הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Explosive Lifting סרט הדרכה על טכניקה

• פותח/ת השרשור Igorek
  • פורסם בתאריך

Igorek

משתמש פעיל
670
0
נק' מוניטין:
10,424
670
0
סרט נחמד ללימוד הטכניקה בתרגילי הרמת משקולות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה בקלין גם כשהם תופסים את המוט במצב של חצי סקוואט הם יורדים עד לתחתית ועושים סקוואט מלא?
זה לא בזבוז כוח?

כי הם מדגימים קלין מלא עם משקל שיחסית קל להם.

שמתי לב שבסנץ' וקלין הסטאפ לא כמו בדדליפט- מוט מעל חצי כף הרגל, זה נכון?

ותודה רבה על הסירטונים.

• פותח/ת השרשור
הרצאה של טומי קונו על הרמת משקולות:

**מנהלים, אני חושב שאפשר להפוך את האשכול הזה לאשכול סרטוני הדרכה של תרגילים ולנעוץ את זה, מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מ ע ו ל ה 🙌

יופי של סרטונים

תודה

ראיתי כבר חצי הרצאה של טומי קונו. הוא נשמע כמו ריפ, מסביר את אותם עקרונות כמו ריפ אבל ההסברים שלו לדברים הם לדעתי פחות טובים משל ריפ.

עריכה:
למשולנים: אתם רואים גם הוא חושב שכל הכוח בא מהמותניים, אבל בכל זאת אתם עדיין עושים היי באר, אני לא מבין מה הרציונל מאחורי זה שאתם עושים היי באר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עריכה:
למשולנים: אתם רואים גם הוא חושב שכל הכוח בא מהמותניים, אבל בכל זאת אתם עדיין עושים היי באר, אני לא מבין מה הרציונל מאחורי זה שאתם עושים היי באר.
ובהיי באר אין מעורבות של המותניים? המוט עולה באמצעות קסם כלשהו?

תודה, עכשיו הבנתי את הרציונל של גלן יש שם כמה דברים בנסיון האישי שלו שיכול להיות הסבר אחר ממה שהוא חושב, למשל העובדה שהוא אומר שהוא לא היי באר סקוואטר חזק בהתחלה יכולה להיות מוסברת ביותר מבדרך אחת אבל הקטע עם טורסו זקוף קנה אותי.
נ.ב
HB squats build strength, LB squats demonstrate it
.
נשמע לי קצת מופרח (זה ציטוט של פרד לא של גלן).

ההסברים של גלן באמת גדולים.. אחלה נקודות הוא העלה (אומנם מריפ ראיתי רק ההסברים שהוא נתן בדמיון של הLB אל שאר ההרמות האולימפיות, אם יש עוד טיעונים שלו אני אשמח לראות)
רק דבר אחד לא קנה אותי כל כך וזה החוסר נוחות שהוא דיבר עליה מבחינת הפוזיציה, אומנם זה באמת קשה להתרגל אליה בכמה אימונים ראשונים כי זה דורש חתיכת גמישות כתפיים אבל אני חושב שאחרי כמה אימונים הבעיה הזאת מסתדרת ואולי אפילו עצם העובדה שזה דורש ממך לכווץ את הגב יותר חזק מאשר בהHB אולי תורמת יותר 🥷

מהניסיון המצומצם שלי, גלן טועה. זה עובד לשני הכיוונים, ויותר קל להתקדם עם לואו באר. אולי הוא מדבר על לואו באר סקוואט עם עמידה מאוד רחבה, וטווח תנועה מצומצם.

מהניסיון המצומצם שלי, גלן טועה. זה עובד לשני הכיוונים, ויותר קל להתקדם עם לואו באר. אולי הוא מדבר על לואו באר סקוואט עם עמידה מאוד רחבה, וטווח תנועה מצומצם.
היות והוא התייחס לזה בנושא שריפ הדגים את הסקוואט לא הגיוני שהוא יתייחס לאותו סוג? 🥷

• פותח/ת השרשור
עוד כמה סירטונים:
פאוור סנאץ' ופאוור קלין עם הדגמה של טעויות נפוצות:

סרטון הדגמה קצר של Istvan Javorek:

קלין אנד ג'רק בהילוך איטי:

טומי קונו:

אימונים כולל הסברים של הנבחרת האולימפית הפולנית:

---------- התגובה התווספה ב 21:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:16 ----------

הרצאה של Dan John בעיקר על הרעיון שצריך להיות על העקבים ולשבת בין הרגליים:
http://video.google.com/videoplay?docid=-6529481301858251744#

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית