הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

יכול שנייה להסביר יותר למה התכוונת? לא בטוחה שהבנתי.
ואכן לא מספיק אחידה בהורדה של המוט ובעצם בהכל.
ההתמקמות - בעיקרון נכנסת כשהמוט מעל הצוואר ככה, גג סנטר (מחפשת את האיזון הנכון), מתקדמת עם שכמות/טרפזים ובנקודה הזו המוט מעל לעיניים בערך, ומוציאה. ההוצאה זבל ותהיה קשה כשאואיל להתקדם במשקל. יש אלטרנטיבה נוספת חוץ מלבקש שיוציאו לי? גם, איך יכולה לשפר את ההתמקמות לדעתך?

התייחסת לחתירה!! יאייי 👏👏

זה למה אהבתי פנדליי. אבל לרגל העדר במפרס לא אוכל לבצע נורמלי עד שלא אעמוד גם אם לא על שישים לפחות על 50. בבנט אובר זה לא ככ מצליח לי אלא במשקלים נמוכים, ואניווי לא יותר מארבעים.
ובכל אופן אנסה.
אם אני יסביר זאת בפשטות תנסי להתקדם עוד קצת אחורה עם הראש ככה שהמוט יעבור פחות מרחק בלחיצה.
בקשר ליצירה אם יש פה בעיה את יכולה לעשות ורציטות שונות עד שתפחתי את הכוח בחזרה (מכונה חתירה עם דאבלים וכו') כדוגמה-
היה לי פעם מתאמן מאוד חמוד שעשה למשך שנים את התרגיל לאנכון וחשב שאני ישבח אותו על זה שהוא 60 קילו .
אז זה שלא, נתתי לעשות חתירה מוטות בביטחון למשך חודש וחצי ואז בדרגה חזרנו למהרצפה . בסוף סיימתי איתו עם איזה 90 קילו לאחר ארבעה ומשהו חודשים .
עוד שאת צריכה לקחת בחשבון דבריו שבסוף התנועה יש לך כפיפה הבייספ מאוד מטעה
אני מעדיף לחשוב שבסוף התנועה אני צריך להביא את המרפקים אליי בזמן שהם צמודים תחת . זה מונע ממני להשתמש יותר מדיי בבייספ

חושב שלא (ספסל דרעק אמרנו?)
לא בושה לבקש מאנשים עזרה
מלח הארץ פרופיט
אולי פחות עניין של בושה כמו אנטיסוציאליות במכון וחוסר רצון לייצר שם קשרים (לא רואים על לבוש הלא אכפת לי? חכה תראה את חצאית הצבע. קיבלה שדרוג בצביעה האחרונה בפסח וכתוב שם על הכתמים - אל תתקרבו אליי)

טוב. וגם מידה של חוסר נעימות. שונאת לסנג'ר זרים. ושונאת פרצופים בפרייםםם

אבל אני אהיה קשוחה
ואתגבר.
אולי

וחוסר רצון לייצר שם קשרים
כולה עזרה בבנץ',לא קשרי ידידות וחברות נצחית

חכה תראה את חצאית הצבע
אחכה לזה

גם מידה של חוסר נעימות
תתמודדי #1

שונאת לסנג'ר זרים.
תתמודדי #2

ושונאת פרצופים בפרייםםם
תתמודדי #3

(במיוחד עם זה )
אבל אני אהיה קשוחה
ואתגבר.
או,דרך המלך

אולי זה הפתח של האופטימיים

אם אני יסביר זאת בפשטות תנסי להתקדם עוד קצת אחורה עם הראש ככה שהמוט יעבור פחות מרחק בלחיצה.
מתכוון פחות מרחק בהוצאה, כן?
לוקחת לתשומת ליבי
רק מקווה לא להיתקע בווים. משבש אותי וזה
בקשר ליצירה אם יש פה בעיה את יכולה לעשות ורציטות שונות עד שתפחתי את הכוח בחזרה (מכונה חתירה עם דאבלים וכו') כדוגמה-
היה לי פעם מתאמן מאוד חמוד שעשה למשך שנים את התרגיל לאנכון וחשב שאני ישבח אותו על זה שהוא 60 קילו .
אז זה שלא, נתתי לעשות חתירה מוטות בביטחון למשך חודש וחצי ואז בדרגה חזרנו למהרצפה . בסוף סיימתי איתו עם איזה 90 קילו לאחר ארבעה ומשהו חודשים .
עוד שאת צריכה לקחת בחשבון דבריו שבסוף התנועה יש לך כפיפה הבייספ מאוד מטעה
אני מעדיף לחשוב שבסוף התנועה אני צריך להביא את המרפקים אליי בזמן שהם צמודים תחת . זה מונע ממני להשתמש יותר מדיי בבייספ
יאללה מכ!נ!ת 🚬🤪🚬
כולה עזרה בבנץ',לא קשרי ידידות וחברות נצחית
חחח
🤣 You never know

יש הפתעות בחיים ואתה אף פעם לא יכול לדעת מה עלול לצאת מבקשת הוצאה פשוטה בבנץ'

ניחשתי 🤩

ניחוש מושכל כמובן (צלצל מוכר והעלה תמונות של מכוניות מתפוצצות וכיף חיים you know)

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 17/07/20

מצב הכתף משתפר (אחרי שהמשיך להדרדר עד מצב של כמעט חוסר יכולת להזיז את היד בלי שזה יהיה כרוך בכאבים חריפים). היום יש כבר מגוון תנועות שלא כואבות וגם עוצמת הכאב ירדה בחצי. מקווה שזו רק מתיחה קטנה שתעבור תוך כמה ימים.
חוץ מזה דומס נוראיים בגב תחתון וגלוטס. באופן רגיל הייתי מחכה אולי עוד יום לפני שהולכת להתאמן, אבל במצב המזהיר שצומח פה אוספת עצמי אחר כבוד לאימון פרידה לע"ע. למרבה המזל תנוחת הכתף בסקוואט לא מכאיבה, אז יש תקווה לאימון רגליים.

סקוואט
50*5*3
עוד לא הספקתי לאכול היום. תוך כדי חימום כרסמתי שני ביסקוויטים, ועדיין החולשה והגב הסוופפרר תפוס גרמו לי להרגיש כמעט כל חזרה שאין לי את הבאה ועדיף להניח. בסוף עמדתי בזה בכבוד (=טכניקה אחידה, טובה). ושוב זו התבררה כסתם פסימיות של גוף רעב וחלש.

היפטראסט
60*12*3
לא נגעתי בתרגיל עידנים, אז קליל. מה שכן, אני מארגנת את המוטות כמו איזה נכה. טוב נו, נכות זמנית עד שתחלים לה הכתף בקרוב ממש ואמרו אמן.

גוד מורנינג
20*8*2

קירוב ירך
, הרחקת ירך וגלוטס אקסטנשן'ס, 2-3 סטים each.

הייתה מחשבה להוסיף עוד קצת, כי מה כזה קצר??, ולאחריה המחשבה שלא חייבים להיות מטומטמים.
אז ביי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/07/20

שבוע נוסף ללא תזוזה בחסות העבודה החדשה והקורונה. הכתף לא משהו, מתדרדרת. או שזה סתם שהייתי תחת השפעת אדוויל (מסיבות אחרות) וולטרן (מסיבה זו) כך שהיה נדמה לי שיש שיפור יותר ממה שהיה במציאות.

אימון בוקר בחשש קל.

שקילה במשקל של החדכש אחרי שהספקתי להכניס ליטר מים, ספל קפה ויוגורט: 68.8.
משקל דומה למה שהיה בעבר, רק עם פחות שריר ועם הרבה יותר שומן.
כנראה שאפשר להסתכן ולומר שאני נכנסת לחיטובון קטן. פיניטו לה קומדיה.

קצת גומיה למסובבי הכתף (רק מה שלא מכאיב) והרבה חימום

סקוואט
52.5*5*3
קל מאוד, במפתיע משהו.

בנט אובר רואו פרונציה
35*8*3
ניסיון להשאיר ללא תזוזה, כרוך באי נוחות כלשהי בזרועות. מרגישה שלא סגורה לי התנועה הזו בראש ובגוף.

חתירה בפולי לעשיריות

דדליפט
60*8*2
למרות קלילותו, שיבש לי משהו באזור חיבור הירך, איפשהו במהלך הסט השני. כאב עמום אך לא זניח בהליכה ולא רק. ייאוש. פשוט ייאוש.
גוף מעפן 🥷
*כמה שעות אחרי - נראה שלא קרה משהו דרמטי מדי. שוב הכאב המוכר בישיבה, לא בעוצמה בלתי נסבלת, אך בהחלט מורגש. כאילו חזרתי חודש אחורה. לא נורא אך לא נעים. מחר כנראה אהיה חכמה יותר

קיובן בהשמטת הלחיצה בכמעט אפס משקל

לחיצת חזה במכונה משקל אפסי להרבה חזרות

פייספולס משקל לא מורגש - ועדיין רעיון פחות טוב

לג פרס מכונה משעמם ביותר עם טווח תנועה מאכזב במשקלים לא חשובים

היפטראסט בסמית'
70*10*3
הסמית' מעפן. ככה זה כשמתעצלים להעמיס מוט והבחורה שלפנייך הכינה עמדה אז למה לא.
ושוב מרגישה את זה בקוואדס ובשרירי השוק יותר מאשר בהמס וגלוטס.

מתיחות וזה. הכתף כואבת. וגם ההמס.
55 דק אופני כושר.

יהיה בסדר.
אולי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/07/20

בוקר טוב לכתף הכואבת ולהמס הרוטן, ולשאר הגוף הבריא והשלם והיפה והשמן.

אימון בוקר

רוטציות בגומיה קלה (רק מה שמתאפשר ללא כאב) והרבה חימום

סקוואט
52.5*5*3
ברכיים כואבות מעט, גרורות של אתמול ושלשום. היום נתתי צ'אנס לשרוולים.
מדריכה אישית שהייתה עסוקה בלהדריך מישהי מולי ניסתה לשכנע אותי (תוך כדי סט) להביא מרפקים קדימה וטענה שיש לי הקשתה נוראית בגב.
אז שינסתי מותניים לקשור את החולצה הרחבה והארוכה כדי שאפשר יהיה לראות משהו ולצלם את הכיעור החוגג. אשמח לשמוע - האמנם הקשתה נוראית בגב? והאם המרפקים הגבוהים שלי מהווים בעיה אמיתית?
מודעת לחוסר אחידות בחזרות ולישבן המתרומם בחזרות אחרונות. בעיקר נושא של חוסר ריכוז. בטיפול.

לחיצת קיובן כולל לחיצה ובלי לחיצה משקלים אפסיים חזרות גבוהות
באיזשהו שלב (מוקדם יחסית) התעורר כאב ופרשתי

בנץ'
20*5*2

חתירה בפולי
32*10*3

משיכה מלמעלה משקלים אפסיים

דדליפט רומני
40*7*2
ההמס מתאושש לאיטו מאירועי שלשום. מקווה שעוזרת לו ולא להיפך.

עוד כמה נסיונות שעזרו לי להבין שאני עוזבת את הכתף וכל מה שעשוי להיות קשור אליה במנוחה, לפחות עד יום שישי. מסייגת, אולי קצת גומייה קלה מאוד בהתאם להרגשה.

היפטראסט
70*10*3
קל מאוד. גלוט ימין מציק. שוב מורגש בקוואד יותר מאשר בשרשרת אחורית. הסבר אפשרי?

- היום, אחרי ששאלתי את עצמי אם מזיקה או מועילה לגוף הזה, נזכרתי במה שלמדתי מסשן הפיזיותרפיה האחרון: לבטוח בתהליך.
אז עוד קצת אופטימיות משולבת עם טיפה נוספת של זהירות והרבה קשיבות. ויהיה בסדר.

- כמה שעות אחרי - כתף, ברכיים וגלוט חדלו מלכאוב. המס כואב בישיבה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הטכניקה בסקוואט יפה, רק אם אפשר להעיר משהו, בסוף התנועה את דוחפת את המותניים מהר וחזק קדימה. זה עלול לגרום לבעיות ופציעות לאורך זמן מהניסיון שלי. זה קורה לרוב כשהמשקל קל ו"מתלהבים", ואיך שביל סטאר היה אומר, You try to make the plates rattle, שזה אחלה של דרך כדי להיות מתפרץ וחזק, אבל עצה שלי- נסי לעלות עם המותניים ישר למעלה עד שהגוף יתיישר, ולא לדחוף את המותניים קדימה בסוף החלק הקונצנטרי.

הטכניקה בסקוואט יפה, רק אם אפשר להעיר משהו, בסוף התנועה את דוחפת את המותניים מהר וחזק קדימה. זה עלול לגרום לבעיות ופציעות לאורך זמן מהניסיון שלי. זה קורה לרוב כשהמשקל קל ו"מתלהבים", ואיך שביל סטאר היה אומר, You try to make the plates rattle, שזה אחלה של דרך כדי להיות מתפרץ וחזק, אבל עצה שלי- נסי לעלות עם המותניים ישר למעלה עד שהגוף יתיישר, ולא לדחוף את המותניים קדימה בסוף החלק הקונצנטרי.
תודה על הטיפ!
האמת שזה לא קורה בכוונה. יותר כמו שאמרת - המחשבה על התפרצות (זה לא נראה מתפרץ ככ אני יודעת חח, אבל כזו אני, איטית) והמשקל שעדיין קל מאוד, או על כל פנים קל.
לוקחת לתשומת ליבי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית