בהחלט, זה הסיבה העיקרית להשתמש בעזרים. אבל תמיד לזכור, שכמה שפחות יהיה יותר טוב.מגניב. אז הייתי צריכה להתחיל מזמן.
בא נגיד שאם הייתי מתחילה להשתמש הייתי מתקדמת הרבה יותר (או ליתר דיוק הייתי מתקדמת. פשוט)
האחיזה היא גורם מגביל מספר אחת שלי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט, זה הסיבה העיקרית להשתמש בעזרים. אבל תמיד לזכור, שכמה שפחות יהיה יותר טוב.מגניב. אז הייתי צריכה להתחיל מזמן.
בא נגיד שאם הייתי מתחילה להשתמש הייתי מתקדמת הרבה יותר (או ליתר דיוק הייתי מתקדמת. פשוט)
האחיזה היא גורם מגביל מספר אחת שלי
אולי בעצם לא תרצי לעלות את המשקלים בסופו של דבר, החלטה שלך.מצד שני, פתאום חושבת
כמה שקיבלתי את נוכחותם של הטרפזים הנחמדים שהתחילו לצמוח (הכל (הרוב) צומח, אבל אלה 🤦♂️ ה' ישמור. הם ממש קיימים), נראה לי שרחב גבי הולך ותופח זו תהיה כבר קטסטרופה של ממש 😳😵
חחחחחחחחחחחחח 🤣אולי בעצם לא תרצי לעלות את המשקלים בסופו של דבר, החלטה שלך.
זה לחלוטין כיוון המחשבה שלי.אפשר לעשות אחיזה משולבת/עזרים רק בסט האחרון כדי לחזק את האחיזה כמה שיותר ורק כשהיא כבר עייפה להוסיף עזרה.
קצת מזוכיזם לא הרג אף אחדונראה לי ננסה הוק גריפ. לשם המזוכיזם 🥷
ובמדור השאלות המטופשות.. 🤦♂️כמה אמורה לעלות אבקת מגנזיום ואיך אני אמורה לדעת שאני לא קונה בטעות תוסף מזון (אם מוכרים גם בצורת אבקה. או שלא מוכרים)?
משהו כזהובמדור השאלות המטופשות.. 🤦♂️
חח.. שוברת שיאים 🤣🤣
אבל Seriously, כמה באמת?
אין קשר בין בנץ' לדדליפט וגם לא טענתי שיש קשר כזה.אני לא רואה קשר ישיר בין בנצ' לדדליפט.
יש כאלה שמסיבות כאלה ואחרות תרגיל מסוים הולך להם יותר בקלות, אצלי למשל בנצ' חזק וסקוואט די חלש.
הייתי עושה בנצ' 100 לחמישיות ודדליפט 160 לחמישיות, 140 זה די חזק אבל לדעתי ריאלי ביחס לדדליפט.
אין כלל בזה, כל אחד שונה.אין קשר בין בנץ' לדדליפט וגם לא טענתי שיש קשר כזה.
טענתי ש140 בנץ' ו200 דדליפט זה לא הגיוני, כי ל200 דדליפט בדרך כלל מגיעים הרבה לפני 140 בנץ'. לא הגיוני שכמות הזמן שלקח לי להגיע ל200 דדליפט תשתווה ל140 בנץ'
וההבדלים בין 100 בנץ', 160 דדליפט לבין 140 בנץ' 200 דדליפט הם עצומים.
אתה טוען שאין קשר ואז אומר של200 דד מגיעים לפני..אין קשר בין בנץ' לדדליפט וגם לא טענתי שיש קשר כזה.
טענתי ש140 בנץ' ו200 דדליפט זה לא הגיוני, כי ל200 דדליפט בדרך כלל מגיעים הרבה לפני 140 בנץ'. לא הגיוני שכמות הזמן שלקח לי להגיע ל200 דדליפט תשתווה ל140 בנץ'
וההבדלים בין 100 בנץ', 160 דדליפט לבין 140 בנץ' 200 דדליפט הם עצומים.
כל אחד שונה? אתה רציני? פעם פגשת מישהו עם דדליפט 100 קילו ובנץ' 150? למה לא? כל אחד שונה. או שאתה בעצם טוען שאם הדדליפט שלי 140 קילו והבנץ' 80 אז אני יכול להעלות את הבנץ' והדדליפט באותה תדירות ובאותם משקלים. במקרה הזה - עלייה של 12 קילו בבנץ' ובדדליפט בכל התקדמות. או שאתה בעצם טוען שזה הגיוני שהבנץ' שלי 100 והדדליפט 100? (הכל כמובן בהנחה שהתחלת גם בנץ' וגם דדליפט מאז שהתחלת להתאמן ולא הזנחת את אחד מהם)אין כלל בזה, כל אחד שונה.
אין קשר בין בנץ' ודדליפט מבחינת טכניקה, שרירים משתתפים ועוד ועוד.. אתה זה שדיבר אליי ביציאה מנקודת הנחה שיש קשר ביניהם.. אז אני מסביר שאין קשר ביניהם.אתה טוען שאין קשר ואז אומר של200 דד מגיעים לפני..
זה תלוי בנאדם ונסיבות.
כל אחד שונה? אתה רציני? פעם פגשת מישהו עם דדליפט 100 קילו ובנץ' 150? למה לא? כל אחד שונה. או שאתה בעצם טוען שאם הדדליפט שלי 140 קילו והבנץ' 80 אז אני יכול להעלות את הבנץ' והדדליפט באותה תדירות ובאותם משקלים. במקרה הזה - עלייה של 12 קילו בבנץ' ובדדליפט בכל התקדמות. או שאתה בעצם טוען שזה הגיוני שהבנץ' שלי 100 והדדליפט 100? (הכל כמובן בהנחה שהתחלת גם בנץ' וגם דדליפט מאז שהתחלת להתאמן ולא הזנחת את אחד מהם)
אין קשר בין בנץ' ודדליפט מבחינת טכניקה, שרירים משתתפים ועוד ועוד.. אתה זה שדיבר אליי ביציאה מנקודת הנחה שיש קשר ביניהם.. אז אני מסביר שאין קשר ביניהם.
זה שלהגיע ל140 בנץ' ו200 דדליפט באותו פרק זמן מנקודת התחלה זהה (נניח התחלה מוט ריק בנץ', כלומר, 20 קילו ודדליפט 60 קילו) זה נשמע לא הגיוני זה לא אומר שיש קשר בין הבנץ' והדדליפט.
יכול להיות שיש/היה לו עניין מיוחד עם בנץ'. אולי הייתה תקופה שהשקיע בזה ולא דדלפט. הייתי זורקת השערה של פציעה אבל ידוע לי שלא נפצע, אבל עקרונית, גם זו אפשרות.די להספים לי את הלוג! 😩
יכול להיות שיש/היה לו עניין מיוחד עם בנץ'. אולי הייתה תקופה שהשקיע בזה ולא דדלפט. הייתי זורקת השערה של פציעה אבל ידוע לי שלא נפצע, אבל עקרונית, גם זו אפשרות.
קיצור, נכון, יש את הרווח והנורמלי, ויש גם ייחודיות ושונות ונסיבות שיוצרות יוצאים מן הכלל.
לא צריך להסתבך.
לא בזה אנחנו עוסקים, אלא למה זה לא סביר שהבנץ' שלו 140 והדדליפט "רק" 200 אם הוא התחיל עם שני התרגילים מאז שהתחיל להתאמן.יכול להיות שיש/היה לו עניין מיוחד עם בנץ'. אולי הייתה תקופה שהשקיע בזה ולא דדלפט. הייתי זורקת השערה של פציעה אבל ידוע לי שלא נפצע, אבל עקרונית, גם זו אפשרות.
קיצור, נכון, יש את הרווח והנורמלי, ויש גם ייחודיות ושונות ונסיבות שיוצרות יוצאים מן הכלל.
לא צריך להסתבך.
לא בדיוק.איזה פציעות יש לך ברגליים? יש אבחונים? MRI?
חח.. הכל בסדר.לא בזה אנחנו עוסקים, אלא למה זה לא סביר שהבנץ' שלו 140 והדדליפט "רק" 200 אם הוא התחיל עם שני התרגילים מאז שהתחיל להתאמן.
בכל אופן, לא אספים לך יותר את האשכול. אני מתנצל.
ההיגיון בדרך כלל הוא המציאות. ולא, הם גם ניסו להתווכח איתי שזה יכול להיות בנורמה ובעצם זה לא.לא בדיוק.
בהתחלה הפיזיותרפיסטית מלמלה משהו על המניסקוס. מאוחר יותר אמרה שזה עומסים שהושלכו על כל מיני מבנים בברך ואי אפשר לומר בברור. באמת יש לי כמה סוגי כאבים 🤩
Mri אין.
למה? יש לך עצות? הצעות? רעיונות? יתקבל בברכה ובתודה 😃
חח.. הכל בסדר.
פשוט זה דיון כל כך עקר, כי ברור לך שכולכם מסכימים על העובדה שציינת פה ככלל.
הם רק רצו לומר ובצדק, שיש גם יוצאים מהכלל. נדיר אולי, אבל קיים, ובטח שאפשרי.
הם מדברים על המקרה הספציפי הזה ועל עצם היותם של יוצאים מהכלל מכל סיבה שהיא, ואתה מתעקש על הכלל, שבכלל אף אחד לא מתווכח איתך שהוא כזה.
(אגב, מציאות לא שווה היגיון תמיד. חשוב לזכור).
ועוד אגב, שההנחה שהתחיל במוט ריק בשני התרגילים והתקדם אותו משך זמן לא הופיעה בשום מקום.
התחלת עם לומר שהמקרה לא כזה הגיוני, ואז אמרת שזה לא הגיוני בכלל על בסיס ההנחה הזו שהחלטת להניח..
מקווה שהיה מובן מה שניסיתי לומר 🤦♂️
ההיגיון בדרך כלל הוא המציאות. ולא, הם גם ניסו להתווכח איתי שזה יכול להיות בנורמה ובעצם זה לא.
אני מעדיף להיות מהנעלבים ואינם עולבים.🤦♂️
פה פרשתי 😵