הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיזוק גידים ורצועות

• פותח/ת השרשור Rashe
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לטווח תנועה חלקי יש יותר יעילות בהעמסת יתר, ככה שחזרות גבוהות קצת יבטל את המטרה

יותר כיוונתי ליום עצימות בטווח תנועה חלקי ויום התאוששות לחזרות גבוהות בטווח תנועה מלא

יותר כיוונתי ליום עצימות בטווח תנועה חלקי ויום התאוששות לחזרות גבוהות בטווח תנועה מלא
אה אוקי, אז הבנתי אותך לא נכון.
בימי התאוששות המטרה היא התאוששות, אז אין טעם לעבוד בחזרות גבוהות כי זה כן ייצור סטרס מסויים שאתה רוצה להימנע ממנו ביום מנוחה

• פותח/ת השרשור
אה אוקי, אז הבנתי אותך לא נכון.
בימי התאוששות המטרה היא התאוששות, אז אין טעם לעבוד בחזרות גבוהות כי זה כן ייצור סטרס מסויים שאתה רוצה להימנע ממנו ביום מנוחה
מה לגבי זרימת דם נמוכה לגידים? לא יהיה לי יתרון ב"פמפום" כזה?

כמובן שאני לא מדבר על לעבוד כל יום ולא לתכנן ימי מנוחה.

משהו יותר בסגנון של, יום נפח, יום מנוחה, יום עצימות, יום חזרות גבוהות, יומיים מנוחה

(גם בעצימות אני לא עובר את ה-RPE 8 ובשאר הימים לא מתקרב לכשל)

מה לגבי זרימת דם נמוכה לגידים? לא יהיה לי יתרון ב"פמפום" כזה?

כמובן שאני לא מדבר על לעבוד כל יום ולא לתכנן ימי מנוחה.

משהו יותר בסגנון של, יום נפח, יום מנוחה, יום עצימות, יום חזרות גבוהות, יומיים מנוחה

(גם בעצימות אני לא עובר את ה-RPE 8 ובשאר הימים לא מתקרב לכשל)
עדיף לדעתי רק להוריד במעט את העצימות ולעבוד בחזרות רגילות ביום התאוששות.
אם אתה רוצה לפמפם דם תעשה את זה בתנועות מלאות יותר, בסופו של דבר הורדת ידיים זה טווח תנועה קצר מאוד של כל השרירים המעורבים

• פותח/ת השרשור
עדיף לדעתי רק להוריד במעט את העצימות ולעבוד בחזרות רגילות ביום התאוששות.
אם אתה רוצה לפמפם דם תעשה את זה בתנועות מלאות יותר, בסופו של דבר הורדת ידיים זה טווח תנועה קצר מאוד של כל השרירים המעורבים
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית