איך שחקני פוטבול מצליחים גם לפתח כוח מטורף וגם להיות אתלטיים בטירוף?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
יצא לי לחשוב על זה וזה מטורף...
שחקני פוטבול מרימים כבד ברמה שלא תבייש פאוורליפטרים וביחד עם זה זריזים מאוד (שלא לדבר על זה שהם מהירים מאוד ועל משקל גוף גבוהה) וחוץ מהשעות אימון שהם משקיעים בברזלים הם גם משקיעים הרבה שעות באימוני פוטבול בשבוע + משחקים...

איך הם מצליחים להתאושש מזה? ויותר מזה גם להתקדם ולהשתפר עם הזמן... ולא להגיע למשחקים מותשים. לפי ההגיון צריך להיות או מוטציה גנטית או על חומרים (וכן אני מניח שיש הרבה חומרים בnfl וגם בd1 אבל עדיין...) כדי להתאושש מכל כך הרבה נפח ועצימות...

אאל"ט הם לא משקיעים את הכל כל השנה בכל הדברים, אלא באוף סיזון (כלומר בין העונות של המשחקים) הם משקיעים את רוב או כל האימונים בבניית כוח, וכשמגיעה העונה שמים דגש על כישורים אתלטיים הדרושים למשחק, והכוח שבנית באוף סיזון נשמר, או כמעט נשמר. ואני מניח שגנטיקה וחומרים עוזרים לעניין
@nlr666 אולי יוכל לשפוך יותר אור על הנושא וגם להגיד אם צדקתי

לרוב גם מדובר על אנשים שמשחקים ספורט תחרותי רוב החיים שלהם, הם פיתחו את היכולות האלה לאורך הרבה שנים, ואלה שיש להם גנטיקה מתאימה לזה הם אלה שמצליחים להישאר בספורט ולטפס הלאה, והם אלה שאתה רואה

אאל"ט הם לא משקיעים את הכל כל השנה בכל הדברים, אלא באוף סיזון (כלומר בין העונות של המשחקים) הם משקיעים את רוב או כל האימונים בבניית כוח, וכשמגיעה העונה שמים דגש על כישורים אתלטיים הדרושים למשחק, והכוח שבנית באוף סיזון נשמר, או כמעט נשמר. ואני מניח שגנטיקה וחומרים עוזרים לעניין
@nlr666 אולי יוכל לשפוך יותר אור על הנושא וגם להגיד אם צדקתי
סיכמת את זה בצורה הכי טובה שאפשר

ואיך מצליחים לשמר כוח תוך כדי העונה?
הם לא, הם יאבדו ממשקלי העבודה שלהם. אבל בגלל שהם לא מתבטלים בזמן העונה, אלא נשארים פעילים פיזית וכן יש שימוש במרכיבי הכוח שהם עבדו עליהם, אז הם לא יאבדו הרבה

ואיך מצליחים לשמר כוח תוך כדי העונה?
הם לא, הם יאבדו ממשקלי העבודה שלהם. אבל בגלל שהם לא מתבטלים בזמן העונה, אלא נשארים פעילים פיזית וכן יש שימוש במרכיבי הכוח שהם עבדו עליהם, אז הם לא יאבדו הרבה
הם משמרים את רוב הכוח (שגרת אימונים ומשחקים היא תובענית מאוד)
מה גם שיש לשחקני פוטבול אימוני מגרש מיוחדים שמוציאים מהשחקן את הכוח המירבי בהתאם לתפקיד

• פותח/ת השרשור
הם משמרים את רוב הכוח (שגרת אימונים ומשחקים היא תובענית מאוד)
מה גם שיש לשחקני פוטבול אימוני מגרש מיוחדים שמוציאים מהשחקן את הכוח המירבי בהתאם לתפקיד

הבנתי... מעניין מאוד 😃
אני מאמין שבמהלך העונה לא מוותרים לגמרי כל אימוני הכוח נכון? ואם כן, באיזו תדירות הם מתבצעים לעומת האוף סיזון?

הבנתי... מעניין מאוד 😃
אני מאמין שבמהלך העונה לא מוותרים לגמרי כל אימוני הכוח נכון? ואם כן, באיזו תדירות הם מתבצעים לעומת האוף סיזון?
אין כל כך הבדל בפעמים
אבל בדרכ זה בין 4-7 פעמים משקולות
מה שמשתנה זה החזרות/משקלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית