העייפות, בפועל אני לא מבצע עוד תרגיל/עבודה על זוקפי גו מה דעתך?

באמת יש קשר בין מראה השומן/צורה בגב התחתון למסת שריר באיזור הזה? פשיטת בכיסא רומי יהווה תחליף?
השרירים רק יכולים לעצב את המצב הקיים, הם לא יכולים לגרום לך לאבד שומן במקום ספציפי. יותר שריר מן הסתם ייתן מראה פחות שומני באיזור, אבל שומן זה שומן

השרירים רק יכולים לעצב את המצב הקיים, הם לא יכולים לגרום לך לאבד שומן במקום ספציפי. יותר שריר מן הסתם ייתן מראה פחות שומני באיזור, אבל שומן זה שומן

אגב יש לך או למישהו בפורום ניסיון/מידע לגבי סימני מתיחה/צלוליטיס?

אולי קרם קלוגן שעוזר יותר לעור? תכשיר מסויים?
מאמין שב2019 יש משהו שיכול לעבוד חוץ מניתוח להסרת עור עודף

האמת יש משהו שמאוד מסקרן אותי והבנתי שאתה

לומד רפואה אז אולי אתה תדע יותר על זה

שמתי לב שבימים שהחלטתי "להתפרע" בלילה מבחינה של אוכל (ציט) אם אני אוכל בעיקר שוקולד בוא נגיד שהלילה עובר לי לא טוב השינה יכולה להיות עם סיוטים וחלומות קצת הזויים

מדגיש שביום רגיל אין לי זה בעיקר מתבטא בימים שהציט בלילה ובמיוחד שיש שוקולד (נניח רק שוקולדים וסוכרים)

ידוע אם יש קשר ישיר בין שוקולד ללפני השינה לבין סיוטים/מצב נפשי ירוד?

האמת יש משהו שמאוד מסקרן אותי והבנתי שאתה

לומד רפואה אז אולי אתה תדע יותר על זה

שמתי לב שבימים שהחלטתי "להתפרע" בלילה מבחינה של אוכל (ציט) אם אני אוכל בעיקר שוקולד בוא נגיד שהלילה עובר לי לא טוב השינה יכולה להיות עם סיוטים וחלומות קצת הזויים

מדגיש שביום רגיל אין לי זה בעיקר מתבטא בימים שהציט בלילה ובמיוחד שיש שוקולד (נניח רק שוקולדים וסוכרים)

ידוע אם יש קשר ישיר בין שוקולד ללפני השינה לבין סיוטים/מצב נפשי ירוד?
אין משהו ספציפי עם שוקולד למיטב ידיעתי, אבל שינויים תזונתיים גדולים יכולים ליצור חלומות מוזרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית