עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך היי באר לא מתאים לסקוואט כבד? אם כבר היי באר ATG יפיק הכי הרבה תועלת מבחינת כוח והיפרטרופיה.
מסכים, אבל זה לא סיבה לעשות HB.מה גם ש-HB כבד, אומר שאתה מסוגל לבצע LB כבד.
לרוב זה לא יקרה הפוך.
נכון שLB עדיף לליפטר מתחרה שמחפש להרים כמה שיותר, אבל אני לא מסכים שאי אפשר להיות ליפטר מאוד חזק עם HB. ובגלל זה היי באר עדיף למי שלא מתאמן ספציפית לפאוורליפטינג, אלא למטרות כלליות.באמת?
אתה מעלה סרטון של Clarence Kennedy?
הוא ווייטליפטר ולא פאוורליפטר.
אין ספק שמתאים לו להשקיע ב HB. כי המטרה שלו זה לא להיות חזק בסקוואט, אלא בתרגילים של ווייטליפטינג אחרים.
ללא ספק הוא ירים יותר אם הוא יתחיל להשקיע ב LB.
מסכים, אבל זה לא סיבה לעשות HB.
גם אחד שחזק במתח כנראה יהיה חזק בדדליפט, אבל אחד שישקיע רק בדדליפט יהיה חזק יותר בדדליפט מאחד שיעשה רק מתח.
מה זה מטרה כללית?נכון שLB עדיף לליפטר מתחרה שמחפש להרים כמה שיותר, אבל אני לא מסכים שאי אפשר להיות ליפטר מאוד חזק עם HB. ובגלל זה היי באר עדיף למי שלא מתאמן ספציפית לפאוורליפטינג, אלא למטרות כלליות.
חוסר בגמישות לרוב האנשים לבצע את הווריאציה הזאת.מי שמחפש לעבוד קוואדס, מה רע בפרונט סקוואט?
איזה גמישות צריך בשביל זה שלא צריך בסקוואט רגיל ששובר מקביל?חוסר בגמישות לרוב האנשים לבצע את הווריאציה הזאת.
אתלט שרוצה להתחזק באופן כללי בטווח תנועה הכי גדול, יקבל יותר תועלת מלעבוד היי באר ATG.מה זה מטרה כללית?
אם אתה מחפש להיות חזק בסקוואט, או להתאמן בטוח ללא פציעות, אין ספק שעדיף LB.
לכל אחד שעושה סקוואט כדאי שיעשה LB.
למעט בודדים שהמטרה שלהם זה וויטליפטינג או שמשתמשים ברצועות ברכיים.
מי שמחפש לעבוד קוואדס, מה רע בפרונט סקוואט?
חוסר גמישות באצבעות שמחזיקות את המוט.איזה גמישות צריך בשביל זה שלא צריך בסקוואט רגיל ששובר מקביל?
וחוסר גמישות זה לא סיבה לוותר על תרגיל לדעתי, אלא סיבה לעבוד עליו יותר ולפתח גמישות.
יש שמועות שהיי באר דווקא עשה סייקל טסט לאחרונה, אז אני מפקפק בטבעיות שלו.היי באר לעומת זאת הרבה יותר טבעי.
טווח תנועה לקוואדס יותר גדול, פחות לגולטס.אתלט שרוצה להתחזק באופן כללי בטווח תנועה הכי גדול, יקבל יותר תועלת מלעבוד היי באר ATG.
חוסר גמישות זה לא סיבה לוותר על תרגיל לדעתי.אני דווקא חושב שהסיכון לפציעה יותר גבוה בLB, להרבה אנשים אין מספיק גמישות וזה גורם להם לכאבים במפרק כף היד \ מרפק \ כתפיים, וגם בגלל שיש יותר סיכוי שLB יהפוך לגוד מורנינג לאנשים שלא שולטים מספיק בטכניקה או שהמבנה גוף שלהם לא אידיאלי. היי באר לעומת זאת הרבה יותר טבעי.
אין שום סיבה לוותר על תרגיל אלא אם קיימת בעיה רפואית שמגבילה, אבל בדיוק בגלל הסיבות האלה היי באר יותר טבעי, המיקום של המוט יותר נוח לרוב המתאמנים, אין צורך להשתמש בהיפ דרייב (שזה גם משהו שלהרבה מתאמנים לוקח זמן לבצע כמו שצריך), התנועה זה נטו לשבת ולקום. בסופו של דבר סקוואט זה סקוואט ואני לא רואה איך אי אפשר להגיע לסקוואט כבד בהיי באר.טווח תנועה לקוואדס יותר גדול, פחות לגולטס.
חוסר גמישות זה לא סיבה לוותר על תרגיל לדעתי.
וחוסר שליטה בטכניקה גם היא לא סיבה.
תלמד טכניקה, ותשפר גמישות. ובכך תוכל לעבוד בסקוואט יותר בטוח.
אני לא בדיוק מבין מה טבעי ב HB.
בעיני, תרגיל בצורה הבטוחה שלו, עם הכי הרבה שרירים הוא הכי טבעי.
גם LB זה פשוט לשבת ולקום.אין שום סיבה לוותר על תרגיל אלא אם קיימת בעיה רפואית שמגבילה, אבל בדיוק בגלל הסיבות האלה היי באר יותר טבעי, המיקום של המוט יותר נוח לרוב המתאמנים, אין צורך להשתמש בהיפ דרייב (שזה גם משהו שלהרבה מתאמנים לוקח זמן לבצע כמו שצריך), התנועה זה נטו לשבת ולקום. בסופו של דבר סקוואט זה סקוואט ואני לא רואה איך אי אפשר להגיע לסקוואט כבד בהיי באר.
ההיפ דרייב הרבה יותר משמעותי בLB, לעומת HB שזה נטו לדחוף את הרצפה בעלייה בLB צריך לדעת גם להשתמש באגן כדי לצאת מבור, ואני לא מדבר על בטוח או לא למרות שלדעתי HB עדיין יותר בטוח.גם LB זה פשוט לשבת ולקום.
אולי אתה לא שם לב, אבל כשאתה יושב סתם, אתה משתמש בהיפ דרייב. זה דבר טבעי.
מיקום נוח למוט לא אומר יותר בטוח. גם דדליפט עם גב עקום הוא יותר נוח, ואפשר לטעון שזה יותר טבעי.
אפשר להגיע לסקוואט כבד ב HB, אבל אין ספק שב LB אפשר הרבה יותר, למעט משתמשי רצועות ברכיים ואנשים ממש מיוחדים.
ההיפ דרייב הרבה יותר משמעותי בLB, לעומת HB שזה נטו לדחוף את הרצפה בעלייה בLB צריך לדעת גם להשתמש באגן כדי לצאת מבור, ואני לא מדבר על בטוח או לא למרות שלדעתי HB עדיין יותר בטוח.
אולי אתה לא שם לב, אבל כשאתה יושב סתם, אתה משתמש בהיפ דרייב. זה דבר טבעי.
שהמותן עולה מעט לפני החזה.מה ההגדרה שלך להיפ דרייב? זה לא שאין היפ דרייב בהיי באר, אבל הוא הרבה יותר משמעותי בלואו באר.
Wtf איפה שמעת את זה?בנץ' פרס זה התרגיל הכי מסוכן בחד"כ. 10-12 אנשים מתים מזה כל שנה בארצות הברית (אם אני זוכר נכון)
אתה מסכים שזו אחת הסיבות ללמה לואו באר עלול להיות יותר מסוכן? הרבה מתאמנים לא מצליחים להחזיק זווית גב טובה במשקל כבד ויוצא שהחזה שלהם נופל לגמרי ונוצר עומס על הגב התחתון.שהמותן עולה מעט לפני החזה.
לגבי הפרונט סקוואט אענה את דעתימה זה מטרה כללית?
אם אתה מחפש להיות חזק בסקוואט, או להתאמן בטוח ללא פציעות, אין ספק שעדיף LB.
לכל אחד שעושה סקוואט כדאי שיעשה LB.
למעט בודדים שהמטרה שלהם זה וויטליפטינג או שמשתמשים ברצועות ברכיים.
מי שמחפש לעבוד קוואדס, מה רע בפרונט סקוואט?
לא צריך לנבל את הפה 😉Wtf איפה שמעת את זה?
לא בקטע של בא לסתור אותך באמת רוצה לראות בעצמי את הסרטון/כתבה וואטאבר
Wtf איפה שמעת את זה?
לא בקטע של בא לסתור אותך באמת רוצה לראות בעצמי את הסרטון/כתבה וואטאבר
זה בספר של מארק ריפטו.לגבי ה10-12 אנשים קראתי את זה איפשהו אני לא זוכר לכן גם כתבתי (אם אני זוכר נכון)
הפיתרון הוא פשוט, תוריד משקל, ותדייק בטכניקה.אתה מסכים שזו אחת הסיבות ללמה לואו באר עלול להיות יותר מסוכן? הרבה מתאמנים לא מצליחים להחזיק זווית גב טובה במשקל כבד ויוצא שהחזה שלהם נופל לגמרי ונוצר עומס על הגב התחתון.
פחות אידיאלי לפאוורליפטינג, ולא לכל תחום אחר. זה נטו דעתך.זה בספר של מארק ריפטו.
אני חושב שזה דבר מוסכם בין מאמני פאוורליפטינג שבנצ' הוא התרגיל שפוצע והורג הכי הרבה ספורטאים (בעיקר חובבנים, ללא ספוטרים, ושעושים סואסייד גריף).
הפיתרון הוא פשוט, תוריד משקל, ותדייק בטכניקה.
רוב הפציעות זה אצל אלה שמתאמנים עד למקסימום שלהם, ורוצים להרגיש פאמף, מה שפוצע אותם זה לא התרגיל, אלא הגישה השגויה שלהם לאימונים.
גישה שאומרת להחליף את התרגיל האידיאלי בתרגיל פחות אידיאלי בגלל חוסר רצון לדייק בטכניקה היא גורמת פציעות, ולא התרגיל עצמו.