עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיאורטית המכס יכול לאחד חבילות כאלה ביחד ולדרוש מיסים בכל זאת, כנראה בפועל זה לא קורה, לפחות לא מiherbהזמנתי 2 חבילות במקום אחת לא לשלם מיסים.
הבעיה שבiherb, במיוחד כשיש מבצעים כאלה מוצרים יוצאים מהמלאי ואז אי אפשר להזמין את מה שרצית.כעקרון לא אמורים לקחת מיסים, אבל אם אתה רוצה בשביל היתר ביטחון תחכה יומיים בין ההזמנות
כמה הכי הרבה יצא לך להזמין ביחד? (באותו הזמן, אותו השם, אותה הכתובת)אין לך שום סיבה לחשוש, אני תמיד מזמין כמה ביחד על אותו שם.
פסיכי... השליח פשוט הביא אותם ביחד ולא אמרו לך כלום?
האמת, ששתיים הגיעו ביום אחר. אז הוא הביא לי רק שתיים בפעם.פסיכי... השליח פשוט הביא אותם ביחד ולא אמרו לך כלום?
עדיין מטורף, כנראה בגלל שלiherb יש מערכת תשלום אוטומטית של מיסים לא מתעסקים איתם או משהו. שמעתי שבאסוס ואתרים כאלה המכס הרבה פעמים מצרף הזמנות בטווח של 3 ימים לתשלום מיסים משותף.האמת, ששתיים הגיעו ביום אחר. אז הוא הביא לי רק שתיים בפעם.
זה טוב לדעת, כי אף פעם לא חששתי מזה.עדיין מטורף, כנראה בגלל שלiherb יש מערכת תשלום אוטומטית של מיסים לא מתעסקים איתם או משהו. שמעתי שבאסוס ואתרים כאלה המכס הרבה פעמים מצרף הזמנות בטווח של 3 ימים לתשלום מיסים משותף.