הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

חולעל משחקי הכס.
אבל,
לא יקרה, נסיכי הצנוע.
יש מצב גדול שאת צודקת בעיקר בקטע שאני נסיכך הצנוע 😘

אבל... אגב אבל

אמרו לי יותר מפעם אחת בחיים לא יקרה אי אפשר לא הגיוני והוכחתי בעיקר לעצמי שהכל אפשרי! פרצי רגש וכדומה

יש מצב גדול שאת צודקת בעיקר בקטע שאני נסיכך הצנוע 😘

אבל... אגב אבל

אמרו לי יותר מפעם אחת בחיים לא יקרה אי אפשר לא הגיוני והוכחתי בעיקר לעצמי שהכל אפשרי! פרצי רגש וכדומה

עחי. שחרר.

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להפוך לב!דיבילדער״:

עדכון לוג: 25/09/20

עונת געגוע.
וגם שינויים.

היום החלטתי לקחת אימון כלשהו מיוטיוב ולרוץ עליו. קצת יותר סיבולת וזה. אני ממש לא בכושר.
עשיתי את זה:

עם גומיה heavy. די גיהנום. בלי מנוחות וזה (איכס). אבל סה"כ נראה שהשתפרתי קצת בסיבולת.
לא הצליח לטרגר לי יותר מדי את הגלוטס ההולכים ונעלמים שלי. אבל ניחא, מה שחשוב לי הוא לנוע. תוכנית רצינית יותר זמנה יגיע אחרי הסגר, עם מאמן. בעז"ה.
ואז משהו לבטן הסופר חלשה שלי, חיפשתי משהו פשוט ומהיר. כמובן שרמת הביצוע שלי קרובה לכישלון חח.. איפשהו בסביבות החצי דקה לתרגיל ושבקתי חיים.

רושמת לי מטרה קטנה לחזק את הבטן, זו שאני הכי שונאת לעבוד עליה. שעד סיום הסגר אוכל לבצע את שש הדקות האלו בצורה יפה, מלאה, ובלי למות בדרך. זה הולך לעזור לי הרבה, אני יודעת.

לקינוח 100 סקוואטים של 1+1/4 חזרה each. יכולתי והתכוונתי ליותר אך כאב הדקירה המוכר בפנים הברכיים הפציע. אז מספיק.

אגב, בניגוד לאימונים נורמליים, באלו דווקא מראה עוזרת מאוד. פרצופים של "רק תעזי לעצור" 🥷
לצערי נזכרתי בזה רק בסוף, כרגיל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עם הגעגוע בדר''כ גם מגיעים השינויים..(בתקווה שמבורכים)

גוד שאבעס

אה,והסרטון של הבטן קשוח

האמנם?
אולי הפוך?
או במקביל..
אין חוקים לזה

אבל..בסוף,יהיה טוב (עכשיו בלי סימן שאלה)

נסה את זה של הרגליים מיסטר 270 סקוואט. ותעלה סרטון ללוג 🤣
האמת שיש מצב שאנסה
כרגע אני ללא סקוואט
רק בנץ' (חרא כמו הפרצוף שלי) ודדליפט (כנ''ל)

נראה מה יהיה..(יהיה טוב 🤦‍♂️)

תנסי את עשר דקות לבטן של מאיה אמיתי. מהממת. רצתי על זה במשך שנייייםםםםם.
10 דקות < 6 דקות
אבל אציץ שם 😁

איכס. סרטונים ביוטיוב 🤢
איכס רציני. טו מאץ' סיבולת חח
אבל בסדר. גם לזה יש מקום
(כנראה היה עדיף שאקח גומיה מדיום עם זאת. האזור כבר התחיל להכחיל מרוב מתח (אין מנוחות כבר אמרנו? (איכס כבר אמרנו?))

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט להפוך לב!דיבילדער״:

עדכון לוג: 29/09/20

שבוע של מעט מאוד מעקב על תזונה וכך גם קרוב לאפס מעקב אחר המשקל. חריגות עד כדי חריגה אחת גדולה (חגים, שבת, ערב חג). בחיל ורעדה עליתי היום על המשקל (סתם נו, אבל פייר כן קצת חשש מה מצפה לי) - 63.2. עלייה של 700 גרם. כרגיל נוטה לזלזל משהו במשקל, אבל החלטתי שאני רוצה לפגוש את ה-60, ומה טוב מלמטה. אם יהיה לי נוח וקל אז גם קצת יותר. כשהמטרה לבסוף (בהתקיים תנאים מתאימים) לפצוח במסה איטית וארוכה חזרה לאזורים המוכרים יותר לגוף שלי בשנים האחרונות, נגיד 65 ק"ג ככה. אבל שיהיה איכותי. אז זמן לקחת את עצמי קצת לידיים.

ולעסקים, המפרקים לא בנוחות. קצת כאבים בשורש כף היד, אי נוחות ודקירות בברכיים. כתף לא כואבת אבל רגישה.

פותחת בקצת ytw בשפיפה ללא התנגדות כפי יכולתי. כתף מתעוררת די מהר.

מבצעת את רוטינת הבטן ההיא (שישה תרגילים, דקה לתרגיל, 10 שניות מנוחה), לא כזה קל, מתקשה בעיקר בסוף, אבל סה"כ עמדתי בה בכבוד. קרה מהר ממה שציפיתי חח.. מה שכן, כרגיל עובדת לאט, אז אולי אשאר על זה עוד פעם פעמיים, מכוונת להעלות קצב ובאופן כללי לבצע בקלות יותר, ומשם נתקדם.

סופרמן
20*2
במנח ידיים שהכתף מרשה (בדר"כ מבצעת כל חזרה דו-שלבית - עלייה בידיים ישרות לפנים, ועוד סחיטה עם מרפקים לאגן. הפעם ידיים נשארות קדימה. פעם הבאה אנסה לחזור להרגלי)

חתירת מסור כנגד גומיה (xx-heavy)
15,12
פאוז של 3 שניות למעלה. קל מאוד זה לא. מעמיס גם על ההמס הנשלח לפנים. מתחילה בשמאל, והעבודה מוגבלת לפי מה שיכולה לשאת, וזה ממש לא הרבה לצערי. הרבה לפני שהרחב גבי מתחיל להתאתגר.

גלוט ברידג' מ.ג. עם גומיה (light)
100 חזרות איטיות עם פאוז למעלה. איפשהו בחמישים הקצב מואץ ונהיה אחיד - שתי שניות טמפו בירידה, שתי שניות פאוז באקסטרה כיווץ למעלה.
תמיד מדהים אותי איך בעבודה מסוג זה, עם כמה שיתחיל לכאוב כבר ב-15-20, ובשלושים כבר הכל בוער עד כדי לא יודעת איך אמשיך, אני ממשיכה וממשיכה. כל כך רחוק מכשל אמיתי. במאה כבר הכל רועד ועדיין לדעתי יכולה לסחוט שם עוד לפחות 20.

מנוחה קצרה וג'יאנט סט כנגד גומיה xx-heavy
- גלוט ברידג'
- ‏הרחקות ירך בברידג'
- ‏הרחקות צדפה
- ‏הרחקת ירך בהליכה לצד
10 מכל תרגיל, שני סבבים ללא מנוחה

מנוחה קצרה ו-100 גלוט ברידג' נוספים עם גומיה לייט, הפעם קצב מהיר יחסית. די שורף ורועד ממאמץ.
כרגיל לאחרונה בתרגיל - תחושה של איזה גיד קופץ על צידה החיצוני של ברך שמאל בכל חזרה. מטריד.

Kneeling squat
120 חזרות משקל גוף. מצב טוב שהיו שם 140. כמה פעמים התבלבלתי בספירה וירדתי ליתר ביטחון.
ארבע ראשי בוער.

סקוואט 1+1/4 חזרה מ.ג.
100-120 חזרות. שני שירים של כ-3:30 דקות עברו בינתיים.

שטופת זיעה וכו, אנדורפינים בשמיים, אבל בבקשה תספרו לי שהסגר הזה לא יימשך עוד הרבה זמן ונוכל לחזור בקרוב לברזלים

מה גם שסה"כ נראה שהסיבולת שלי טובה ממה שחשבתי, ואניוויי זה לא מאוד מעניין.

יש לי עוד הרבה כוח לעוד הרבה עבודה אבל חלאס.

לקינוח (שהשתדל להתחשב במיוחד בקרסול) -
עליית תאומים סטטית
1:00*3
משתדלת לא להירדם וכן לתת מקסימום עלייה ומקסימום הפעלה. על כל פנים קליל ביותר. באופן כללי קרסול שמאל לא סיים להתאושש, עוד דקירות פה ושם במהלך היום ובעיקר במאמץ.

בקרת נזקים: כתף מעט כואבת, מעט כאב דוקר בברכיים, וכן בקרסוליים. אבל נרגע לאיטו. נראה איך ירגיש עוד חצי שעה-שעה ככה. סבירות טובה שישתפר גם מעבר ללפני האעלק אימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

רוצה גם 60
(יזכיר לי את כיתה ה'-ו' כזה)

ולסקרנות,איזה שירים שמעת?
צריך להוסיף לפלייליסט

רוצה גם 60
(יזכיר לי את כיתה ה'-ו' כזה)
תכלס כיתה ה' שקלתי 50. כיתה ז' 55, וכך נשארתי פלוס מינוס לאורך התיכון. בסופו התחלתי לעלות במשקל, ויחד עם חדר אוכל זוועתי שאכלתי בו בשנה ראשונה ללימודים פוסט תיכון הגעתי לאיזה 70 (הוא גם הצליח להרוס לי את הפרצוף :/). אף פעם לא נשקלתי מספיק כדי לקבל התרשמות מהימנה, אבל מאמינה שמאז אני נעה על ה-65-70 כשהרכב הגוף משתנה קלות או קשות חח
חפרתי חח אבל כוונתי שגם לי זה זר (אף שעקב איבוד שריר מבחינת נראות כן הייתי על היקפים דומים במהלך התקופה, רק במשקל גבוה יותר. שוב, אין מדדים מהימנים, אבל ניחושים מושכלים 😁)

ולסקרנות,איזה שירים שמעת?
צריך להוסיף לפלייליסט
חחחח דווקא הפעם עליתי על זה שלאימונים בסגנון הזה הולך יופי פופ פופולרי, אז סיה ושות'. ולקראת הסוף עלה קצת Starset, שהם חמודים בסה"כ. אוהבת.
חופרת קשות בחסות אנדורפיני אימון הסיבולת הלז 🤦‍♂️

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית