הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 31/07/20

מתחילה להסתגל לאימוני בוקר תודה לאל. נכנסת עם כאבים קלים עד קלילים פה ושם, אבל סהכ בסדר.

סקוואט
52.5*5*3
דגש על עדינות בנעילה. שרוולים.

בנט אובר רואו
שתים-עשריות של משקלים נמוכים לנסות ולתרגל דפוס תנועה טכני יותר, ואז
40*8*3
סטריקט, ללא תזוזה.

בנץ'
25*5*3
ללא כל כאב. כמעט התפתיתי לשים יותר, אבל השראת תבונה פתאומית מנעה ממני ללכת על זה. נאמנות לסבלנות.

דדליפט
60*5*2
גם פה, סבלנות.

לחיצת קיובן משקלים אפסיים
מכאיב מעט באיזשהו שלב. ועוזבת. תוהה אם לא ממהרת מדי. לכאורה תוך כמה שעות הכאב יעבור, ולאימון הבא כבר אראה שיפור נוסף, אבל חשש תמיד יש.

פרס
12*10*2
מסיימת, והכאב התגבר בחצי מדריגה. עדיין חושבת שאוכל לחזור ללחוץ בתוך שבוע-שבועיים לכל היותר.

היפטראסט
70*10*2
קל. אבל הנקודה הפצועה או שמא המחלימה אך עדיין בטראומה רגשית משמיעה את קולה בכאב קל. אז חותכת.

קירוב ירך ופשיטת ברך במכונה לעשיריות

גוד מורנינג
20*8*2

מתיחות וקצת הליכה.

שבת נחמו, שננוחם.
גוט שאבעס!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/08/20

הגעתי בבוקר. שקילה אחרי קפה מים ואוכל - 67.4 במשקל של חדר הכושר. מן הסתם אקנה בקרוב משקל סביר, אבל על אף הסטיות שמדידות כאלו חשופות אליהן עדיין אני מקבלת סוג של אינדיקציה.
חימום בעצלתיים, המס כואב. שניה לפני שנכנסתי לסט סקוואט נודע לי שהטרמפ שלי יוצא עכשיו במפתיע, אז נטשתי וחזרתי בערב. השגחה פרטית, שכן עד אז ההמס כבר כאב מעט פחות. יש שיפור ניכר בכתף, וכאבי הברכיים עדיין כאן.

סקוואט
55*5*3
קל למדי. הפעם בלי שרוולים, עוד כמה פעמים כאלו מקווה שאוכל לומר אם הם מסייעים או שלא.
סרטון לביקורת. צעקות טכניקה יתקבלו בברכה 🤩
עיקר החשש שלי הוא קריסת ברכיים קדימה ו/או פנימה. חוששת אולי הנחתי לברכיים לגלוש קדימה מדי. יכול להיות שיכולתי לעצור קצת לפני את הירידה וזה היה עוזר (עדיין היה שובר מקביל, גם אם לא ממש נראה בהסרטה). סטים הבאים ניסיתי לשים לב לזה, אבל הספה עליה הנחתי את המצלמה כבר נתפסה אז אין לי ככ דרך לקבל אינדיקציה.
קיצור חפרתי. אשמח לביקורת.

בנט אובר רואו

42.5*8*3
ניסיון לשמור על פוזיציה יציבה וקשיחה

בנץ'
27.5*5*2
קצה קצהו של כאב בכתף הגיח בסיום סט שני. חותכת.

קצת רוטציות לכתף ועשיריה אחת של לחיצה במוט של 12.

הרחקת כתפיים דאמבלים
5*6*2
הכתף כואבת משהו, אז קל ומעט. וסיימתי לגעת בה.

דדליפט
65*5*2
קל. הכתף וכו. יהיה בסדר.

הרחקת ירך, קירוב ירך, כפיפת ברכיים ופשיטת ברכיים במכונה, במין ג'יאנט סט 10*2
והביתה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך אפשר לבקר?
טכניקה מושלמת, הלואי עלי.
אולי ההערה היחידה שלי שהמשקל ממש קל לך, ולכן הטכניקה כל כך טובה.
אבל זה סתם הערה דיבילית, כי למי איכפת כמה זה כבד לך, הטכניקה טובה נקודה.
לעניות דעתי כמובן.

איך אפשר לבקר?
טכניקה מושלמת, הלואי עלי.
אולי ההערה היחידה שלי שהמשקל ממש קל לך, ולכן הטכניקה כל כך טובה.
אבל זה סתם הערה דיבילית, כי למי איכפת כמה זה כבד לך, הטכניקה טובה נקודה.
לעניות דעתי כמובן.
תודה. משמח ומרגיע כאחד.
ותיקון קטן - זה לא כזה קל. אני עדיין שוברת פאסון עם פרצופים מתאמצים, ולעיתים קרובות עדיין נכנסת בחששות לסט.
בכל אופן משקמת אותו אחרי עשרה חודשים נטולים, על ברכיים רגישות וכואבות 😁
אבל יחסית קל, והיום בפרט.

תודה. משמח ומרגיע כאחד.
ותיקון קטן - זה לא כזה קל. אני עדיין שוברת פאסון עם פרצופים מתאמצים, ולעיתים קרובות עדיין נכנסת בחששות לסט.
בכל אופן משקמת אותו אחרי עשרה חודשים נטולים, על ברכיים רגישות וכואבות 😁
אבל יחסית קל, והיום בפרט.
פרצופים אני עושה גם עם 50% מאמץ, זה חלק מהחויה, אני כבר לא שולט בזה.

שיערתי שזה בגלל כאבי הברכיים, שמח שאת מתקדמת בכל זאת בסקוואט.
איך הכאבים היום? נעלמו, קיימים או חלשים?

פרצופים אני עושה גם עם 50% מאמץ, זה חלק מהחויה, אני כבר לא שולט בזה.
חופשי חח
שיערתי שזה בגלל כאבי הברכיים, שמח שאת מתקדמת בכל זאת בסקוואט.
איך הכאבים היום? נעלמו, קיימים או חלשים?
היום היום? קיימים.
היום כללי? ביחס לעבר שיפור מדהים. הסקוואט עוזר להן מאודדד

אגב, עוד לא הודיתי לך מספיק על הטיפ ההוא שהפך לקו המנחה שלי בעיקרון ולדעתי די מציל לי את החיים. כמה יותר לאט, ככה יותר רחוק מתקדמים לטווח הארוך. לפנתיאון 🙌🙌

חופשי חח

היום היום? קיימים.
היום כללי? ביחס לעבר שיפור מדהים. הסקוואט עוזר להן מאודדד

אגב, עוד לא הודיתי לך מספיק על הטיפ ההוא שהפך לקו המנחה שלי בעיקרון ולדעתי די מציל לי את החיים. כמה יותר לאט, ככה יותר רחוק מתקדמים לטווח הארוך. לפנתיאון 🙌🙌
סקוואט תרגיל מדהים, הוא ודדליפט שני התרגילים הקדושים לדעתי.

וכן, לאט זה הדרך הכי מהירה בסופו של דבר:37mv:

עדכון לוג: 05/08/20

אימון ערב קל, קצר ועייף נורא. כבר מאוחר.

סקוואט
55*5*3
סביר.

שכיבות שמיכה
3*2
נטול כאב למרבה ההפתעה והשמחה (עד לפני שבוע כאב להישען על היד אפילו חלקית). אפשר יותר אבל לא מתגרה מדי. סבלנות.

בנץ'
27.5*5, 4
סט שני איבדתי ריכוז משהו קיצוני, וקצת מסוכן לי להיות מוסחת ככה בפוזיציה הזו. הנחתי, ואז גיליתי גם שכואב מעט (מעט!) בכתף, אז זהו.

בנט אובר רואו
42.5*8*3
עייפה וחלשה משהו. מנסה לשפר את הטכניקה, להניע פחות את הגו וזה. לא בטוחה שהולך. כמובן, התנועה הולכת וגוברת ככל שהסט מתקדם.
צילמתי לביקורת עצמית. ועם זאת אשמח להיעזר, אם יש רצון טוב (ונוכחתי שהוא ישנו כאן ובכמויות גבוהות). אז א' - צעקות? 🤭
וב', ספציפית, @iziktan, כחותר על, שתי שאלות - קשה לי להאמין שאוכל להפחית במידה משמעותית את התזוזה הזו. ז'תומרת, יכולה, אבל רק כשקל לי ממש, ועל כל פנים לא יותר מארבעים (ואגב, מה שעשיתי היום ממש לא קל לי, אבל זו בעיקר פונקציה של עייפות וחולשה). גם אם אצליח להשתפר עוד קצת אין לי ספק שכשאחזור להתקדם במשקלים אחזור ללכלך את התנועה. הייתי שמחה לדעת מה לדעתך היא רמת תזוזה מתקבלת, וכמה אני רחוקה מביצוע סביר של התרגיל. ושנית, אז אמרת משהו על spider curl ולא ממש הצלחתי להבין את כוונתך. אתה רואה את זה גם היום? מה אפשר לעשות כדי להימנע (קיו או הנחיה קצרה שאוכל להחזיק בראש כשמבצעת)?
ואגב, עדיין מחכים לסרטון:up:

ניסיון להרחיק כתפיים בדאמבלים, מעורר כאב.

פרס במוט קצר
12*8*2
מגרה את המקום קצת.

היפטראסט
75*10*2
קל.

וקצת פשיטת מרפקים בפולי, משהו שלא פרגנתי לעצמי מלא מלא זמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני חושב שיש פה רמת תזוזה סבירה מאוד תיקנת את המרפקים ועשית את העבודה כרגע יש בארבל רור מאוד טוב לפי דעתי.
הדבר היחיד שהייתי מתקן זה לקנות פלטות עם קוטר גדול יותר כדיי שתוכלי לרדת כול הדרך מטה

אני חושב שיש פה רמת תזוזה סבירה מאוד תיקנת את המרפקים ועשית את העבודה כרגע יש בארבל רור מאוד טוב לפי דעתי.
יש!!!

השתדלתי נו מה 😁
(כמובן שככל הנראה אחריב את זה מהר מאוד בהמשך, אבל אמשיך להשתדל חח)

הדבר היחיד שהייתי מתקן זה לקנות פלטות עם קוטר גדול יותר כדיי שתוכלי לרדת כול הדרך מטה
פרופיט וזה. היום שיביאו לפה באמפרס שקול ליום שישראל תהפוך למדינה מתוקנת וירושלים תהיה ירושלים של זהב 🥷😵

תודה ענקית
יום מקסים

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 07/08/20

אימון שישי קצר וקל. רק שלא אתאהב בקל הזה.

סקוואט
55*5
שריר תפוס מאוד באזור המפשעה גורם לי לא לקחת סיכון ולהוריד משקל משמעותית:
45*5*2

בנץ'
25*5*2
הכתף כואבת היום, אז מעט וקל. וכמה טיפים לדרך שהולכים כנראה לעזור לי מאוד.

דדליפט
67.5*5
קל.
כנראה כדאי לי לשים לב גם פה לא לטרוק את האגן קדימה בנעילה. לא יודעת מאיפה הבאתי את זה.. ולמה אני מרימה את הראש לעזאזל?

חתירה קלה בדאמבלים, יד יד
15*10*3
בחזקת אירובי.

לקחתי מוט קליל בניסיון להרגיש מה קורה, וכנראה שאחזור לכפוף מרפקים! 🤩😍 מזל טוב לי. (כשיהיה לי זמן כמובן או סתם רצון להתפנק עם התרגיל השנוא לשעבר 😁).

שיר בהקדשה לכל המנסים:

גוט שאבעס!

קרא את שאר עדכון הלוג...

הטכניקה טובה, אין מה לדאוג.
כל סוג של טריקה במצבך, בין אם זה בנעילה או בהנחה, כנראה רצוי שתימנעי.
ראש למעלה זה שטויות, להרבה אנשים זה עוזר ליישר את הגב, ואצלך זה לא מוגזם.
כן תצטרכי לשנות את זה בהמשך, אבל לא יזיק קודם להתרגל לגב הישר שזה עוזר איתו, ורק מאוחר יותר לנסות לשפר גם את זה.

עדכון לוג: 10/08/20

זמן כזה של כאב שאין לי דרך למנוע, וגם רצון למנוע אין לי (לחלק הגבוה יותר שבי על כל פנים). מבקשת לנשום, להיכנע, לקבל. לשחרר.

אימון ערב

סקוואט
57.5*5*3
רמת קושי בינונית פלוס, אבל חוסר הביטחון שלי גדול. האגן שלי נוטה להקדים לעלות, משתדלת לשפר את זה. פה למשל החזרה הראשונה נראית בסדר לטעמי, וזה קצת הולך ומתדרדר בהמשך.

שכיבות סמיכה
4,4,5
ללא כאב

בנט אובר רואו
45*8*2
מוט עבה מדי. קשה

דדליפט
70*5
לא קשה, אבל האחיזה חלשה, המוט עבה והוא מאיים להחליק. את המגנזיום שכחתי לצערי (היה יכול לסייע מעט מן הסתם גם בחתירה).

פשיטת מרפקים וכפיפת מרפקים שני סטים each. ועוד קצת פמפום קדמית בקטנה, לכיף.

חתירה זריזה בפולי תחתון
27*12*3
הפסקות קצרצרות.

מסתובבת עם חשש שהגירעון הקלורי שלי קטן עד לא קיים וזה לא נעים. בכל אופן 1500 וזה (ימים שלא מגיעה גם לזה וימים שאוכלת יותר, עד כדי נייטרלי משוער ויותר - שבת וכו) ולא בא לי לרדת מפה בשלב כ"כ מוקדם של האעלק חיטוב. עם זאת, המשקל היום באמצע האימון הראה 68 עגול, כשלפני כשבועיים בתזמונים דומים הצביע על 69.9, 69.7 וכאלו. אז אולי יש לי אינדיקציה לירידה (לא מתייחסת אליה כאל אמינה, ועדיין). מקווה למצוא את הזמן לקנות משקל בקרוב ולשים קץ לחוסר הוודאות הלא נוח הזה.

שיר לרגל הגעגוע, ולרגל ההתכנסות חזרה לשתיקה (הכישרון שלו אגדי באוזניי, בכל מה שעושה בתחום):

קרא את שאר עדכון הלוג...

הטיפ הכי טוב לדעתי לאגן מתרומם מוקדם מידי זה להשאיר את הברכיים כמה שיותר זמן קדימה כשעולים.
בכל מקרה נראה די מינורי אצלך, יכול להיות שזה יותר לכיוון מסלול מוט לא לגמרי ישר אבל קשה להגיד מהזווית.

הטיפ הכי טוב לדעתי לאגן מתרומם מוקדם מידי זה להשאיר את הברכיים כמה שיותר זמן קדימה כשעולים.
מגניב. אנסה את זה.
מה שניסיתי (ויחסית עובד. חלקית לפחות) הוא להתרכז בדחיפה חזקה מהרגליים ובחזה מוביל תנועה. עבד לא רע עד לרגע שבו נדדתי לכל מיני מחשבות על ברכיים וכשל ומשקפיים נופלים ודברים משמחים כגון דא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית