הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג שמחה

לדעתי כדאי לשקול לצאת מהחיטוב ואולי להוריד עומסים כדי לעזור לגוף להשתקם ולהתאושש קצת.
התחושה היא שזה רק מה שאני עושה. מורידה עומסים ולא מתקדמת לשום מקום..
סתם מהרהרת בקול:
השורש להכל בוודאי היה שילוב קטלני של חוסר התאוששות חריף עם עומסים גבוהים. בחזרה שלי עכשיו, ניקח דוגמה בנץ' - עבדתי בטכניקה רעה במודע (ויתרתי על רובה של קשת כי בזמנו יצר לי לחץ מכאיב על החוליות בגב התחתון) ומשכתי ככה עד 42.5 לחמישיות (שיא של כל הזמנים) למשך שבוע של פחד מוות כפשוטו חח (גם הייתי לבד) והכל היה בסדר. אולי טיפה מרפקים מציקים. הורדתי משקל כמעט לאפס, משמע מוט ריק, כדי לחזור ולעבוד טכניקה, ובסט קליל של 30 ל-6 בטכניקה טובה ואפילו מאוד נפצעתי.
האמת שזה חרפן אותי. למה עכשיו?
כנ"ל דדליפט. ההדרדרות חזרה באותו מקום פצוע קרתה דווקא עם דדליפט קל.
מצחיק אותי כמה אטומה אני יכולה לראות שלא ראיתי את הקשר שאני רואה עכשיו, בדפדוף בעדכונים, ששתי הפציעות, החדשה והחוזרת, קרו בתקופה של סטרס בשמיים, שינה מועטה ובאופן כללי תחושה של גוף קורס. וזה עוד בלי חיטוב חח

אז יופי. נפקחו עיניי סוף סוף
ועכשיו השאלה הנשאלת, מה עושים מכאן?
נראה לי שאת מגזימה פה..
גבינות שמנת זה לרוב 30% לא? 😁

ועכשיו השאלה הנשאלת, מה עושים מכאן?
מפסיקים חיטוב (די,כל הפורום מחטב)
תכנון מחדש של התוכנית אימונים (אגב,הטכני' שלך מצוינת)
ובעניין הסטרס,קל לומר 'בלי לחץ' ושלל קלישאות
אבל לדבר עם מישהו/י או יוגה/מדיטציה/צ'י קונג יכול להקל על זה

הזכרת גם משהו עם הבדיקות דם והרופאה הבעייתית,מה עם זה באמת?

גבינות שמנת זה לרוב 30% לא? 😁
יש גם יוצא מן הכלל
ונראה שגם שווארמה עם @אני=] עוזר (לסטרס,לא לחיטוב)

אבל אני עדיין שמנה 😕
את פחות מ100 קילו
תעמדי חזרה בתור גברת..

וחוץ מזה, יא קנאי. מה רק לך מותר לחטב?
כן!

סתם לא,אבל לך אין למה לחטב (מנחש)

מה יש לך, שווארמה זו תרופה מוכרת בסל הבריאות 😆
בדוקקק

פציעות הן חלק מכל ספורט ואם זה מנחם אותך גם לי היו פציעות במשקלים של כ-50% בטכניקה טובה, זה קורה... (אפילו יש לזה פתגם בגרמנית Sport ist Mord.)

העצות שיצחק נתן הן זהב ויש לך אישור משלושה אנשים כבר שאת במצב טוב והחיטוב יכול לחכות 😃

עוד משהו שעשוי לעודד אותך, עם הוותק והנסיון את תלמדי לזהות על עצמך סימנים מקדימים לכך שההתאוששות לא מספיקה (חוסר מוטיבציה, עצבנות, קושי להרדם, דיכאון ויותר מאוחר גם מפרקים חלודים ועוד גורמים שמשתנים מאדם לאדם) ולטפל בזה מבעוד מועד ולמנוע את הנזק הגדול והפציעות. זה אחד הייתרונות הגדולים בלשמור לוג מסודר של האימונים וההרגשה בהם כי ככה יש לך ממש מידע שממנו תוכלי לחזות מגמות ולבצע שינויים. (בעולם העסקים אומרים "that which is measured, improves")

tldr, א) ללכת לפי העצות של יצחק
ב) פציעות הן אמנם דבר מבאס אבל הן חלק מההתקדמות ודחיפת הגבולות שלך וניתן ללמוד מהן לפעמים הבאות וכך להיות ספורטאים טובים יותר מוצלחים יותר ובריאים יותר בעתיד.

פציעות הן חלק מכל ספורט ואם זה מנחם אותך גם לי היו פציעות במשקלים של כ-50% בטכניקה טובה, זה קורה... (אפילו יש לזה פתגם בגרמנית Sport ist Mord.)

העצות שיצחק נתן הן זהב ויש לך אישור משלושה אנשים כבר שאת במצב טוב והחיטוב יכול לחכות 😃

עוד משהו שעשוי לעודד אותך, עם הוותק והנסיון את תלמדי לזהות על עצמך סימנים מקדימים לכך שההתאוששות לא מספיקה (חוסר מוטיבציה, עצבנות, קושי להרדם, דיכאון ויותר מאוחר גם מפרקים חלודים ועוד גורמים שמשתנים מאדם לאדם) ולטפל בזה מבעוד מועד ולמנוע את הנזק הגדול והפציעות. זה אחד הייתרונות הגדולים בלשמור לוג מסודר של האימונים וההרגשה בהם כי ככה יש לך ממש מידע שממנו תוכלי לחזות מגמות ולבצע שינויים. (בעולם העסקים אומרים "that which is measured, improves")

tldr, א) ללכת לפי העצות של יצחק
ב) פציעות הן אמנם דבר מבאס אבל הן חלק מההתקדמות ודחיפת הגבולות שלך וניתן ללמוד מהן לפעמים הבאות וכך להיות ספורטאים טובים יותר מוצלחים יותר ובריאים יותר בעתיד.

א. מי אתה?
ב. איפה היית כל הזמן הזה?
ג. אתה יכול לבקר גם בלוג שלי? 😲

5544_1a9e_500.jpeg

das ist du? (סליחה על הקלולקת)

אתה השלישי כביכול? 🙄

אני לומדת. אבל אני לומדת כל כך לאטטטט וזה פשוט לא מצליח להיות מספיק.
כנראה שבינתיים אצטרך להסתפק בלהקשיב לאנשים חכמים ממני.

אז, נראה שבצער רב וביגון קודר אקפיא את החיטוב לכמה שבועות לפחות. וברור שזה קשה שחבל על הזמן אבל אעשה זאת.
טיפים לאיך להתנהל עם זה?

אם היום למשל אכלתי כ-1600 קל ואולי מעט יותר, ועכשיו הלכתי שעה בקצב בינוני + אליפטיקל של 44 דק זה אומר שאני צריכה לאכול עכשיו יענו? 🙄

אוףףף. הקטע שכבר חודשים ארוכים אני חוזה בעצבנות איך אני הולכת ומשמינה, אבל מחכה עם הכרזת החיטוב לעיתוי מתאים בו יהיו לי הכוחות המנטליים והתנאים המתאימים כדי להתניע תהליך שיש לו סיכוי להצליח. וזה אכן עובד לא רע. ועכשיו הקפאה 😕
וחדלתי מלבכות.

@Flow אתה ממש מלך, @nlr666 רשמתי לעצמי כל מה שהצעת, ובאופן כללי תודה ענקית. מעריכה את האכפתיות ואת הנדיבות

אתה השלישי כביכול? 🙄
אני שווה 2

מה שכן אתה מזכיר לי קצת המבורגר...ייתכן?
אתה קורא לי שמן? (כן!)

טיפים לאיך להתנהל עם זה?
איזון של הקלוריות עם אירובי (אם חרגת)
או היצמדות לנטרלי שלך

וחדלתי מלבכות.
יופי
אמנם משחרר קצת
אבל שורף שריר (חבל)

@Flow אתה ממש מלך, @nlr666 רשמתי לעצמי כל מה שהצעת, ובאופן כללי תודה ענקית. מעריכה את האכפתיות ואת הנדיבות
בכיף,בשביל זה יש פורום לא?
תצליחי שיר

איזון של הקלוריות עם אירובי (אם חרגת)
או היצמדות לנטרלי שלך
זה היה מאוד מועיל 🥷
זה לא שהפסקת חיטוב = לאכול את הנייטרלי שלך, נכון?

וברצינות,
אין לי מושג מה הנייטרלי הנוכחי שלי!!

זה היה מאוד מועיל 🥷
וברצינות,
אין לי מושג מה הנייטרלי הנוכחי שלי!!
אה,זה קל
זרקי מספר מ1800 עד 2500

סתם נו,
מחשבון RMR
תכניסי גיל,גובה,משקל וכמה את פעילה ביומיום וזה בערך אמור להיות הנטרלי שלך (תעגלי למעלה/למטה)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית