הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חיטוב

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום בסוף החודש אני מתכנן לעשות חיטוב ובחודש האחרון אני לא הכי מצליח לשמור על התפריט שהייתי שומר עליו והגעתי לכמות של 3400 קלוריות במסה ובחודש האחרון כפי שאני אומר פחות התמדתי בתפריט עכשיו אני מתכנן לעשות חיטוב סוף החודש אז מה לדעתכם הכי טוב לי להתחיל מניטרלי ? או שמה אתם חושבים אשמח להמלצות תודה על העזרה 😃 !
שלום בסוף החודש אני מתכנן לעשות חיטוב ובחודש האחרון אני לא הכי מצליח לשמור על התפריט שהייתי שומר עליו והגעתי לכמות של 3400 קלוריות במסה ובחודש האחרון כפי שאני אומר פחות התמדתי בתפריט עכשיו אני מתכנן לעשות חיטוב סוף החודש אז מה לדעתכם הכי טוב לי להתחיל מניטרלי ? או שמה אתם חושבים אשמח להמלצות תודה על העזרה 😃 !
אשמח אם תענו @kotzer @Mike ושאר האנשים תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
פחות או יותר ממה?
ומה זה משנה המשקל ההתחלתי? העיקר לראות התקדמות
לא נגיד אמרתי אני שוקל באיזור ה79-78 ואם בסוף אני קצת פחות אז זה לא נורא העיקר להתחיל וגם ככה בהמשך אני יוריד עם המינון הנכון כן ?

לא נגיד אמרתי אני שוקל באיזור ה79-78 ואם בסוף אני קצת פחות אז זה לא נורא העיקר להתחיל וגם ככה בהמשך אני יוריד עם המינון הנכון כן ?
מה זה משנה? זה לא כאילו יש מבחן כניסה לחיטוב

• פותח/ת השרשור
מה זה כמה אני צריך לרדת ?

אני אומר כנראה אני יירד קצת יותר בגלל הנוזלים לא ?
תקרא שוב את הדיון, כי אתה כל הזמן חוזר בידיוק על אותן שאלות ואני בידיוק על אותן התשובות

• פותח/ת השרשור
תקרא שוב את הדיון, כי אתה כל הזמן חוזר בידיוק על אותן שאלות ואני בידיוק על אותן התשובות
אה תגיד אם יהיה לי בתפריט מעדן עם קצת סוכר המעדן פרו לא קריטי שיהיה סוכר בתפריט נכון העיקר הערכים הסופיים ?

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם סוכר אם אתה לא מגזים איתו
הבנתי תודה
7156.png
@kotzer יצא לי 78 שומן וחלבון בערך 180-190 והקלוריות 2157 בערך לא הוספתי באתר את המעדן ואת החלבון חוץ מזה מה אתה אומר על התפריט יצא קצת פחמימה לא או שזה בסדר ?

הבנתי תודה
צפה בקובץ המצורף 50221 @kotzer יצא לי 78 שומן וחלבון בערך 180-190 והקלוריות 2157 בערך לא הוספתי באתר את המעדן ואת החלבון חוץ מזה מה אתה אומר על התפריט יצא קצת פחמימה לא או שזה בסדר ?
אם לא הוספת את החלבון ואת המעדן אז אתה תצרוך מעל ל-2150 קלוריות, כנראה 200-300 קלוריות יותר, שזה כבר כמעט מחסל לך לחלוטין את הגרעון.
לגבי כמות הפחמימה, זה יכול להות בסדר גמור, תצטרך לנסות ולראות

• פותח/ת השרשור
אם לא הוספת את החלבון ואת המעדן אז אתה תצרוך מעל ל-2150 קלוריות, כנראה 200-300 קלוריות יותר, שזה כבר כמעט מחסל לך לחלוטין את הגרעון.
לגבי כמות הפחמימה, זה יכול להות בסדר גמור, תצטרך לנסות ולראות
לא בדקתי החלבון זה 100 קלוריות ומעדן הוא 150 קלוריות וזה יוצא 2157

בסדר אני יתחיל מזה ממחר אני יבדוק תמשקל ולאחר שבוע יבדוק כמה ירדתי וככה שבועיים או עד שאני נתקע במשקל פשוט ?
לא הבנתי את השאלה.
בכל מקרה תתחיל עם זה, ואם יש צורך תשנה את כמות הקלוריות שלך

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את השאלה.
בכל מקרה תתחיל עם זה, ואם יש צורך תשנה את כמות הקלוריות שלך
כן התחלתי מהיום בסוף בדקתי תמשקל כי ירדתי כנראה מאז אז התחלתי ממשקל של 76.4 קילו בסדר אני יראה כמה אני ישקול שבוע הבא

• פותח/ת השרשור
כן התחלתי מהיום בסוף בדקתי תמשקל כי ירדתי כנראה מאז אז התחלתי ממשקל של 76.4 קילו בסדר אני יראה כמה אני ישקול שבוע הבא
רוב הסיכויים שאני עדיין יירד כי זה התחלה וזה כנראה יהיה נוזלים מה אתה אומר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית