מי כן?זה לא שאני באה לוח חלק.
כולנו לוח מחיק עם סימני שריטה עליו..
אגב,
אם כן החלטת על מאמן,ממליץ על יבגני שפירא,מקצוען אמיתי
(מאמן גם את יניב מהפורום)
וואלה? לא חשבתי שאתה הטיפוס..הלכתי למשחקי כדורגל כמה פעמים,
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי כן?זה לא שאני באה לוח חלק.
וואלה? לא חשבתי שאתה הטיפוס..הלכתי למשחקי כדורגל כמה פעמים,
וואלה? לא חשבתי שאתה הטיפוס..
אז לא להזמין אותך למשחקים שלי בפוטבול? (אם יהיו בכלל 😕)אתה חושב שהלכתי מרצוני? הבטיחו שיהיה כיף, חצי גמר, גמר, לא משחקים פשוטים...בדרך כלל במחצית השניה אני תקוע בפלאפון.
שלא תבין לא נכון, אני וכדורגל זה חיבור חזק והייתי מאוד טוב בזמנו והייתי משחק ברגיל מול ילדים מהליגות / בוגרים, אבל פחות מחבב את הצפייה, מסתבר שאפילו פחות במציאות.
אז לא להזמין אותך למשחקים שלי בפוטבול? (אם יהיו בכלל 😕)
כשיהיה מספיק כסף מיותר.אגב,
אם כן החלטת על מאמן,ממליץ על יבגני שפירא,מקצוען אמיתי
(מאמן גם את יניב מהפורום)
כשיהיה מספיק כסף מיותר.
וכן, הוא הקנדידט היחיד בעיקרון חח
בקראפט?!?!?לא יא מניאק, אני זוכר תמיד העפתם אותנו בגלל האימונים המזדיינים שלכם מהספורטק. משחקים..נהנים, וב10 מגיעות הגורילות.
בחירה טובהוכן, הוא הקנדידט היחיד בעיקרון חח
בתור אחד עם פציעות עברתי לצד האפל, וסליחה על הביטוי - בחירת תרגילים שלא מזיינים לי את המפרקים.
לא מעודכן במה שהולך כאן אבל לאור מוחי הגדול אני מנחש שיש בעיה בכתפיים ובגב תחתון (תקיעה בדדליפט / בנץ / סקוואט?)
אני הולך לתת כאן טיפים על עיוור אז תתעלמי במידה וזה לא עוזר:
1) תזניחי את הבנץ ותתמקדי באוברהד אם הבנץ עושה לך בעיות
2) טראפ בר יכול להיות אופציה חלופית לדדליפט אם יש בעיות בגב תחתון ולשלב סקוואט בולגרי עם דאמבלים.
בינינו, כוח זה מגניב והכל..אבל אני מניח שגב תחתון מרשים זה לא בראש סדר העדיפויות שלך, יותר תחת ורגליים כמו שאר הנשים, אנחש.
היפ טראסט / טראפ בר / סקוואט בולגרי, יש הרבה עם מה לעבוד וגם להתחזק ועוד איך.
לבנץ כמו שאמרתי יש חליפויות כמו אוברהד פרס, לגב מתח וכו'. לדעתי גם מבחינה וויזואלית יותר יחמיא לבחורה אוברהד מאשר בנץ, אבל זה אני.
אין מה לעשות, החיים לא פיירים ולא לכולם יש גידים רצועות וחוליות ברזל, אם את נתקעת לתקופה כ''כ ארוכה בגלל פציעות הגיע הזמן לעשות סוויץ' ולשבור את הסבל הארור, אני בטוח שאין לך מוטיבציה אמיתית להתאמן כשאת לא מתקדמת בגלל הפציעות. פשוט חסר טעם לחלוטין בעיניי.
את יכולה להתחזק (היפרטרופיה זו בכלל לא שאלה) פשוט לא בצורה הכי קונבציונלית, זה כמו שגבר יעדיף להתמקד במתח עם משקל ומקבילים עם משקל במקום בנץ וחתירות, זה כוח וזה כוח פשוט תרגילים פחות מפורסמים בחדכ באופן כללי, המסר הוא שצריך לדעת להתפשר ואולי לחשוב עם הגוף ולא רק נגד הגוף, אין לפעמים גם טכניקה טובה לא תעזור, הגוף לא מוכן לקבל את זה. יש אנשים שנפצעו במשקלי חימום כשהטכניקה הייתה נראית לגיטימית, לא אומר לא להתאמן, רק אומר שאם זה כבר קרה, אולי צריך לעשות חושבים.
אני חושב שאת יכולה להשיג כוח והיפרטרופיה כמו שצריך בדרך אחרת, אין מה לעשות כל הזמן אותו לופ.
סטרס / שינה / תזונה בלה בלה זה הכל יפה ונחמד אבל לדעתי נותנים לזה יותר קרדיט ממה שזה באמת, אני מדבר מבחינה אישית בלבד
שאני מכיר גברים שפשוט בורכו על ידי אבא ואמא, ישנים טראש, אוכלים טראש, טכניקה הרבה פעמים טראש, פאקינג קורנפלנקס לארוחת בוקר והמבורגרים קפואים ומרימים כבד בחדר כושר כמו ''אהבלים'' עד לכשל ופשוט לא נפצעים וממשיכים להתקדם במשך שנים, בעודי בא לחדכ ועושה את הדברים כמה שיותר קרוב לספר וחוטף טוויקים בגב, פציעות בתרגילי חזה וכו', smh הגוף שלי פשוט פריטי בוי מדהים עם מותן צרה, גופי מסרב להשתתף בפעילות המזעזעת הזו ולפגוע בעצמו 😇 אז אני הולך איתו ועד כה אני pain free וגם כל התרגילים יעילים / מחזקים, ושוב היפרטרופיה לרוב מחוץ למשוואה אפשר לקבל היפרטרופיה נאה מפאקינג משקל גוף אם אתה יצירתי מספיק.
זה נאום שהאנדורפינים טריים במוח אחרי שעתיים אירובי, תשני על מה שאמרתי.
כמו שאמרתי זו יריה באוויר, הרבה ניחושים.
אל תגיד לי שזה טל אפרתהגיע ל170 בנץ בSS תוך כדי שהוא שחקן כדורמים
מסכימה בגדול ולא רואה פה חומר להבערת שריפות חחזה הולך להיות כתוב בצורה לא מדהימה אבל כבר אחרי חצות אז מקווה שתסלחו לי.
מסכים איתך לגבי הגנטיקה, אין ספק שכמו בהרבה תחומים בחיים גם כאן היא משחקת תפקיד גדול ויש אנשים (כנראה ששלושתינו נמנים בתוכם), שהם בעלי נטייה להפצע יותר בקלות מאחרים, לעומת אחרים שבורכו בגנטיקה שמאפשרת להם התקדמות גם עם עבודה לא אופטימלית. (למשל, חבר טוב שלי לא מבין כלכך באימוני כוח וגם לא הכי מתאמץ באימונים אבל הגיע ל170 בנץ בSS תוך כדי שהוא שחקן כדורמים בעוד שאני קורא, רואה סרטונים ומשתדל ללמוד ולהשתפר בתחום קורע את התחת באימונים ואפילו לא קרוב למספרים שלו...)
וגם מסכים איתך שניתן לבחור בתרגילים אחרים מה"ביג פייב" ועדיין להתחזק ולגדול בצורה מעולה.
אבלללל
א) מרגיש לי שלברוח לגמרי מהתרגילים האלה זה טיפול בסימפטומים ולא בשורש הבעייה. הפציעות יבואו גם אם נעבוד רק במכונות וזה בגלל הסיבה שאם לא נלמד להכיר את המגבלות התאוששות של הגוף שלנו, נגיע שוב לאותו מצב של חוסר התאוששות ופציעה. (ברור שבתרגילים שנבחר יש עומס מערכתי נמוך יותר ולכן יהיה קשה יותר להגיע למצב הזה, אבל אנחנו ספורטאים בנפשינו ואוהבים לדחוף את הגבולות ולהתאמץ. ואם אנחנו לא ספורטאים בנפשינו ולא נגיע למצב של קושי בהתאוששות, סביר שההתקדמות תאט עד שנפסיק בשלב מסויים להתחזק.)
סך הכל יש סיבה שהתרגילים הללו הם מקובלים אצל מתאמני כוח והיא שהם עובדים על המון שרירים ולכן יותר קל להתקדם בהם לזמן ארוך.
במצב של פציעה הייתי עובד מסביב לפציעה כמו שהצעת אבל כאשר העיניים הן לכיוון חזרה לתרגילי הבסיס כשהפציעה תירגע. (כמובן שחזרה חכמה בהדרגה ולא ישר למשקלים גבוהים. (מצריכה עמידה בפיתויים, הרי התחזקנו בזמן הזה ועכשיו המשקל ירגיש קל אבל אין לשכוח שעבדנו בתרגיל שונה ולמשל אם החלפנו דדליפט בטראפ דד אז הגו התחתון לא רגיל לעומס למרות שלרגליים יהיה קל))
ב) פאוורליפטינג בנוסף להיותו דרך להתחזק, הוא ענף ספורט. לכן ההמלצה לעבור לתרגילים אחרים היא לא מתאימה בהכרח למי שרוצה להשתפר בספורט הספציפי. יש אנשים שמעניין אותם לכמה סקוואט בנץ דד יגיעו ולא בהכרח "רק" להתחזק באופן כללי.
לסיכום, אני מסכים איתך בהרבה דברים אבל הרגשתי חייב להציג את ההסתייגויות.
וכמובן שהכל תלוי במטרות האינדיבידואל ואם סבבה לך להיות "פריטי בוי" שיבושם לך, אני רוצה כוח.
אין,אין שום דבר מקודש בביג פייב.
טיפשי לגמריאם מישהו מתעקש לעסוק בספורט שמזיק לו, זה כבר משהו אחר
פיתרון (זמני?) מצויןלהסתפק בלחיצה בדמבלים וזה בסדר. העיקרון, לשחרר ציפיות ומוסכמות ועיקרים מקודשים שלא בצדק.
הולך להיות קשה
אצלי זה צמיגים- מה הסימנים שאני יכולה לצפות להם כדי לדעת שיכולה לחזור לחיטוב?
נשמע טובאיך זה נשמע
יש חתירה עם תמיכה לגב אצלכם?חתירה שלא תעמיס לי על גב תחתו
הכי חשוב בתכלסיד קדמית אחורית
התקדמות מתונה זה הכי טוב שאפשרהתקדמות מתונה לפי תחושה ובהתאם להתאוששות. כל הליצנות הזו למשך נניח שבועיים שלושה). רעיונות חכמים יותר מישהו?
- כמגידי עתידות, כמה זמן אצטרך לשהות בנייטרלי
אז אפשר לחזור כבר עכשיו מה?אצלי זה צמיגים
אצל אחרים זה קיץ/תחרות קרובה או סתם רצון להיראות טוב יותר
לא ממש. יש מכונת טי-בר עם תמיכה, אבל היא די מעפנה ולא הצליחה להיות נוחה לי בפעם האחת שניסיתי. אבל אתן לה עוד צ'אנס. דמבלים זה סבבה, מעמיס פחות אבל גם מצליח להעמיס. טוב. נזרום כבר לפי מה שאפשרייש חתירה עם תמיכה לגב אצלכם?
איך כת עם חתירה בדאמבלים?
🤦♂️אז אפשר לחזור כבר עכשיו מה?
זו הכוונה, אבל אני שאלתי אחרת.🤦♂️
נו,
Winter's coming
וצריך צמיגים
אבל באמת,צאי לנטרלי
תני לגוף (ולנפש?) להחלים
תתחזקי
ואז,אולי תחשבי על חיטוב
לתת צ'אנס לדברים בחיים זה טובאבל אתן לה עוד צ'אנס.
יש ווריאציה עם ספסל בשיפוע (פנים לספסל),תנסי את זהדמבלים זה סבבה, מעמיס פחות אבל גם מצליח להעמיס
חזקה יותרלאילו סמנים אני יכולה לצפות
זה הולך להיות כתוב בצורה לא מדהימה אבל כבר אחרי חצות אז מקווה שתסלחו לי.
מסכים איתך לגבי הגנטיקה, אין ספק שכמו בהרבה תחומים בחיים גם כאן היא משחקת תפקיד גדול ויש אנשים (כנראה ששלושתינו נמנים בתוכם), שהם בעלי נטייה להפצע יותר בקלות מאחרים, לעומת אחרים שבורכו בגנטיקה שמאפשרת להם התקדמות גם עם עבודה לא אופטימלית. (למשל, חבר טוב שלי לא מבין כלכך באימוני כוח וגם לא הכי מתאמץ באימונים אבל הגיע ל170 בנץ בSS תוך כדי שהוא שחקן כדורמים בעוד שאני קורא, רואה סרטונים ומשתדל ללמוד ולהשתפר בתחום קורע את התחת באימונים ואפילו לא קרוב למספרים שלו...)
וגם מסכים איתך שניתן לבחור בתרגילים אחרים מה"ביג פייב" ועדיין להתחזק ולגדול בצורה מעולה.
אבלללל
א) מרגיש לי שלברוח לגמרי מהתרגילים האלה זה טיפול בסימפטומים ולא בשורש הבעייה. הפציעות יבואו גם אם נעבוד רק במכונות וזה בגלל הסיבה שאם לא נלמד להכיר את המגבלות התאוששות של הגוף שלנו, נגיע שוב לאותו מצב של חוסר התאוששות ופציעה. (ברור שבתרגילים שנבחר יש עומס מערכתי נמוך יותר ולכן יהיה קשה יותר להגיע למצב הזה, אבל אנחנו ספורטאים בנפשינו ואוהבים לדחוף את הגבולות ולהתאמץ. ואם אנחנו לא ספורטאים בנפשינו ולא נגיע למצב של קושי בהתאוששות, סביר שההתקדמות תאט עד שנפסיק בשלב מסויים להתחזק.)
סך הכל יש סיבה שהתרגילים הללו הם מקובלים אצל מתאמני כוח והיא שהם עובדים על המון שרירים ולכן יותר קל להתקדם בהם לזמן ארוך.
במצב של פציעה הייתי עובד מסביב לפציעה כמו שהצעת אבל כאשר העיניים הן לכיוון חזרה לתרגילי הבסיס כשהפציעה תירגע. (כמובן שחזרה חכמה בהדרגה ולא ישר למשקלים גבוהים. (מצריכה עמידה בפיתויים, הרי התחזקנו בזמן הזה ועכשיו המשקל ירגיש קל אבל אין לשכוח שעבדנו בתרגיל שונה ולמשל אם החלפנו דדליפט בטראפ דד אז הגו התחתון לא רגיל לעומס למרות שלרגליים יהיה קל))
ב) פאוורליפטינג בנוסף להיותו דרך להתחזק, הוא ענף ספורט. לכן ההמלצה לעבור לתרגילים אחרים היא לא מתאימה בהכרח למי שרוצה להשתפר בספורט הספציפי. יש אנשים שמעניין אותם לכמה סקוואט בנץ דד יגיעו ולא בהכרח "רק" להתחזק באופן כללי.
לסיכום, אני מסכים איתך בהרבה דברים אבל הרגשתי חייב להציג את ההסתייגויות.
וכמובן שהכל תלוי במטרות האינדיבידואל ואם סבבה לך להיות "פריטי בוי" שיבושם לך, אני רוצה כוח.
חשבתי על זה. אנסה..יש ווריאציה עם ספסל בשיפוע (פנים לספסל),תנסי את זה
זה הקטע, שבשבועיים האחרונים הרגשתי חזקה ואנרגטית יחסית. יותר מבזמנים אחרים ללא חיטוב. אבל הגב מוחה בתוקף, וגם הברכיים קמעא.חזקה יותר
הרגשה טובה יותר (לא רק באימונים,בחיים עצמם)
אז לא נשאר חוץ מלאחל לך 'ברכה והצלחה'טוב. הבנתי את הכיוון