עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן את זה אני יודע אני מדבר כרגע על מקרה שבו אין אפשרות לעשות סקוואט...קודם כל סקוואט. תרגיל ראשון ומרכזי באימוני רגליים, חד משמעית.
אחרי זה אם באלך להוסיף קצת לג פרס ודברים כאלה לך על זה..
אוקיי.כן את זה אני יודע אני מדבר כרגע על מקרה שבו אין אפשרות לעשות סקוואט...
כלומר לג פרס לא מערב את ההמסטרינג?אוקיי.
לדעתי תעשה 10 חזרות ללג פרס לכמה סטים, ותוסיף פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים..
מה המטרות שלך? ולמה אתה לא יכול לעשות סקוואט? אם המטרה שלך היא כוח - יהיה קשה מאד לפתח כוח ברגליים באופן משמעותי בלי סקוואט.
רוצה האמסטרינג חזק? דדליפט (ווריאציות נוספות שלו)כלומר לג פרס לא מערב את ההמסטרינג?
כן אבל אני מדבר על מצב שאין דדליפט ןסקוואט...מסביות כאלו או אחרות...השאלה היא איך אתם הייתם בונים תכנית לרגליים...רוצה האמסטרינג חזק? דדליפט (ווריאציות נוספות שלו)
אתה מוכן לפרט למה? חבל מאוד לא לשלב דדליפט וסקוואט בתכנית, בעיקר אם אתה מתחיל.כן אבל אני מדבר על מצב שאין דדליפט ןסקוואט...מסביות כאלו או אחרות...השאלה היא איך אתם הייתם בונים תכנית לרגליים...
זה לא לי התכנית של היא רק 3 הגדולים... השאלה היא האם רק לג פרס אן שצריך גם המסטרינג?אתה מוכן לפרט למה? חבל מאוד לא לשלב דדליפט וסקוואט בתכנית, בעיקר אם אתה מתחיל.
באמת אי אפשר אפילו דדליפט רומני? סטיף לג? בכל מקרה יש מכונות שעובדות על ההאמסטרינג אבל אף פעם לא ראיתי צורך בכך. אולי לך זה יעזור...
תסביר בבקשה. במה הכוונה ב-3 הגדולים?זה לא לי התכנית של היא רק 3 הגדולים... השאלה היא האם רק לג פרס אן שצריך גם המסטרינג?
נראה לי סקוואט בנץ' ודדליפטתסביר בבקשה. במה הכוונה ב-3 הגדולים?
נראה לי מוזר שיש לו אפשרות לעשות לג פרס אבל אין לו מוט ומשקולות בשביל דדליפט.תרגיל שונה מאוד עם טווח תנועה הרבה יותר קטן.
מה המכשירים / ציוד שיש לך זמין?
זה לא לי זה לחבר אני עשןה רק סקוואט דדליםט ובנץ באימון... אבל לא לכולם יש כסף למאמן שיראה להם איך עושים ואמרתי לו לא לסמוך על המדקיך בחדר כושר כי בהתקלות האחרונה שלי איתם עם טכניקה הבנתי שכל הנראה אני יודע יותר טוב מהם ללמד טכניקה אז כדי שיוכל להמשיך להתקדם ולא להפצע המלצתי לו לוותר עליהם...נראה לי מוזר שיש לו אפשרות לעשות לג פרס אבל אין לו מוט ומשקולות בשביל דדליפט.
נכון אבל בלג פרס לומדים טכניקה תוך רגע...אפשר גם להיפצע ממכשיר, זה לא יותר בטוח.
אני לא יכול לחשוב למה לתת למישהו לג פרס במקום סקוואט.
לדעתי טכניקה גרועה בה גם עדיף על פני המכשיר.
אבל כדאי למצוא מישהו וללמוד סקוואט.
או סרטונים.
אבל קל להמנע ממנהאבל אפשר להניח משקל הרבה יותר כבד בגלל שהגב והמיצבים פחות עובדים, וזה מסכן פציעה רצינית.