הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו הזמין פעם יותר מחבילה אחת בו זמנית מiherb? אני רוצה להזמין 3 חבילות שכל אחת 70 דולר

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
יש את עניין המיסים שהמכס יכולים לאחד חבילות שנשלחו מאותו השולח. מישהו הזמין כמה חבילות ביחד ויכול לייעץ לגבי זה?

נערך לאחרונה:
עשיתי 2 הזמנות בנפרד (אחרי דקה מההזמנה הראשונה) דרך dhl וקיבלתי אותן ביחד (עם השליח עד הבית) ללא תוספת תשלום כלשהי.

כעקרון לא אמורים לקחת מיסים, אבל אם אתה רוצה בשביל היתר ביטחון תחכה יומיים בין ההזמנות

• פותח/ת השרשור
כעקרון לא אמורים לקחת מיסים, אבל אם אתה רוצה בשביל היתר ביטחון תחכה יומיים בין ההזמנות
הבעיה שבiherb, במיוחד כשיש מבצעים כאלה מוצרים יוצאים מהמלאי ואז אי אפשר להזמין את מה שרצית.

בנתיים עשיתי אתמול הזמנה של 2 חבילות ובשנייה רשמתי שם ות.ז אחר (ליתר ביטחון), בהתבסס על ניסיון שהשליחים של DHL לא באמת בודקים למי הם מוסרים את החבילה, לא באמת צריך לחתום. ויצא לי לקחת גם חבילה של שותף לדירה כשהוא לא היה בדירה בלי יותר מידי בעיה או שאלות, פשוט אמרתי שהוא לא נמצא כרגע ושאני יביא לו.

חבילה שלישית עדיין לא הזמנתי אני אזמין כנראה היום, כנראה גם על שם אחר.

• פותח/ת השרשור
האמת, ששתיים הגיעו ביום אחר. אז הוא הביא לי רק שתיים בפעם.
עדיין מטורף, כנראה בגלל שלiherb יש מערכת תשלום אוטומטית של מיסים לא מתעסקים איתם או משהו. שמעתי שבאסוס ואתרים כאלה המכס הרבה פעמים מצרף הזמנות בטווח של 3 ימים לתשלום מיסים משותף.

עדיין מטורף, כנראה בגלל שלiherb יש מערכת תשלום אוטומטית של מיסים לא מתעסקים איתם או משהו. שמעתי שבאסוס ואתרים כאלה המכס הרבה פעמים מצרף הזמנות בטווח של 3 ימים לתשלום מיסים משותף.
זה טוב לדעת, כי אף פעם לא חששתי מזה.
אבל יש מצב שבאתרים אחרים באמת תהיה בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית