הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Zero Carb IsoPure™

• פותח/ת השרשור mrko102
  • פורסם בתאריך
בהרבה מאוד אתרים של חברות יש ניתוחים כאלה. אני חושב שחברה ששמה כזה דבר יוצאת מנקודת הנחה שכולם חושבים שהיא חרא והיא רוצה להוכיח שהיא לא. זאת הסיבה לדעתי שדיימטייז לא שמו. בכל מקרה יש את זה בהרבה מוצרים שנחשבים זולים. למשל ISS וצ'יפ ספלמנט. - לכן אל תאמין לזה. תאמין לבדיקות מעבדה אוביקטיביות באמת. ושלא תבין- אני לא אומר שהם חרא חברה- בחיים לא ניסיתי ולא בדקתי אבל הבדיקות האלה כן חרטא. בדרך כלל יש אותם על תוספי מזון זולים.

בקשר ללקטוז: אם לא כתוב שזה לקטוז פרי= יש בזה לקטוז. תאמין לי שאם היו מייצרים אבקה שאין בה לקטוז היו צועקים את זה בכל חור אפשרי. בנוסף, כמעט בכל אבקה יש פחמימות יש לקטוז.
אז המוצר הזה לא באמת אייזולייט אמיתי.

---------- התגובה התווספה ב 17:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:58 ----------

ויש הבדל עצום בין
low lactose ל lactose free

0% שומן ואפילו פחות פחמימות מהמתחרים (1 גרם מול 2 גרם, למשל , בדימטייז) . אשלח אליהם שאלה בנושא.
לטעון שמי שמביא הוכחות לאיכות המוצר שלו, זה סימן שהמוצר שלו נחות, שומט את הקרקע מתחת לכל יכולת לדעת משהו, ולמעשה אתה רוצה שנסמוך על מותג, על ססמא, על מי שמבזבז כסף על פירסום.

זה לא ג'ינס.

איזה מצחיק זה, כששמים בדיקות מעבדה אומרים שהמוצר חרא, כשלא שמים בדיקות מעבדה אומרים שהמוצר חרא, ממש כמו הממשלה בישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית