הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

כן.
המטרה היא לאפשר לגוף (וגם לנפש) להתאושש ולאפשר התקדמות. כי אי אפשר, או לא בריא, להתאמן עצים כל הזמן. באיזשהו שלב תתקעי במקרה הטוב, או תתישי ותשחקי את המערכת עד לפציעה.

לקחת מנוחה מוחלטת זה גם אפשרי, לרוב כן ממליצים לעשות משהו, רק קליל בהרבה. למה בדיוק, אני לא בטוחה שיודעת להגיד.
ומן הסתם יש פה גם רכיב של התאמה אישית והתנסות - מה עובד לך הכי טוב.[/QUOTE]

הממ מנוחה ._.
נשמע טוב. ישמצב שאני אצטרך לעשות אחד כזה עוד מעט.
באימונים שלי אני בדכ דוחפת את עצמי עד הקצה, ובזמן האחרון אני מתחילה להרגיש קושי בעצם היציאה לאימון ובמחשבה של מה מחכה לי שם חחח (לרוב זה נעלם תוך כדי האימון, עם המוטיבציה שמגיעה באיחור אופנתי חח)
יהיה לי מוזר ללכת לאימון בלי להתאמץ בו ._.

[QUOTE="אני=], post: 1421838, member:

בזמן האחרון אני מתחילה להרגיש קושי בעצם היציאה לאימון ובמחשבה של מה מחכה לי שם חחח (לרוב זה נעלם תוך כדי האימון, עם המוטיבציה שמגיעה באיחור אופנתי חח)
יהיה לי מוזר ללכת לאימון בלי להתאמץ בו ._.[/QUOTE]
זה למשל אחד הסימנים שהגיע זמן לדילואד.

ותיזהרי, את עלולה לגלות שזה דווקא נחמד ;)

[QUOTE="אני=], post: 1421838, member:

בזמן האחרון אני מתחילה להרגיש קושי בעצם היציאה לאימון ובמחשבה של מה מחכה לי שם חחח (לרוב זה נעלם תוך כדי האימון, עם המוטיבציה שמגיעה באיחור אופנתי חח)
יהיה לי מוזר ללכת לאימון בלי להתאמץ בו ._.
זה למשל אחד הסימנים שהגיע זמן לדילואד.

ותיזהרי, את עלולה לגלות שזה דווקא נחמד ;)[/QUOTE]

חחחחח אויי ואבויי לי 🤣
האמת שזה בערך מה שהמאמנת המליצה לי לעשות מדי פעם....
אבל היא התכוונה למשקל נמוך וחזרות גבוהות, כך שאני לא ממש חושבת שזה דילואוד, כי שומרים על נפח העבודה.
אני רוצה ללכת היום לאימון רגליים בע"ה, ורוצה לנסות סקוואט 30k*30*3 זה אמור לתת לי נפח של 2,700. מעניין איך זה יהיה... :>

חחחחח אויי ואבויי לי 🤣
האמת שזה בערך מה שהמאמנת המליצה לי לעשות מדי פעם....
אבל היא התכוונה למשקל נמוך וחזרות גבוהות, כך שאני לא ממש חושבת שזה דילואוד, כי שומרים על נפח העבודה.
אני רוצה ללכת היום לאימון רגליים בע"ה, ורוצה לנסות סקוואט 30k*30*3 זה אמור לתת לי נפח של 2,700. מעניין איך זה יהיה... :>
אני יכולה לנחש - פעילות אירובית לשמה..

א. להוריד משקל ולהעלות מעט חזרות עדיין יכול להיחשב כדילואד (למשל מי שמתאמן בטווח 4-6 ובדילואד שלו חותך ל- 70% ומעלה ל-8 חזרות, זו עדיין בדר"כ הורדת עומסים משמעותית עבורו).
ב. את בטוחה שהיא התכוונה לחזרות גבוהות עד כדי כך? יש משמעות לשמירה על הנפח בעיקר בסביבת רמת מאמץ מסויימת.
היא אמרה לך לשמור על הנפח באימון הזה? אם כן אז כנראה שהמכוון הוא הורדת משקל קטנה יותר. נניח מ-50 ל-45 או אפילו 42, שזה כבר עושה הבדל משמעותי בסגנון העבודה..

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 13/12/19

לאחרונה הכתף שלי מרגישה לי מעט פחות יציבה. הגיע הזמן לחזור לרצינות. לפועל: עבודה תדירה יותר ל-rotator cuffs, ולקנות גומיה קשה יותר. אולי אפילו שתיים.

Upper 2

בנץ' פרס
38.5*4*5
כחלק מהפקת לקחים הקפדתי לשמור חזרה אחת לפחות "בטנק" מה שנקרא.

אוברהד פרס
20*8*4

פנדליי רואו
45*8*4

סופר סט חפוז:
פשיטת מרפקים בחבל
13.5*10*3
כפיפת מרפקים מוט w
18*12*3

קרא את שאר עדכון הלוג...

תיקחי ספוטר. חבל למות בגלל בנץ' פרס (אני רציני, אנשים מתים מזה)
חחח.. בתור מכורה לספוטרים בבנץ' (פחד מוות כפשוטו כבר אמרנו?) אכן אקח בשנייה שארגיש שיש צורך, תוך השתדלות להתעלם מההשפלה שבסינג'ור מישהו לספטר אותי במשקלי נוצה שכאלו 🤒
*בוכה בגבר ענק*😭
די נו. חח..
רוצה לספר את הצד השני של הסיפור? 🤣

די נו. חח..
רוצה לספר את הצד השני של הסיפור? 🤣

"הלכתי ברחוב, ומולי הלכה איזו בחורה.... וואי היא כל שנייה הסתכלה עליי, איזה פחד. לא ידעתי מה לעשות, אז התחלתי ללכת לאט יותר. ניסיתי לא ליצור קשר עין. מי יודע אולי יש לה מסור חשמלי במגף. האימה."

עדכון לוג: 16/12/19

אלתור fbw

תרגילים אקססוריים לכתפיים וברכיים

היפטראסט (דילואד)

75*7*3

בנץ' פרס
38.5*7,7,6,6
גאה בעצמי בסט השלישי של 6 יותר מראשונים של ה-7, שהנחתי ולא נכנסתי למקום שישאיר אותי ללא חזרות בוודאות. כן מאוכזבת מעצמי שבסט אחרון כן ניסיתי להיכנס לשביעית - נכנסתי לכשל.
הרגיש חזק וטוב. ב"ה.
מתלבטת אם אימון הבא לתת שלישיות של 40 ואז לחזור לשביעויות של 38.5 באימון שאחריו, או להמשיך עם שביעיות, שמיניות, ואז שלישיות והמשך ליניארי. שלישיות של ארבעים אמורות להיות קלות יחסית להערכתי. השביעיות ושמיניות הנ"ל, אולי מעט פחות. מה דעתכם?

*אופס. עכשיו שמה לב שבעצם פעם שעברה היו רביעיות. לכאורה היה עליי לכוון ל-6 או 5. על כל פנים, סטים ראשונים הרגישו קלים וחזקים.

דדליפט (דילואד)
54.5*6*3

פנדליי רואו
45*8*4
אוהבת. ממש.

כתף צדית, כתף אחורית, יד אחורית - אלתורים, נסיונות ושטויות בערמות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
זה בהחלט תלוי במטרה שלך.
אם מטרת העל שלך היא להתקדם במשקלי העבודה אזי הייתי עושה אימון כזה: 4X6 או 5X5, יומיים אחרי אימון התאוששות כזה עם הורדה של 10% ממשקלי העבודה, ויומיים אחרי שובר שיא חדש (בנץ' שלוש פעמים בשבוע)

זה בהחלט תלוי במטרה שלך.
אם מטרת העל שלך היא להתקדם במשקלי העבודה אזי הייתי עושה אימון כזה: 4X6 או 5X5, יומיים אחרי אימון התאוששות כזה עם הורדה של 10% ממשקלי העבודה, ויומיים אחרי שובר שיא חדש (בנץ' שלוש פעמים בשבוע)
נשמע טוב. אתה מציע את זה כסדר שבועי קבוע?
וגם, באימון התאוששות - הורדה במשקל ושמירה על החזרות? או העלאת חזרות? ושבירת שיא - באיזה מתכונת חזרות?

לגבי מטרה - במיוחד בבנץ' אני מתה להתקדם במשקלי עבודה. התקיעות הזו מחרפנת אותי. מצד שני זה צריך להיות מתחשב ביותר בקומפלקס הכתף והשכמה הימני שלי, מה שהופך את זה למורכב יותר. ומצד שלישי זה התרגיל היחיד שלי לחזה, אז קצת נפח מניחה שעל כל פנים כדאי שיהיה שם. אני טועה?

אבל כן, המטרה העיקרית כרגע היא להעלות משקלי עבודה, ולעשות את זה חכם ובטוח.

נשמע טוב. אתה מציע את זה כסדר שבועי קבוע?
וגם, באימון התאוששות - הורדה במשקל ושמירה על החזרות? או העלאת חזרות? ושבירת שיא - באיזה מתכונת חזרות?

לגבי מטרה - במיוחד בבנץ' אני מתה להתקדם במשקלי עבודה. התקיעות הזו מחרפנת אותי. מצד שני זה צריך להיות מתחשב ביותר בקומפלקס הכתף והשכמה הימני שלי, מה שהופך את זה למורכב יותר. ומצד שלישי זה התרגיל היחיד שלי לחזה, אז קצת נפח מניחה שעל כל פנים כדאי שיהיה שם. אני טועה?

אבל כן, המטרה העיקרית כרגע היא להעלות משקלי עבודה, ולעשות את זה חכם ובטוח.
כן, כסדר שבועי קבוע.
באימון התאוששות הייתי מוריד סט אחד, ומוריד מעט את מספר החזרות.. נניח במקום 6.. 3-4 (בנוסף להורדה של 10% במשקלי העבודה מיום הנפח)
שבירת שיא - לדעתי משהו כמו 1X3, או 1X5.. תשחקי עם זה עם שתמצאי את מה שמתאים לך. לי הכי נוח 1X3.. אני מתכוון לסט אחד שלוש חזרות.
הבנץ' התרגיל הכי טוב שקיים לחזה, חד משמעית. אם את סובלת מפציעה בכתף - לא הייתי מעז לעשות תוכנית כמו שהצעתי לך בבנץ'.

עדכון לוג: 18/12/19

המשך אלתורי fbw

בנץ' פרס
38.5*3*3
סט רביעי הוצאתי את המוט ומשהו הרגיש לא בסדר בפרק כף היד (כאב הגיע והלך במהלך היום, אולי עקב חיתוכי אתמול). החזרתי, הוצאתי שוב ל-2 חזרות, הבנתי שזה לא. ובזה הסתכם הבנץ' להיום.
עוד נקודה היא שיש לי פחד מוות מהתרגיל הזה. והפחד הסיח את דעתי המוסחת גם ככה. צריכה לאמץ ספוטר.

אוברהד פרס
20*8-9*3
הדעת מוסחת ממש.

לחיצת כתפיים בישיבה דאמבלים
11.5*7*4

היפטראסט
93*8*3
הפסקות קצרות. קליל.

משיכה מלמעלה אחיזה רחבה
45.5*8*3
38.5*11*2

כפיפת מרפקים מוט w
23*8*3
כי המוט של 18 לא היה פנוי (זה די כבד לי ואני לא באמת רואה בזה טעם)
ואז מליוני חזרות במוט של 13.5 סתם כדי ללמוד לאהוב פאמפ. זה עובד.
ועוד שני סטים של פטישים.
מה הלך פה? 😳

אימון עייף.

הייתה לי טעות קטנה בחישובי המשקל וההעברות לק"ג. מתוקן מעט למפרע ומכאן ואילך.

נערך לאחרונה:
חח.. ברור.
בחיי שזה קשה ממש. מרגישה מאוד לא נעים לסנג'ר אנשים. להתגבר על זה דורש ממני המון 😳
וואלה מבין אותך לגמרי מעבר לכך שאני לא תמיד מוצא סופטר הרבה פעמים הבן אדם פוחד מין המשקל ומרים לי לבד.
עצה שלי תתחילי לעשות בנץ בכלוב עם מוטות ביטחון זה חוסך הרבה מאמץ

עדכון לוג: 20/12/19

אלתורי fbw

יקבל צורה כנראה בקרוב.. בתקווה 🥷

מרחיקי ירך
59*12*3

מקרבי ירך
52*12*3

פנדליי רואו
47.5*7*4
כבד.

תאומים
גישוש.
3 סטים בעמידה ו-3 בישיבה, 12 חזרות each.

בנץ' פרס
30*8*3
התאוששות

יד אחורית 3 סטים פשיטה בכבל ו-2 קיקבק בדאמבלים.

קרא את שאר עדכון הלוג...
וואלה מבין אותך לגמרי מעבר לכך שאני לא תמיד מוצא סופטר הרבה פעמים הבן אדם פוחד מין המשקל ומרים לי לבד.
עצה שלי תתחילי לעשות בנץ בכלוב עם מוטות ביטחון זה חוסך הרבה מאמץ
איפה אתה ממקם את המוטות?

וקצת בעיה, כי הספות במכון שאני מתאמנת בו הן כאלו שכשאתה טיפה מתרומם לסט אפ או משהו כזה הן קצת מתקפלות ביחד איתך. אין ספות מקשה אחת - רק אלו שמחוברות לווים של בנץ'. אז אלא אם כן זה תפוס נצח העדפתי אפילו להמתין מעט..
אבל הביטחון בהחלט יכול להיות שווה מעט חוסר נוחות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית