חשיבות השינה

• פותח/ת השרשור Edw4rd
  • פורסם בתאריך

Edw4rd

משתמש מתחיל
45
7
נק' מוניטין:
13
45
7
אני סטודנט והשעות שינה שלי כל הזמן משתנות ויוצא שיש לילות שאני ישן 6 שעות בלילה, עכשיו השאלה שלי היא כזאת, כמה דבר כזה יכול לפגוע בהתקדמות שלי?
אני בן 18 אם זה משנה.

אני סטודנט והשעות שינה שלי כל הזמן משתנות ויוצא שיש לילות שאני ישן 6 שעות בלילה, עכשיו השאלה שלי היא כזאת, כמה דבר כזה יכול לפגוע בהתקדמות שלי?
אני בן 18 אם זה משנה.

לשינה יש השפעה על התאוששות, התקדמות ותחושה כללית. שינה לא מספקת כן תפגע בהתקדמות שלך ואפילו תבלום אותה.
אם יש לך אילוצים אז זה לא באמת משנה, תעשה מה שאתה יכול במסגרת האפשרויות שלך.
לדעתי שש שעות זה סביר אבל עדיף יותר, במיוחד בגיל שלך. כשאני מתאמן חזק אני משתדל לישון 7-8 שעות בלילה, פחות מזה גורם לי להרגיש עייפות וההתאוששות יחסית איטית.

אם אתה לא עייף ותשוש במהלך היום, אתה תסתדר על 6 שעות שינה (זה לא יהיה אופטימלי כמו לישון 7-9) אבל האם התזונה שלך אופטימלית? האם אפילו האימונים שלך באמת באמת אופטימליים? מה שאני בא לומר זה שגם אם אתה לא מתקדם ב100% אלא ב85% אתה תהיה בסדר, לפעמים אי אפשר לקבל את כל העולמות. אי אפשר להגיד לך כמה זה ישפיע, כל אחד אחרת. אתה תצטרך לברר בעצמך, 6 שעות זה סביר בהחלט.

אני בהרגשה האישית שלי מרגיש ששינה יותר קריטית מאוכל... (שוב , לא מבוסס על כלום אלא נטו ההרגשה האישית שלי) אחרי משמרות לילה לדוגמה, גם אם הלכתי לישון ב7 בבוקר וקמתי ב18 אני עדיין אהיה חלש משמעותית באותו היום...

אבל לדעתי 6 שעות (אם אתה לא מרגיש עייך והגוף שלך רגיל לזה) יספיקו לך... כמובן לא אידאלי כמו 8 אבל מספיק...

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא עייף ותשוש במהלך היום, אתה תסתדר על 6 שעות שינה (זה לא יהיה אופטימלי כמו לישון 7-9) אבל האם התזונה שלך אופטימלית? האם אפילו האימונים שלך באמת באמת אופטימליים? מה שאני בא לומר זה שגם אם אתה לא מתקדם ב100% אלא ב85% אתה תהיה בסדר, לפעמים אי אפשר לקבל את כל העולמות. אי אפשר להגיד לך כמה זה ישפיע, כל אחד אחרת. אתה תצטרך לברר בעצמך, 6 שעות זה סביר בהחלט.
תודה על התשובה אחי, מנסה לתת הכל מעצמי אולי בעתיד זה יהפוך לקצת יותר מתחביב ואוכל לתת את כל כולי לפיתוח גוף.

רשמת שאתה סטודנט, אז תדע שלשינה יש גם השפעה גדולה מאוד על זיכרון ופעולות מוחיות, אז בנוסף לאספקט של הפיתוח גוף תשקול גם את זה - בקיצור לדעתי תפנה יותר זמן למען השינה זה שווה את זה

אני בן 18 אם זה משנה.
התקדמתי מעולה עם רק 6.5 שעות שינה, אבל זה לא אידיאלי.
אני מרגיש שאני צריך 8.
בשבת אני משלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית