הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חיטוב

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום בסוף החודש אני מתכנן לעשות חיטוב ובחודש האחרון אני לא הכי מצליח לשמור על התפריט שהייתי שומר עליו והגעתי לכמות של 3400 קלוריות במסה ובחודש האחרון כפי שאני אומר פחות התמדתי בתפריט עכשיו אני מתכנן לעשות חיטוב סוף החודש אז מה לדעתכם הכי טוב לי להתחיל מניטרלי ? או שמה אתם חושבים אשמח להמלצות תודה על העזרה 😃 !
שלום בסוף החודש אני מתכנן לעשות חיטוב ובחודש האחרון אני לא הכי מצליח לשמור על התפריט שהייתי שומר עליו והגעתי לכמות של 3400 קלוריות במסה ובחודש האחרון כפי שאני אומר פחות התמדתי בתפריט עכשיו אני מתכנן לעשות חיטוב סוף החודש אז מה לדעתכם הכי טוב לי להתחיל מניטרלי ? או שמה אתם חושבים אשמח להמלצות תודה על העזרה 😃 !
אשמח אם תענו @kotzer @Mike ושאר האנשים תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
אני אומר שעברו 3 ימים מתוך שבועיים
טוב אז עבר כמעט שבוע עבר 6 ימים ובדקתי התחלתי ממשקל של 76.4 והיום נשקלתי ואני שוקל 74.7 זה אומר כולל מחר יכול להיות ירדתי בערך 2 קילו נכון האם זה טוב להמשיך עוד שבוע עם אותו תפריט או לקצץ כמה דברים אתה אומר מה אתה חושב ?
טוב אז עבר כמעט שבוע עבר 6 ימים ובדקתי התחלתי ממשקל של 76.4 והיום נשקלתי ואני שוקל 74.7 זה אומר כולל מחר יכול להיות ירדתי בערך 2 קילו נכון האם זה טוב להמשיך עוד שבוע עם אותו תפריט או לקצץ כמה דברים אתה אומר מה אתה חושב ?
מה אתה אומר @kotzer ?

מה אתה אומר @kotzer ?
עברו רק 6 ימים ואתה כן יורד במשקל, אני לא רואה את הבעיה

כן ירדתי כמעט 2 קילו אבל גם בגלל שזה שבוע ראשון זה גם נוזלים לא ?
אוקי.. ו?
אתה יורד במשקל בקצב מהיר כמו שאתה אמור, ככה שאין לך מה לשנות, ועדיין לא עברו שבועיים אז אתה עדיין לא יודע מה יהיה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
אוקי.. ו?
אתה יורד במשקל בקצב מהיר כמו שאתה אמור, ככה שאין לך מה לשנות, ועדיין לא עברו שבועיים אז אתה עדיין לא יודע מה יהיה בהמשך.
כן צודק היום בדקתי תמשקל בדיוק עבר שבוע והתחלתי מ76.4 ועכשיו אני שוקל 75.2 כלומר ירדתי 1.2 שזה טוב מאוד להתחלה לא ?

בחיטוב כמה ממולץ בשבוע אפילו פחות לא ? או שזה בסדר גמור בגלל שזה גם נוזלים יכול להיות לא ?
בחייאת תקרא את מה שכתבתי רק בדיון הזה כמה פעמים.
אחרי שבועיים ראשונים תחפש ירידה של 0.5%-1% בשבוע, תכוון את הקלוריות שלך לפי מה שאתה רואה

לא.
2150 זה הנייטרלי שלך, או מתחת?
ואחרי השבועיים הראשונים אתה לא אמור לשנות את הקלוריות אלא אם כן משקל הגוף שלך לא יורד ב-0.5%-1% בשבוע

אחרי השבועיים הראשונים, שבהם כמו שאמרת תהיה ירידה מהירה יותר, אתה אמור לראות ירידה של 0.5%-1% מהמשקל שלך בשבוע. אתה שוקל את עצמך כל יום ועושה ממוצע שבועי. אם אתה יורד מהר יותר עדיף שתעלה את הקלוריות במעט, אם אתה יורד לאט יותר מזה או בכלל לא אז תוריד עוד את הקלוריות
אלה רק הפעמים שרשמתי את זה במפורש, בלי הפעמים שעניתי בחיוב או שלילה או חצאי הסברים.

אל תגרום לי להרגיש שאני מדבר לעצמי

• פותח/ת השרשור
בחייאת תקרא את מה שכתבתי רק בדיון הזה כמה פעמים.
@arik1254515 אתה לא חושב שאתה קצת מגזים?
נראה שאתה שואל שאלות ולא קורא מה עונים לך.
חוץ מזה, מסכן קוצר. למה אתה משגע אותו ככה?
כן פשוט לא שמתי לב קראתי אני קורא הכל כן שיגעתי אותו קצת אבל בכל זאת אחי אני מבקש עזרה כי אני רוצה להצליח בסופו של דבר בקיצר פשוט אני ימשיך אם התהליך ויעדכן מתי שבאמת אצטרך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית