אנא ממך,אנה?
תשמרי את זה לאימונים עם יבגני..כשאני רק מקללת
ברוך השםאבל יחסית רגועה
גז יש?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנא ממך,אנה?
תשמרי את זה לאימונים עם יבגני..כשאני רק מקללת
ברוך השםאבל יחסית רגועה
א וואדעגז יש?
אני בחורה אנונימית ומסתורית, כפרע 🙄מה השם שלך?
אנינוש
אנינוש מהשורש א.נ.י 🤣אנה?
שם חיבה כמובןאנינוש
אני לא כפרע אני כפטוב זה א..אני בחורה אנונימית ומסתורית, כפרע 🙄
אנינוש מהשורש א.נ.י 🤣
אני לא כפרע אני כפטוב זה א..
ב' העיקר שאת בחורה טובה וצנועה, נאה וחסודה בעלת מידות טובות וכמובן עם צד אפל.. מסתורית ככל שתהיי..
במקום כפ_רע כתבתי טובאוקיי כפטוב :>
(אגב מה פירוש?)
ותודה על כל המחמאות לרוב. מבינה שהלכת על הטקטיקה של כביכול להסמיק אותי למוות? ☝️
במקום כפ_רע כתבתי טוב
אינלי טקטיקה הפעם, שלפתי מהמותן, אותנטי אם תרצי, ככה הכי כיף ומעניין תכלס בלי טריקים בלי שטיקים
יאללה שידוך בלוג של הילדה הבילדערית?
וואו המוח שלי זוחל חחח
שווה זה השם השני שלי, צנוע זה הראשון ואוקסימורון שאינלו מושג מה הוא הרגע כתב זה האמצעי, אבל היי, העיקר חזר לך מקצת צחוק טוב הצבע ללחיים, לא מזיק 😉חחחחחחחחח אההה כפעטוב 🤣
וואו המוח שלי זוחל חחח
יאלה אותנטי הכי שווה.
שווה זה השם השני שלי, צנוע זה הראשון ואוקסימורון שאינלו מושג מה הוא הרגע כתב זה האמצעי, אבל היי, העיקר חזר לך מקצת צחוק טוב הצבע ללחיים, לא מזיק 😉
המוח? אצלי הוא 🙃 יורה לכל הכיוונים, לפעמים פוגע, לפעמים כמו חץ של פוקידון ולפעמים פוגע כי אין טקט,אז מזהיר מראש לפני שאת נדלקת וכאלה.. מושלם אני לא... חחחחחחח
יאללה שידוך בלוג של הילדה הבילדערית?
מצטלם בלי חולצה חופשי אבל מבחינתי זה צנוע חחחחחחח אוקסימורון כבר אמרנו![]()
צנוע זה טוב.
מצטלם בלי חולצה חופשי אבל מבחינתי זה צנוע חחחחחחח אוקסימורון כבר אמרנו
שמח שאימצת את המילה החדשה שהמצאנו גברת נאה וחסודה על מלא.. באתי לכתוב אחות על מלא, אבל לקרוא לך אחות יחבל בסיכויים ועלול לשים אותנו ב פרנדזון וכאלה את יודעת וזה..הצניעות האמיתית היא בלב, כפעטוב ;*
אחי,היא תפוסה חזק...שמח שאימצת את המילה החדשה שהמצאנו גברת נאה וחסודה על מלא.. באתי לכתוב אחות על מלא, אבל לקרוא לך אחות יחבל בסיכויים ועלול לשים אותנו ב פרנדזון וכאלה את יודעת וזה..
באתי לכתוב גם אני תפוס בשרירים ואז ראיתי מה כתבת באותיות קידוש לבנה.. כנראה שזה סימן משמיים שהשרירים התפוסים ישתחררו במהרהאחי,היא תפוסה חזק...
ברגליים
שמח שאימצת את המילה החדשה שהמצאנו גברת נאה וחסודה על מלא.. באתי לכתוב אחות על מלא, אבל לקרוא לך אחות יחבל בסיכויים ועלול לשים אותנו ב פרנדזון וכאלה את יודעת וזה..
אחי,היא תפוסה חזק...
ברגליים
לגבי האבל... (בסרטונים הסבר מפורט) לפני זה אספר סיפור על המתוק, בימי הבית ספר מורה קראה לי מר ואז שמי הפרטי החסוי ממך כי גם אני אנונימי חחחחח, ועניתי לה בעצבים כזה, המורה! אני לא מר!! אני מתוק! 🤩 קצת נוסטלגיה, ועכשיו צפי בסרטונים ותביני מה זה בעצם אומר "אבל"אתה מתוק.
אבל,
🤣
לגבי האבל... (בסרטונים הסבר מפורט) לפני זה אספר סיפור על המתוק, בימי הבית ספר מורה קראה לי מר ואז שמי הפרטי החסוי ממך כי גם אני אנונימי חחחחח, ועניתי לה בעצבים כזה, המורה! אני לא מר!! אני מתוק! 🤩 קצת נוסטלגיה, ועכשיו צפי בסרטונים ותביני מה זה בעצם אומר "אבל"