Resource icon

לוג שמחה

• פותח/ת השרשור
שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 08/10/19

עדיין לא מרגישה כל כך טוב. פלוס באתי מייד אחרי הארוחה היחידה הנורמלית היום.
הברכיים שלי כואבות בכל מיני כאבים. הארבע ראשי הגיב טוב לגליל, אבל לא התייחסתי לתאומים - והם תפוסים וכואבים!
שוב שואלת את עצמי אם להתאמן, אבל ניסיון העבר הראה שמנוחה לא מיטיבה איתי (איתי בטח לא, אבל גם לא עם המפרקים שלי) ויותר מזה - בחשד להחמיר את המצב.

Lower

תרגילים אקססוריים

סקוואט
38.5*6*5
המון המון חימום ספציפי למשקל המגוחך הזה (שמצליח לאתגר אותי למרות הכל חח).
בסה"כ עבר בשלום, מעט קושי לקראת הסוף. אין כאבים מיוחדים למעט דקירה קטנטונת איזה פעם פעמיים וקצת אי נוחות לעיתים. ברך שמאל כרגיל מרעישה נוראות.

היפטראסט
102*7 6 5
אין ספסל נורמלי וזה הקשה מאוד מאוד. הביצועים בהתאם. אולי גם העובדה שעבדתי עם מוט אולימפי עושה הבדל (לייצב, והמרחק של המשקל מהגוף). בדר"כ עושה עם מוט קצר כי קל יותר למצוא איתו איזו פינה לבצע את התרגיל.

מכרע בולגרי דאמבלים
13.6*10*3
הרג לי את גב כף הרגל (על ספסל כי אין מכונת כפיפה/פשיטה) וגם היה קשה בלי קשר. הגיוני שאת עיקר העומס והכאב אני מרגישה ברגל שנשלחת אחורה? תשובות יתקבלו בהערכה.
ברך שמאל מאותגרת יציבות וקצת רוקדת. אולי אתחיל לעשות גם קצת תרגילי יציבות.

דדליפט
70*4*3
ברור שהיו לי עוד חזרות מבחינת השרירים המעורבים. רק שהחברה עוד לא עלו על הרעיון הגאוני של מזגן בחד"כ (תכלס סביר שהיה. לא הורגש) והמוט ממש הזיע, וגם הידיים שלי.

- ממשיכה להזניח את הבטן.
- ‏מצפה לי המון עבודה בעיסוי עצמי. כאבים קלים ודקירות לעיתים בקדמת הברכיים ותחושת עומס בפנים ברך ימין ומעט בחלק החיצוני שלה. הרצועה הצידית של הירך מספרת על קיומה בקול. אני מקווה ומצפה שעיסוי ומנוחה יגררו שיפור ניכר בכל הנ"ל.
- ‏אני מתגעגעת לחדר כושר שלי.
- ‏מוד מתבכיין משהו היום. מה קורה? מצפה מעצמי להתנער ולהודות על מה שיש.

קרא את שאר עדכון הלוג...
חחח כמה יהודי מצידך לקחת את שלושת ימי ההתנסות חינם. גאוני! 🤣
בכללי סכתיין שאת מתאמנת בחופשה. זה ככ לא מובן מאליו. בקרוז שהייתי בו היה חדר כושר מעפאן של מטר על מטר עם מתקנים מפחידים למראה. יצא לי להתאמן שם פעמיים, אבל זה היה פחד אלוהים להרים משקולות בזמן שכל הספינה נוטה מצד לצד....

חח.. בואי נתחיל מזה שאין לי כל כך בחירה (ברור שיש, אבל אני פשוט חייבת את זה לרווחה הפיזית והנפשית שלי. הנפשית בעיקר). תכלס לא היה מזיק לי קצת לנוח. ושנית, אני לא שואפת ליותר משני אימונים בשבוע (באופן הרגיל יש לי 4-5), כך שמנוחה יחסית יש.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/10/19

הביצועים שלי באימונים האחרונים לא משהו. חופשה פלוס אני לא 100% על קו הבריאות, אז אני סלחנית כלפי עצמי, אבל זה מבאס.

Mixed Upper

תרגילים אקססוריים לכתפיים

לחיצת כתפיים
11.5*8*3
באמצע סט שני נזכרתי שהיום אני לא אמורה ללחוץ כתפיים אלא למשוך. החלטתי שאם כבר אז ניתן 3 סטים. חזרות אחרונות קשות.

בנט אובר רואו סופינציה
42.4*8*5

אפרייט רואו
23*8*3
באופן מוזר היה קשה! התחלתי עם המשקל שבו עמדתי, זה היה בלתי אפשרי, עוד כמה ניסיונות של הורדה במשקל עד שהגעתי למשקל הזה. מוזר לי ממש.

משיכה מלמעלה אחיזה צרה
45.5*8*4

פשיטת מרפקים בכבל
15*8*4

- עדיין הזוי לי איך משקלים מרגישים ממש שונה, עד בלתי אפשרי! אפילו חשוד משהו 😳

- ‏חדכ"ש נהדר. באמת. נקי, סופר מסודר, מאובזר, ציוד נורמלי, יחסי אנוש.
עכשיו הדילמה: האם לציית לקול הטבעי שלי שאומר לשלם 23 דולר לשבועיים שמתוכם חצי חגים ושבתות, פלוס אופציה של מעבר לוויליאמסבורג בשבוע האחרון כי בסה"כ זה הוגן, וזה גם אחלה דיל. או להיות ישראלית וללכת לבדוק חדרי כושר נוספים ולהסתדר ככה עד סוף השהות שלי פה.
מה אתם אומרים? חברים בבקשה להתפקד. 🤩
(יש באזור חדכ"ש שפתוח 24 שעות, שזה יכול להיות לי מגניב ממש עם הלו"ז ההפוך שעתיד להיות. אז זה אולי שווה בדיקה בלי קשר, גם אם אני רוצה לשלם חודש מנוי. קיצור מה אתם הייתם עושים?)

- ‏אימון קודם הקל מאוד מאוד על הברכיים (הורגש לאחר מנוחה) אבל אני ממשיכה להעמיס בהליכות ועמידות ממושכות לסירוגין עם ימי רביצה מושלמת מה שממש לא אידיאלי עבורן. ועדיין אפשר לומר שמצבן משופר. ב"ה.

- ‏מרפקים נינוחים. כתף יחסית ממש בטוב לעומת הרגיל. אני משתקמת 😍

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני הייתי בודק עוד חדרי כושר בשביל הכייף אם יש לך זמן לזה.
סתם כי זה הכיף שלי לראות הרבה חדרי כושר.

נשמע מגניב שם, נהני.

אוקיי, לגמריי לנדוד לעוד חדרים של כושר!!
זה סופר מגניב, לא? חחחח

ואת תמיד מדהימה אותי במשקלים שאת מרימה!
לחיצת כתף 11.5??
פולי עליון 45.5??
היסטריה!!! 🤯

• פותח/ת השרשור
איזה ישראלים ☝️

אני פשוט לא בטוחה שזה הוגן כל כך. ימי ניסיון ניתנים על דעת ולמטרה מסוימת. כשהחדכ"ש לא מוצא חן בעיניי סבבה, אין לי אפילו חצי נקיפה. אבל כשזה מקום שהייתי שמחה לחזור אליו..
או שאולי אני קייס שצריך לחתום ב"אל תהי צדיק הרבה"..

אגב, אני מתחילה להסכים להכיר בעובדה שאני די חולה, עם כמה שבאופן הכל כך טבעי לי אני מנסה להתכחש לבלתי רצויה הזו ולהתעלם ממנה 🤦‍♂️
הראש כבר מתכנן תכנונים ללכת מחר להתאמן (זה חיידק נוראי זה) אבל נראה כבר אם יהיה שייך מבחינת איך שארגיש. אני יודעת גם להתאפק כשצריך.
סתם נו. על מי אני עובדת?
אני לא באמת יודעת. אבל משתדלת ללמוד
אוקיי, לגמריי לנדוד לעוד חדרים של כושר!!
זה סופר מגניב, לא? חחחח

ואת תמיד מדהימה אותי במשקלים שאת מרימה!
לחיצת כתף 11.5??
פולי עליון 45.5??
היסטריה!!! 🤯
חח.. את רצינית??
הורסת 🤣
כתפיים משום מה עדיין לא חזרתי למשקל שממנו יצאתי לדילואד (לא שההבדל כזה גדול, כן?)

והגב מממ..
יש מן הפאדיחה לעדכן לוג בכאלו משקלים, ועוד עם כל כך הרבה מילים (מתעלמת לחלוטין כמובן אבל זה קיים. וכן, אני אוהבת סוגריים)

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/10/19

עדיין חולה, אבל הרגשתי מספיק טוב כדי ללכת להתאמן בקטנה.

Lower

סקוואט
38*8*5
מרגישה שמתחילה לחזור לי התחושה והטכניקה בסקוואט שהרגשתי שאבדה לי. לאט לאט.

היפטראסט
92*10*3 קשה (במפתיע? או שכבר לא)
*עריכה, פתאום קולטת שהעמסתי יותר ממה שתכננתי (82)

מכרעים דינמיים
13.5*10
18*10
23*10
אין לי בעיה עם לשמור את זה קליל, אבל ה-13.5 שאיתו הייתי אמורה לעבוד היה קליל מדי, עד בלתי מורגש, אז זה מה שיצא.

דדליפט
71*5
71*3
הפלטות לא עגולות אלא משושות או משהו כזה, כך שזה נוחת ואז מתייצב. בסט הראשון זה התייצב לכיוון קדימה וקצת התעייפתי מלהתמקם שוב ושוב אז עצרתי בחמש. סט שני זה נטה להתייצב לאחור, חובל בשוקיים שלי, אז חתכתי.

- הברכיים שלי סה"כ בטוב. שזה מעודד ממש. קצת תחושת עומס שנעלמה בהמשך הערב.

- ‏אני הדוגמה החיה של עצלן עובד פעמיים: את ההיפטראסט עשיתי בקצה אחד של החדכ"ש, כשאת הדדליפט רציתי לעשות בקצה האחר (הוא לא קטן) והיה עליי להעביר את המוט. היות שאני לא אדם נורמלי במיוחד וויתרתי על הרעיון השפוי של לפרק את המוט ולהעביר אותו בקלילות. במקום זה פרקתי חלקית ונשארתי עם מוט אולימפי של 60 קילו, עושה צעדי סיקול ומטופפת על קצות האצבעות כל הדרך בין מכונות ואנשים, בסיכון להוציא עין למישהו/לשבור מראה/לרסק מרצפות שעברתי עליהם/להחריב את החדכ"ש (סתם כי ההתמצאות המרחבית שלי לא משהו ואני האדם שנתקע בקירות ובאנשים) עד לקצה השני. באמצע הדרך התנפחו לי האמות כמובן וכו, אבל עבר ללא נזק לאף אחד במפתיע. אחלה אימון לגריפ החלש שלי אבל בחירה פחות מוצלחת כשאני שעה וחצי לפני כניסת חג ומחפשת לעוף משם בהקדם (ברור לכם שזה לקח הרבה יותר זמן (באחוזים כמובן) בסופו של דבר).

- ‏קוצר הזמן הביא אותי ללכת את הדרך חזרה במהירות קבועה (כמעט, האטתי מעט בדקה האחרונה, אז מדויק יותר - במהירות ממוצעת) של 7.75 קמ"ש. 1.55 ק"מ ב-12 דקות.
זה היה כואב ביותר עבור קדמת השוקיים שלי. כאב נשאר בקדמת השוק השמאלית במשך היומיים הבאים, עם כל פסיעה.

- אני מרוצה ב"ה.

חג שמח!

קרא את שאר עדכון הלוג...
לבסוף עברה לי המחשבה שבשביל מה אני חיה אם לא כדי להתאים את המעשים שלי למערכת הערכים שלי, אז שילמתי מנוי 🤭

(סוף כל סוף בעיניי יש טעם לפגם בלבוא "לבדוק" מקום, כשאין לי שום כוונה לשלם אי פעם מתישהו, ואם זה מציק לי, זה מספיק עבורי כדי לא לעשות את זה, למרות שזה ממש לא שחור לבן).

עוד יש סיכוי שאלך להתרשם מהחדכ"ש ההוא, אבל נראה כבר מה יהיה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/10/19

סוכות, אז מסיבות ריקודים קדושות, כמעט כל לילה. חוגגים את האהבה של אלוהים ;)
מה שאומר הרבה שעות של אירובי בעצימות גבוהה.
ורגליים גמורות.
(על דרך הרגיל אני על קרוב ל-0 אירובי יזום).

אולי מחר אלך לחדכ"ש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הי, הי, היייי!!
ריקודים זה לא אירובי יזום!!
ריקודים זה ריקודים!
אירובי יזום זה פיכסה!
נא לא לערבב!🤮

אגב, זה מזכיר לי את הימיים (הלילות) היפים במדרשה, שהיינו עושות הרקדות ומסיבות עד השעות הקטנות....
זה היה ככ כיף ._.

• פותח/ת השרשור
הי, הי, היייי!!
ריקודים זה לא אירובי יזום!!
ריקודים זה ריקודים!
אירובי יזום זה פיכסה!
נא לא לערבב!🤮

חחחחחחחחחחחחחחח
לא באתי לערבב, רק שהיות שהאינטנסיביות והמשך הופכים את זה לפעילות משמעותית ויוצאת דופן אז אני עושה את ההקבלה - זה אכן כאילו הוספתי פעילות אירובית, והרבה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/10/19

אוקיי. אין דרך לתאר כמה כל שריר אפשרי ברגליים שלי תפוס וכואב. ובפרט התאומים. גם הברכיים לא אוהבות את סדר היום החדש (עומדים הרבה, רוקדים המון, לא ישנים). לצורך העניין הלילה רקדתי ממשהו כמו 23:30 עד 3:30 עם הפסקה קצרצרה לנשנש נקניקיות. שזה פסיכי בלי קשר, ובטח כשזה בא כשהרגליים והגוף כולו כבר שבור, ואני על שעתיים-שלוש שינה ביממה בכל שלוש היממות האחרונות. לפחות היה dj מעולה!!
היה מטורף (תנסו את זה פעם 🤩). משם המשכתי לעוד משהו וחזרתי לדירה בשש וחצי, מתנדנדת כפשוטו.

קיצור, למרות שאין לי שנייה לנשום קפצתי לפני שבת לחדכ"ש, לפואם רולר יסודי של עשרים דקות שבשבילו הגעתי (זה היה הכרחי ממש, בפרט שהעיקר עוד לפנינו), ואז אימון קצרצר וקליל ביותר כי אני כבר פה. האימון התאפשר הודות לכך ששישי בבוקר ישנתי סוף סוף (ארבע שעות וחצי!! שזה המון ;)

Upper 2

תרגילים אקססוריים לכתפיים בקיצור נמרץ

לחיצת כתפיים בדאמבלים
9*7*3

בנט אובר רואו סופינציה
42.5*7*3 או 4 לא זוכרת

משיכה מלמעלה אחיזה רחבה
45.5*5
38.5*8
32*12
לא היה לי זמן למשהו שקשה לי אז זה מה שיצא.

בסופר סט עם

כפיפת מרפקים במוט w
13.5*12*3
היה בלתי מורגש לרוב קלותו.

- שיא השיאים שלי נראלי מבחינת משך אימון: אימון בעשרים דקות מינוס. הפסקות קצרות של בין כמה שניות לדקה במקרה הפרוע. אצלי גם האימונים הקצרים ארוכים אז זה בהחלט הישג

- ‏פייר לא מתגעגעת לבנץ'

- הפואם רולר עובד! לחלוטין. התאומים עדיין כואבים בטירוף וכל מדרגה זה עינוי, אבל אין להשוות, ועוד יותר אחרי שינה בשבת. גם הברכיים כואבות הרבה הרבה פחות, ב"ה

- ‏לצערי לא מגיעה כמעט לתרגילים הפיזיותרפיים שלי. רק כשמגיעה לחדר כושר. נצטרך שיקום מיוחד מהחופשה 🤣

חג שמח ביותר!

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
קיצור, למרות שאין לי שנייה לנשום קפצתי לפני שבת לחדכ"ש, לפואם רולר יסודי של עשרים דקות שבשבילו הגעתי (זה היה הכרחי ממש, בפרט שהעיקר עוד לפנינו),

עדיף שתקני פואם רולר לבית אם את מגיעה למכון רק בשביל זה...

עדיף שתקני פואם רולר לבית אם את מגיעה למכון רק בשביל זה...

היא בחו"ל בחופש חחח היא ראוייה להערצה על ההתמדה באמונים. אפילו אם היא הולכת בשביל תרגיל וחצי 🙌
(והיא עושה הרבה יותר מתרגיל וחצי!)
מלכה!

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/10/19

אימון ערב חג.
הגוף עדיין די שבור. תכלס לא ברור כמה נבונה הבחירה להתאמן בערב חג שבו ברור לי שלא אוכל לתת כלום לטובת ההתאוששות (לא תזונה, לא שינה ולא מנוחה). לפחות זה העלה את מצב הרוח והחליק אותי בטוב לשמחת החג על כל הבלגן (כמובן שרצתי את נפשי אח"כ כהרגלי הרע, בגשם ובשלוליות, כדי להספיק להכניס חג כהלכה. היה כיף 😁).
היום הלכתי עם חברה חדשה שהכרתי פה. היא מתאמנת למרתון ניו יורק הקרוב ולא התאמנה מעולם אימוני התנגדות, והצעתי לה לבוא איתי בהזדמנות. למעשה בגללה/בזכותה הלכתי, על אף שלא תכננתי ללכת היום.
היה ממש ממש כיף וזה לגמרי עורר בי מחדש את הרצון למצוא פרטנר לאימונים גם בארץ. הלוואי.

Lower

תרגילים אקססוריים לרגליים. סשן חלקי ומקוצר.

סקוואט
40*6*5
הרגשתי שעושה לי טוב לברכיים הפצוצות שאיתן הגעתי. שזה מגניב.

היפטראסט
82*8*3
אני עוד לא יודעת להעריך את מידת ההשפעה של אורך המוט על חוויית המשקל. כך שזה עדיין קשה ועדיין אני נוטה לתלות את זה בעיקר בשינוי ממוט קצר לאולימפי (וקצת שינה שחסרה, ובריאות שרק עכשיו חוזרת ותזונה שהיא הרע במיעוטו).

מכרע בולגרי
ימין 18*10 10 7
שמאל 18*10*3
תרגיל נוראי. שחט אותי בעיקרון.
איבדתי שיווי משקל בסט אחרון לימין, וויתרתי על החזרות האחרונות שלו. אני ממש גאה בעצמי שלא דחקתי, זו מיומנות שאני לומדת לאיטי.

דדליפט
70*6*2
שמתי לב לפתע שהעמידה שלי מעט רחבה מהרגיל, והאחיזה גם, בהתאם. תיקון של שני אלה הפכו את הסט השני לקליל למדי.
כעיקרון אני לא מתקדמת כל עוד אין לי תנאים נורמליים (בריאות, שינה, תזונה). לא באלי להישרף.

במהלך החג הברכיים והכל המשיכו לאותת לי שהגזמתי, כמובן. לא באימון, ממש לא; הוא דווקא הועיל במשהו. אבל העומס הלא נורמלי 🤦‍♂️
אני באמת צריכה שיקום מיוחד מהטירוף של התקופה האחרונה ;)

קרא את שאר עדכון הלוג...

חחח את צריכה "חופש מהחופש" מה שנקרא 😆
איך היה בחג???
זה ככ מיוחד לעשות חג בארץ אחרת! (שנה שעברה הייתי בתאילנד לכל תקופת החגים!)
אגב, מחר אני בביקור בעיר מגורייך (שבישראל, כמובן 🙄) אבל דווקא עכשיו את לא בארץ.... חח באסה :/

חחח את צריכה "חופש מהחופש" מה שנקרא 😆
איך היה בחג???
זה ככ מיוחד לעשות חג בארץ אחרת! (שנה שעברה הייתי בתאילנד לכל תקופת החגים!)
אגב, מחר אני בביקור בעיר מגורייך (שבישראל, כמובן 🙄) אבל דווקא עכשיו את לא בארץ.... חח באסה :/

אל תשחקי אותה, חיכית שהיא לא תהיה בעיר מגוריה והתגנבת כדי שהיא לא תדע

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית