הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

טסט פנימי זה העקיצה הכי גדולה שיש
אצלי זה היה ככה:
אני:'תגיד מאיר,מה עם טסט פנימי?'
הוא:' אה זה? לא צריך..עברת כבר העברתי אותך'
ופה זה נגמר

אציין שהיה מתייעץ איתי בווינר על הימורי פוטבול (הביא אלפייה בזכותי)
חודש והייתי עם הפלסטיק שנקרא רישיון ביד
ואם זה מעודד אותך,זה היה בגיל 23 וקצת

ולעניין,
הסקוואט מעולה
מתחילה להתקרב לPR ראשון מזה תקופה (מתרגשת?)
וסקוואט קל באמת יכול להיות אופצ' טובה,שווה לנסות
חוץ מזה שאת שומרת על אחידות בטכני',כל הכבוד

דדליפט
אין יותר טוב מהביקורת של אלחנן
ולדעתי נראה טוב,במיוחד הסט אפ
כל הכבוד 2

@elchonon דגל לבן על הכל?

סוד קטן, הבטחתי כסף לצדקה לפני הטסט שלי, ולמרות הטסטר הקשוח שלי וההערות המטומטמות שלו שהלחיצו אותי שאכשל, הוא כנראה לא שם לב שעברתי את המהירות המותרת, אפילו לא ביקש ממני לחנות ועברתי טסט.
מחזק את זה
בטסט(ים) שלי,קמתי מוקדם להתפלל,שמתי צדקה ולא להזכיר את אמאל'ה שהדליקה חבילת נרות והתפללה
לגבי חנייה,זה אינדיבידואלי
עשיתי חנייה רק בטסט של המונית

והלוואי ואסיים לפני החגים
אמן

2013
תחרות ראשונה שלי (ואחרונה?)
סקוואט ראשון תחרותי
ואני כמו חמאר קיבלתי אדום
ולמה? כי לא חיכיתי לפקודה 🤦‍♂️
לא בטוח שהייתי נותן אדום על זה.
אם ניכר שהבחור היה מצליח רק שהלחץ או הבילבול הפריעו לריכוז שלו ולא שמע לפקודה, היה מקבל ממני לבן, אבל הייתי מזהיר אותו לפעם הבאה.
היו כמה מתחרים שעשו טעויות, אבל המשקל עף שהסתפקתי בלהעיר.
כמו תזוזה קטנה ברגל בזמן בנץ'.

במיוחד אם לא מדובר בשיא, אם זה שיא ויש לבחור מתחרים, אני חייב להיות גם פייר איתם, אבל על פקודה לא הייתי ממהר לפסול.

טסט פנימי זה העקיצה הכי גדולה שיש
כל מילה
האמת שעד שלא הזכיר את עניין התשלום חשבתי סתם רוצה לעשות לי סימולציה קטנה. לא האמנתי שהוא רוצה לגבות על זה 200 שח הנוכל חחח (בנוסף כמובן לתשלום על השיעור)
ולעניין,
הסקוואט מעולה
מתחילה להתקרב לPR ראשון מזה תקופה (מתרגשת?)
וסקוואט קל באמת יכול להיות אופצ' טובה,שווה לנסות
חוץ מזה שאת שומרת על אחידות בטכני',כל הכבוד
יש לי עוד מה לשפר בטכניקה.
גם חושבת אולי לחתוך קצת בעומק. נראה..
(ולא, עוד לא מתרגשת)

דדליפט
אין יותר טוב מהביקורת של אלחנן
ולדעתי נראה טוב,במיוחד הסט אפ
כל הכבוד 2
הפילוסופיה שלי אומרת שבדדליפט הסטאפ הוא העיקר. משם זה רק למשוך.
תכלס התרגיל הכי קל ללימוד בעיניי.
וגם פה הצלחתי לחרב את זה קצת חח
לא נורא. ישתפר בעז"ה

לא בטוח שהייתי נותן אדום על זה.
אם ניכר שהבחור היה מצליח רק שהלחץ או הבילבול הפריעו לריכוז שלו ולא שמע לפקודה, היה מקבל ממני לבן, אבל הייתי מזהיר אותו לפעם הבאה.
היו כמה מתחרים שעשו טעויות, אבל המשקל עף שהסתפקתי בלהעיר.
כמו תזוזה קטנה ברגל בזמן בנץ'.

במיוחד אם לא מדובר בשיא, אם זה שיא ויש לבחור מתחרים, אני חייב להיות גם פייר איתם, אבל על פקודה לא הייתי ממהר לפסול.
האמת שרק מהקדמי קיבלתי אדום
השאר לבן

גנאדי פסל אותי (אם אתה מכיר)
הראל העביר אותי
והצדיק שמר עליי

סה''כ חוויה נחמדה לחיים,מי יודע..אולי בעתיד שוב (?)

האמת שעד שלא הזכיר את עניין התשלום חשבתי סתם רוצה לעשות לי סימולציה קטנה. לא האמנתי שהוא רוצה לגבות על זה 200 שח הנוכל חחח (בנוסף כמובן לתשלום על השיעור)
עד שיש פתח לעקוץ,הוא יוותר?
העיקר שהתקדמת צעד נוסף לרשיון
אל תשכחי לעדכן שעושה טסט אה?
נעשה תפילה להצלחה

גם חושבת אולי לחתוך קצת בעומק
לא כזה קריטי לדעתי

ולא, עוד לא מתרגשת
חכי שה-100 יגיע

וגם פה הצלחתי לחרב את זה קצת חח
שוב את קשה עם עצמך?
זה נראה טוב,גם שאולי קצת בורח

סחטיין

אינשאללה

האמת שרק מהקדמי קיבלתי אדום
השאר לבן

גנאדי פסל אותי (אם אתה מכיר)
הראל העביר אותי
והצדיק שמר עליי

סה''כ חוויה נחמדה לחיים,מי יודע..אולי בעתיד שוב (?)
בטח מכיר.
הראל לימד אותי להיות שופט, אז הסברה לא להיתפס על קטנות ולדאוג לחוויה טובה למתחרים הגיע ממנו.

חבל,זה קנס

זה עלה? משמע זה טוב (וגם נראה טוב)
אז בחייאת
תפרגני לעצמך,את מתקדמת ממש טוב

ברכה והצלחה
כמו שריי וויליאמס אמר, "מה כזה קשה בסקוואט? בסך הכל צריך לעמוד עם המשקל"🤣

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 04/09/20

הבוקר קמתי עם כאבים חזקים בכתף. איכשהו לרוב כן מצליחה להימנע מלישון עליה יותר מדי. הלילה כנראה התפקשש.

ספירת מלאי: כתף כואבת, מניסקוס פנימי של ברך שמאל כואב בהחלט, רגישות כללית בברכיים וכאבים שבאים והולכים, בעיקר בפנים וקדמה אך לא רק, גב תחתון רגיש וכואב, קרסול רגיש.

בדרך לחד"כ (הפעם רגלית! יסס) נעצרת לשאול את עצמי למה אני לא נושמת. כי אני ממש לא נושמת 🫤. אז קשה מאוד לדעת מה כל מה שמחריד אותי אבל שמעתי בין השאר שאני מפחדת מאוד מסקוואט היום, ומכל הרעה במצב הגם ככה לא מרהיב שלי. אז בנשיכת שפתיים הבטחתי לי שאוותר היום על סקוואט ואעשה רק קצת מכונות, ושיהיה קל. וכבר נשמתי טיפה יותר טוב. וטיפה, הגם שהיא קטנה, היא משהו לברך.

אימון צהריים כלשהו

לג פרס
70*16*3
סט שלישי נעצר ב-11 חזרות עקב כאב מתגבר בברך שמאל.

פשיטת ברכיים
54*10*3
מנוחות של דקה.

חולצת נעליים ובמפתיע מועיל להפחתת הכאב בברך. והחשד כנגדן מתגבר 😳

בנט אובר רואו סופינציה
50*8*3
40*10*3
בעיקר צד ימין של גב תחתון ממש לא בטוב. משתדלת שלא לעשות משהו שיגביר כאב ולהיות לפחות מעט קשובה. סטים ראשונים תנועה מלוכלכת למדי, אחרונים בסדר.

ג'יאנט סט למרחיקי ירך:
- גלוט ברידג' עם גומיה 10x
- הרחקות בברידג' 10x
- הרחקות צדפה צד צד 10x
שלושה סבבים ללא הפסקות ביניהם.

פרוג פאמפ'ס
12*3

גוד מורנינג
20*10*2

כפיפת מרפקים מוט w
15.5*12*3

פשיטת מרפקים בכבל
27*12*3

מכירים ימים שבהם נדמה שהגוף רק רוצה קלוריות, והרבה מאוד מהן? זה קורה לי מדי פעם, ללא חוקיות ברורה. יום או ימים כאלו שאני רק רעבה ושומעת דרישה להרבה הרבה קלוריות (יעני סלטי הענק שלי בתוספת הרבה חלבון שברגיל משביעים אותי לשעות ארוכות, לא מצליחים לספק את הדרישה, וככה גם שום דבר שהוא רק משביע אבל לא עתיר קלוריות). כשזה לא בחיטוב, זה מתמיה ומטריד קצת אבל לא נורא, פשוט נענית לדרישה והכל בסדר - היום יומיים הללו עוברים וחוזרים לשגרה. אבל עכשיו אני בחיטוב וזה פחות נעים. אם קורה לכם גם, איך אתם מסבירים את זה? ואיך מתמודדים בחיטוב?
סיומו של היום הרעב הזה (למרות שאכלתי כרגיל ויותר מהרגיל) מצא אותי יושבת לשווארמה עם @אני=] המהממת והכשרונית להפליא, שהצילה אותי מהאושר של יציאה מהמשרד באישון לילה כדי להגיע הביתה סמרטוט ולצנוח מיד. מקווה שבזה סגרנו פינה והגוף שלי יחזור לנורמה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מכירים ימים שבהם נדמה שהגוף רק רוצה קלוריות, והרבה מאוד מהן? זה קורה לי מדי פעם, ללא חוקיות ברורה. יום או ימים כאלו שאני רק רעבה ושומעת דרישה להרבה הרבה קלוריות (יעני סלטי הענק שלי בתוספת הרבה חלבון שברגיל משביעים אותי לשעות ארוכות, לא מצליחים לספק את הדרישה, וככה גם שום דבר שהוא רק משביע אבל לא עתיר קלוריות). כשזה לא בחיטוב, זה מתמיה ומטריד קצת אבל לא נורא, פשוט נענית לדרישה והכל בסדר - היום יומיים הללו עוברים וחוזרים לשגרה. אבל עכשיו אני בחיטוב וזה פחות נעים. אם קורה לכם גם, איך אתם מסבירים את זה? ואיך מתמודדים בחיטוב?

התקופה האחרונה הביאה הרבה סטרס לחיים שלך (עבודה חדשה, שיעורי נהיגה, קורונה ומשער שעוד דברים) בנוסף את מוסיפה לו אימונים עם נפחים די גבוהים ועל זה עוד חיטוב.
אוליי זה אחד הגורמים לפציעות המרובות שלך (כי הטכניקה שלך נראית מעולה אז משער שזה חוסר התאוששות שמביא לפציעות).
הגוף צריך שינה ומזון כדי להתאושש וזו כנראה הסיבה שהוא מאותת לך ברעב.
לדעתי כדאי לשקול לצאת מהחיטוב ואולי להוריד עומסים כדי לעזור לגוף להשתקם ולהתאושש קצת.
בנוסף איזה כיך לשמוע שמהפורום מתפתחות חברויות גם במציאות! כן ירבו!

המון הצלחה ושבת שלום 😃

ושכחתי להוסיף:
בקרת נזקים: כתף בסדר. ברכיים משתפרות בהחלט (מה שמתעצם עם הורדת הטייץ). גב תחתון טוב יותר. סה"כ מרחפים רק הדים ברקע, אבל שמחה שהלכתי להתאמן, ושמחה שהסכמתי להקשיב.

ועדיין נראה לי זמן לאיזה טיפול עשרת אלפים.

התקופה האחרונה הביאה הרבה סטרס לחיים שלך (עבודה חדשה, שיעורי נהיגה, קורונה ומשער שעוד דברים) בנוסף את מוסיפה לו אימונים עם נפחים די גבוהים ועל זה עוד חיטוב.
אתה משער נכון 🫤
ואכן היו לי הרהורים שניים לגבי החיטוב. לא יודעת מה לעשות. אוף.
כי זה גם לא שהרגשתי שנחלשתי או משהו כזה, בסה"כ בינתיים בסדר לי. והצניחה המשמעותית בקלוריות הייתה בהתאמה עם צניחה משמעותית בפעילות.
הנפחים גבוהים? הוספתי מעט נפח כי לא יכולה לעבוד בעצימות גבוהה מדי..
ובקיצור אוף.

שלא לדבר על כך שאני עדיין בסטטוס דומה לזה של גבינת שמנת אז מה עכשיו לפרוש 🫤

אבל הדברים שלך בהחלט נופלים על אוזן קשבת. תודה!

בנוסף איזה כיך לשמוע שמהפורום מתפתחות חברויות גם במציאות! כן ירבו!
כן. @אני=] היא בהחלט מתנה 😃
עם הזמן זה יעבור..
או שלא 😁

שיר, את בנאדם מדהים ויחיד מסוגו.

שלא לדבר על כך שאני עדיין בסטטוס דומה לזה של גבינת שמנת אז מה עכשיו לפרוש 🫤

כן. @אני=] היא בהחלט מתנה 😃

או שלא 😁

א. גבינות שמנת הן הכי טעימות 🙄

ב. שלא נתחיל לדבר פה עלייך, כי נצטרך עוד גלגול חיים 🤭

ג. יעבור, בע"ה יעבור. תנוחי קצת, פיזית ונפשית, ויהיה בסדר 😛

ובדילאי של שנה (!!!!!!!) מצאתי איך עושים מעקב אחרי לוג חחח

גרף התקדמות