הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך החגורה?

אתה יודע בכלל איך שיווק ומיתוג עובד?
הוא משלם למפעלים מסוימים שייצרו לו חגורה בעיצוב שלו, ויש לו כת מעריצים שתלך אחריו באמונה עיוורת (מצטער, אבל אתה מתאמץ להגן על ציוד ממש גרוע רק כי ריפטו קשור לציוד הזה), ראה את הפוסטים שלך.

מקווה שתהנה מזה, באמת, אבל קח בחשבון שאיכות זה הדבר האחרון שאכפת לו ממנו - הכל פה גימיק שיווקי.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע בכלל איך שיווק ומיתוג עובד?
הוא משלם למפעלים מסוימים שייצרו לו חגורה בעיצוב שלו, ויש לו כת מעריצים שתלך אחריו באמונה עיוורת (מצטער, אבל אתה מתאמץ להגן על ציוד ממש גרוע רק כי ריפטו קשור לציוד הזה), ראה את הפוסטים שלך.

מקווה שתהנה מזה, באמת, אבל קח בחשבון שאיכות זה הדבר האחרון שאכפת לו ממנו - הכל פה גימיק שיווקי.
איך אתה יכול להגיד שהציוד גרוע אם לא ניסית אותו בכלל?
אני מאמין שהציוד שהוא משווק איכותי וכשתגיע החגורה אליי אני אתן חוות דעת עליה כאן.

כי הוא מנסה למכור לי שחלודה זה טוב ושספסל חלק, קשיח ועם שפיצים בפינות הוא טוב.
איך אתה יכול להגן ככה על בנאדם כל כך לא אמין?
אגב, הנעל באמת נראית טובה, אבל אני לא מסכים עם העלות שלה.
מחיר של נעל ליפטינג של ג'וצי..

• פותח/ת השרשור
כי הוא מנסה למכור לי שחלודה זה טוב ושספסל חלק, קשיח ועם שפיצים בפינות הוא טוב.
איך אתה יכול להגן ככה על בנאדם כל כך לא אמין?
אגב, הנעל באמת נראית טובה, אבל אני לא מסכים עם העלות שלה.
מחיר של נעל ליפטינג של ג'וצי..

הכלובים מאחוריו כנראה בני יותר מ-20 שנה (עוברים תחזוקה כמובן).
הנעל כן ואני מקווה שהיא תרגיש כך גם, למרות שכששאלתי האם הם מתכוונים למכור אותה מחוץ לארה"ב הוא אמר שלי שכנראה שלא אבל זה עדיין לא בטוח.

הכלובים מאחוריו כנראה בני יותר מ-20 שנה (עוברים תחזוקה כמובן).
הנעל כן ואני מקווה שהיא תרגיש כך גם, למרות שכששאלתי האם הם מתכוונים למכור אותה מחוץ לארה"ב הוא אמר שלי שכנראה שלא אבל זה עדיין לא בטוח.

אם אתה רוצה את הנעל המקורית שנראה שהוא לקח ממנה השראה, תבדוק את No Bull.
יש לי את הנעל שלהם ואני מרוצה מאוד..
אבל המחיר שלה גבוה.

בנוגע לכלובים - אני חושב שממש קשה לטעות בכלוב, אבל אין לי באמת מושג בזה אז אני לא מגיב על זה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה את הנעל המקורית שנראה שהוא לקח ממנה השראה, תבדוק את No Bull.
יש לי את הנעל שלהם ואני מרוצה מאוד..
אבל המחיר שלה גבוה.

בנוגע לכלובים - אני חושב שממש קשה לטעות בכלוב, אבל אין לי באמת מושג בזה אז אני לא מגיב על זה.
אני כרגע מתאמן עם adidas adipower אז אני לא צריך נעל עכשיו.
תראה יש גם כלובים כגון כלובים של rouge שנראים לא רע (בקשר למחיר לא יודע).

ראיתי את הספת בנץ מעץ וריפטו מתכנן ומעצב את הציוד כך שיוכל לנצל מקסימום יעילות בתרגילים
לפי מה שהוא חושב שיהיה אידאלי, שזה לא בהכרח נכון.

למשל הנעל החדשה ההגבהה שלה תהיה מעור איכותי ביותר שקיים אצלם בשוק והנעל עצמה מתוכננת ככה שהיא תביא למקסימום יעילות ויציבות לכף רגל
יש המון נעליים שייתנו לך בידיוק את אותו הדבר, עם מחיר מקסימלי ביותר, וזה גם בהגזמה ואולי אפילו עם התאמה אישית, ב-200$, לא יותר. 450$ זו רמאות לכל דבר, וניסיון להרוויח מהאמונה העיוורת של מי שמאמין בו.

חוץ מזה, זה לא שריפטו בא בעצמו ובונה את כל הציוד הזה, הוא פונה לחברות די גדולות בארצו ועובד ביחד איתם. אני בספק שחברה הייתה רוצה לייצר ציוד ולמכור ציוד שלא יביא לה רווחים או לריפטו בכלל.
ריפטו הוא המוכר של הציוד. הוא פונה לחברה, מבקש מהם לייצר מהם שהוא רוצה, משלם להם על העבודה שלהם, ואז מוכר את הציוד בכמה שהוא רוצה. החברות שמייצרות את הציוד לא צריכות להתעסק בכלל בשיווק.

בכל הקשור לתחזוקת הציוד, נראה לי שכל ציוד שעשוי ממתכות כלשהן (כאלו שמחלידות יותר ומחלידות פחות) זקוק לאיזשהו טיפול עם הזמן כמו כל דבר אחר.
נכון, אבל הציוד גם אמור לעבור טיפול שייגן על הציוד, מה שריפטו בכוונה לא עושה.

עכשיו הראק בנוי בצורה שהוא בנוי בשביל לאפשר שליטה טובה יותר במיקום של המוט לסקוואטים נגיד, בנץ פרס וכמובן שיש בתוכו גם זוג מוטות צדדיים בשביל שיהיה אפשר לעשות תרגילי עזר כמו pin press ,rack pulls וכו'..
ועדיין כל שאר החברות מאפשרות לך בידיוק את אותו הדבר, רק שריפטו מגביל אותך במה אתה כן יכול לעשות בנוסף.

איך אתה יכול להגיד שהציוד גרוע אם לא ניסית אותו בכלל?
אני מאמין שהציוד שהוא משווק איכותי וכשתגיע החגורה אליי אני אתן חוות דעת עליה כאן.
אני חושב שכדאי שתראה את זה:

לא חייבים לנסות הכל בשביל לדעת אם זה איכותי או לא

שמע, אני לא חושב שהציוד שהוא מוכר הוא זבל, אבל...
זה לחלוטין שטיקים שיווקיים. הכלוב הוא כולה כלוב, יצא לי להשתמש בהמון כלובים מכל הרמות.. וואלה, כל עוד זה לא כלוב קל ולא יציב - כמעט כולם אותו דבר~ יש פתרונות סיניים בהחלט טובים (בעוד ששאר ציוד לא הייתי ממליץ).

נעל... אם היא תעלה 450$... זו הזייה. זה יותר פריט אספנים מאשר נעל ספורט. לא יתכן שאדיפאוור ורומלאוס שהן הכי יקרות בשוק עם הכי הרבה פיתוח, מיועדות לענף אולימפי - יעלו כמעט חצי.

בנץ׳ - יש סיבה שיש ריפוד. איזו מן אחיזה תהיה לך לשכב על עץ? איזו מן תמיכה תהיה לך? הרי הגב שלך לא ישר כמו עץ, יש שקעים ובליטות שמוט עץ לא יתמוך בהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית