הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

נראה לי המיקום סבבה. כזה על מחצית כף הרגל ובמשיכה המוט משפשף השוק לכל אורך הדרך
מצוין
סתם זווית שלא נראה

לא
זה טוב מאוד
אל תחמירי עם עצמך

צליח להחלים
ברור שכן,זה הלוג שנחוש (ושיצליח) להחלים!

אמן.
זקוקה לזה
אזכיר משהו בתפילה (סופסוף יש מניין ועוד של חב"ד!)

כבר אין לי לא גרם אחד של אמון בתהליך
אל תאבדי את זה
נדמה לי שדיברנו על זה פעם בלוג (שוב דזה וו)
תעשי דברים לאט ובזהירות ובעזרת השם הכל יסתדר
יש לאמונה כוח מדהים של להוציא אדם ממצבים הכי קשים שיש (אני מדבר מנסיון )

יאללה
גוד שאבס

נערך לאחרונה:
נדמה לי שדיברנו על זה פעם בלוג (שוב דזה וו)
העובדה שזה כבר עלה פה ולא פעם אחת לא ממש מוסיפה לעידוד חח
עזוב.
כן יש לי עוד תקווה בסיסית כזו שבכוחה ממשיכה לנוע, אבל הציפיות שלי ברצפה. במרתף.

עלו מחשבות כפירה לנטוש החיטוב, שזה האמת עיתוי ממש מעפן - אני בנקודת איזון בה לא קשה לי, מצאתי את הדרך שעובדת לי, בה אני לא רעבה וכמעט ולא מתעסקת עם אוכל. ואפילו רמות האנרגיה שלי סבירות. וזה אפילו מצליח להסתדר עם אימוני בוקר לפני שמזון כלשהו נכנס למערכת. הכל פיקס. אבל החשש שזה מעכב החלמה וזה, קיצור נראה כבר מה נעשה.. (השבת למשל נתתי צ'אנס ללאכול יותר. פרגנתי בתוספת חלבון ופירות בעיקר ויש מצב הגעתי ל-1800+, אבל קשה לי להאמין שאסכים לחזור לנייטרלי כל כך מהר, ואולי זה סתם. אוף)

לא ממש מוסיפה לעידוד חח
שיט! (לא עבד )

שזה האמת עיתוי ממש מעפן - אני בנקודת איזון בה לא קשה לי, מצאתי את הדרך שעובדת לי, בה אני לא רעבה וכמעט ולא מתעסקת עם אוכל. ואפילו רמות האנרגיה שלי סבירות. וזה אפילו מצליח להסתדר עם אימוני בוקר לפני שמזון כלשהו נכנס למערכת. הכל פיקס.
אז אל,
תמשכי עד למטרה שהצבת (מספר על המשקל או זמן כלשהו) ומשם תתקדמי
כבר 'התרגלת',חבל לעצור עכשיו
את האימונים תתאימי למגבלות הכאב או שינוי קטן בתוכנית בהתאם למצב

השבת למשל נתתי צ'אנס ללאכול יותר
גם אני
הרי בשבת אין קלוריות (ספר חבקוק,לא זוכר איזה פסוק)

אז אל,
תמשכי עד למטרה שהצבת (מספר על המשקל או זמן כלשהו) ומשם תתקדמי
כבר 'התרגלת',חבל לעצור עכשיו
את האימונים תתאימי למגבלות הכאב או שינוי קטן בתוכנית בהתאם למצב
לא יודעת. ממש לא מתחשק לי, אבל קיץ שעבר כשהתחלתי פיזיותרפיה, הפיזיו המליצה לי לא לחשוב על חיטוב לתקופה הקרובה ובטח לא לבצע חח

לא יודעת. ממש לא מתחשק לי, אבל קיץ שעבר כשהתחלתי פיזיותרפיה, הפיזיו המליצה לי לא לחשוב על חיטוב לתקופה הקרובה ובטח לא לבצע חח
נו ,
אז יש אישור מרופא (או בערך) להפסיק חיטוב
יאללה שווארמה ?

לכי לבדוק חום דרלינג
נו חח
מגיעה הביתה ב-11-12 בלילה כדי לצנוח מיידית. איפה פה יש זמן לשווארמה?

וגם החריגה השבת עלתה בכוחות חח (לא רבים אמנם, אבל עדיין זה היה לא נוח בהתחשב בעובדה שאני כרגע פרו חיטוב)
אשכרה לכרסם עוגת תפוחים (שהכנתי רגע לפני שבת ודווקא יצאה סבבה למרבה ההפתעה), במזלג, מהתבנית, לא כוחות נפש?
עזוב. נראה לי לשווא החריגה היום
להבל ולריק.
מחר אחזור לאלף קלוריותיי (שלא במתכוון כמובן) ושלום על ישראל

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 31/08/20

להשיל את האשמה בגין שמירה על הגבולות שלי, כמה לכאורה מובן מאליו ככה קשה. יכולה לראות איך ההיסטוריה שלי בזמנים שלא יכולתי לבחור עיצבה אותי כמבוגר (אעלק מבוגר. ילדה מבוהלת) שלא יודעת לכבד את הגבולות שלה עצמה. או בעין רכה יותר, לא מספיק יודעת.
וכמה זה קשה, וכמה חרדה כרוכה בזה. וכמה זה הכרחי.

בכלל זמן של תשובה, גם מסתדר יופי עם לוח השנה. לשוב אל מקומי. אל עצמי. אל האותנטיות. וחמלה ומחילה וכעס ששוכך ואת מקומו תופס עצב וגעגוע. וגם שלווה.

עדיין לא נושמת לפרקים, אבל סה"כ המגמה טובה.

אימון בוקר מאוחר

סקוואט
55*5*3
סט ראשון פצצה. סט שני כנראה מיהרתי מדי להיכנס והתפקשש (here it comes סט של אללה באב אללה):

לא הייתי מרוכזת מספיק. הבטן וכל הקומפלקס שם לא מספיק הדוק ובכלל תחושה של מה מה מה אני עושה בעצם?
ואחרון כבר סביר יותר.
העמיס על הקרסול יותר ממה שרציתי, ולכן נשארתי עם שלושה במקום חמישה.

פשיטת ברכיים
45*10*5
מנוחות של דקה

ומייד
מכרע בולגרי מ.ג
10*2
לחיי הסטרס המטבולי.

בנט אובר רואו סופינציה
45*8*3
הגב התחתון כואב מהפקשוש בסקוואט. בלי קשר הוא רגיש מאוד, ובלי קשר באתי עם רגישות היום (משמע ניצני כאב). במהלך התרגיל צומח גם כן הפאמפ בגב תחתון. שפאמפ זה נחמד (מי היה מאמין שהייטרית הפאמפ המובהקת תוציא כזה משפט מהפה?), אבל למה בגב תחתון למה? 🥷

חתירה בדמבל יד-יד
15*12*3
ופה כבר מצליחה להרגיש קצת את הרחב גבי. בימין יותר מבשמאל, מה שגורם לי להחליף ולהתחיל בשמאל. עזר.

על דדליפט ויתרתי לרגל הגב התחתון וזה.

כפיפת מרפקים בכיסא כומר יד-יד
7*8
והרגיש לי לא בטוח. וכמו כן גירה את שורש כף היד. עוברת ל-
כפיפת מרפקים במוט w
13*15*3

היפטראסט
75*10*2
יש מה לשפר בביצוע. ונראלי העמסתי מדי. אמנם קל, אבל עדיין לא בשביל ההמס שלי. אזכור זאת.

למרות שהשעה 12:20 ובעיקרון חלון אכילה נפתח בשתיים, הרגשתי שנכון לאכול משהו. קצת חלבון (במחיר מופקע מתחנת הדלק) קצת פחמימה (משקית בתיק) וזה.
וכן, 12:20 ועדיין לא התחלתי את דרכי למשרד. אני הולכת לצאת משם באישון לילה 😭

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
אחחח שלווה..מה צריך יותר?

הסקוואט נראה טוב,גם שעלק מתפקשש
כל הכבוד

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 02/09/20

שמעו סיפור. הבוקר נקבעה לי השטות הזו של טסט פנימי (כן כן. בגיל 24 אחרי כל כך הרבה מניעות ועיכובים יושבת להוציא רישיון. מה נעשה). מפה לשם האעלק טסטר לא הגיע. שכח ונסע לעיר אחרת. מה עושים? כמה פשוט:
המורה הנהדר והנוכל שלי שתק לשניה ואז אמר: עכשיו מתחיל לך הטסט. תתכוני וצאי כשאת מוכנה. (שבע דקות של שקט ו-)עברת טסט פנימי. אכניס אותך למערכת.
לא יודעת אם לצחוק או לבכות.
בסוף השיעור אמר כזה "אז את חייבת כך וכך" (משלמת כל קבוצת שיעורים) כך שמשמע שעשה לי הנחה של 50 מהעושק של 250 ש"ח לכמה דקות של חובה מנהלית. אז:
- מתכוונת לבקש לשלם 150 ש"ח ולא יותר. כאילו wtf?
- ‏הולכת לבקש ממנו לסתום את הפה כל שיעור מפה עד לטסט. זה דווקא היה מועיל.

וזזתי להתאמן.

ספירת מלאי: צוואר תפוס, קרסול כואב במקצת, גב תחתון רגיש.

סקוואט
60*5*3
פעם ראשונה מזה שנה (ויותר?) שמסקוויטה במשקל הזה. יש לי לטפס עוד 5 ק"ג למ"ג, ולמשקל הגבוה ביותר שהחזקתי על הגב (כמה עלוב). ומשם רק p.rs 😳
מקווה שמכאן יילך למישרין.
פחד הכניסה לסט לא פרופורציונלי לרמת הקושי בפועל. גב תחתון ברגישות. נראה לי לא שומרת עליו אסוף מספיק. אולי אכניס סקוואט קל באמצע שבוע בתכנית החדשה, לטובת חיזוק טכניקה וכו (אני יודעת שאני ליצנית, נו).

פשיטת ברכיים
50*10*5
מנוחות של דקה.

ומייד
מכרע בולגרי
10*2
ללא הפסקות.
סיום סט אחרון של רגל שמאל הקרסול כבר מוחה (לא שלא כאב לפני שנכנסתי לחד"כ, ולא שלא מחה קלות בסקוואט, אבל אי אפשר בלי איזה חופן טיפשות בחיים, לא?). פנים הברכיים, בפרט של ברך ימין, גם לא שקטים.

דדליפט
70*5
75*5
הפלאפון מלא עד אפס מקום (בסרטוני טכניקה כמובן) אז המותק הגוסס הזה חתך לי את ההסרטה אחרי שתי חזרות. וככה זה נראה בטכניקה סבירה:

ה-75 כבר מפלאפון של מישהו אחר, שראה לנכון לשאול מי לימד אותי דדליפט (והתשובה כמובן - קראתי) וסונג'ר (הוא גם ממלמל את זה שם חח.. או שאני מדמיינת?)
וככה זה נראה כשכבד לי מדי והטכניקה מתעקמת (לצעוק עליי בעדינות, אה? אני בחורה רגישה):

אני יודעת, נצח בין החזרות, אבל זה הזמן שזקוקה כדי לקחת אוויר ולהיכנס לסטאפ סביר. אין מה לעשות. לפני חזרה אחרונה זה היה שיקול דעת אם בכלל להיכנס אליה. ונכנסתי. וכמובן שעקום. אבל ניחא.

חתירה בדמבל יד-יד
22.5*5*3
20*8*3
מתחילה בשמאל שחלשה משמעותית. הצוואר התפוס משמיע קולו וזה.
אה, ותנועה מכוערת, בכבד יותר לפחות. סט ראשון שמאל שרדה רק 4 חזרות.

גלוט אקסטנשן'ס עם משקולת
10*10*3

בטן - סופר סט:
כפיפות הפוכות
בתלייה על מרפקים (סטנד כזה)
10*3
כפיפות הפוכות בשכיבה
10*3

פשיטת מרפקים בכבל
23*12*3
מנוחות קצרות. לקראת הסוף כבר נקרעת.

כפיפת מרפקים במכונת כסא כומר
14*2
הפרצופים יא רבי.

בקרת נזקים:
הגב בסדר. הצוואר תפוס, אבל ככה באתי, כתף בסדר, קצת מגורה, קרסול מעט כואב, אולי במילימטר יותר מקודם האימון, ואולי גם זה לא, הברכיים סביר.

אימון בסימן חבלות. בחתירה הפלתי את המשקולת על הרגל היחפה פעמיים וחצי, וחוץ מזה קיבלתי מכות קטנות (אך כואבות!) כמעט מכל דבר אפשרי. כמו כן, הצלחתי לקרוע את הגרב.
אבל היה כיף.

גם היום מקדימה את החלון עם חלבון+פחמימה די סמוך לסיום האימון. נראה לי שזה יהיה הסדר וזה בסדר גמור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כמה כיף לסיים עם רשיון, בעז"ה שתעברי בקלות.
סוד קטן, הבטחתי כסף לצדקה לפני הטסט שלי, ולמרות הטסטר הקשוח שלי וההערות המטומטמות שלו שהלחיצו אותי שאכשל, הוא כנראה לא שם לב שעברתי את המהירות המותרת, אפילו לא ביקש ממני לחנות ועברתי טסט.

הקב"ה יכול להעביר אותך טסט בקלות, זה הכל בידיים שלו.

הדליפט 75 ק"ג היה עם טכניקה מעט יותר טובה, בי הברכיים והמותן היו בגובה המתאים לפני שמשכת מהרצפה. ב70 ק"ג התחלת למשוך ורק אז המותן עלה למקום האידאלי שלו.

אבל בגדול, הכל פצצה.

כמה כיף לסיים עם רשיון, בעז"ה שתעברי בקלות.
סוד קטן, הבטחתי כסף לצדקה לפני הטסט שלי, ולמרות הטסטר הקשוח שלי וההערות המטומטמות שלו שהלחיצו אותי שאכשל, הוא כנראה לא שם לב שעברתי את המהירות המותרת, אפילו לא ביקש ממני לחנות ועברתי טסט.

הקב"ה יכול להעביר אותך טסט בקלות, זה הכל בידיים שלו.
וואי אמן. לקחתי את הטיפ, והלוואי ואסיים לפני החגים.

הדליפט 75 ק"ג היה עם טכניקה מעט יותר טובה, בי הברכיים והמותן היו בגובה המתאים לפני שמשכת מהרצפה. ב70 ק"ג התחלת למשוך ורק אז המותן עלה למקום האידאלי שלו.

אבל בגדול, הכל פצצה.
וואללה?
האמת שאני בעיקר חשבתי על הנעילה בגב, שב-75 לא היה ישר וחזק כמו שאני מצפה מעצמי.
לא חשבתי שזה שהאגן עולה מעט בתחילת התנועה זה משהו בעייתי שצריכה לשנות את המיקום ההתחלתי וזה

ואללה?
האמת שאני בעיקר חשבתי על הנעילה בגב, שב-75 לא היה ישר וחזק כמו שאני מצפה מעצמי.
לא חשבתי שזה שהאגן עולה מעט בתחילת התנועה זה משהו בעייתי שצריכה לשנות את המיקום ההתחלתי וזה
לא שמתי לב לחוזק ויציבות הגב.
אבל להתחיל דדליפט ממקום שלא נוח לך, בסך הכל מחייב את המותן למצוא את המקום הנוח לפני שהוא מושך, וזה בזבוז זמן שבא על חשבון כיווץ. אבל זה לא קריטי, כל דדליפט שלי נראה ככה.
אני מזהה את זה כי זה הבעיה שיש לי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית