הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הכי מומלץ לצרוך קריאטין

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
הבנתי שאם צורכים רק קריאטין בלי פחמימה מהירה הוא לא נספג

אז השאלה האם חובה לצרוך עם פחמימה פשוטה
וכמה כמות לקחת פחמימה ?
כי תיכננתי לקנות סוכר ענבין כמה אני אצטרך לצרוך כדי שתיהיה השפעה מקסימאלית
(ועוד שאלה קטנה נכניס פה מי שירצה יענה 😃 , האם הסוכר ענבים לא ישפיע על הארגנינן aakg שאני גם צורך )

העליה במשקל שונה מעט בין אנשים, למרות שאולי טיפה מוזר שלא הייתה עליה בכלל, תוודא שאתה באמת במסה.
לגבי הצמא, אמרתי לך שאתה לא אמור להרגיש צמא יותר, זה לא אמור להיות משהו מורגש שאתה שם לב אליו. אם היית סופר כמה פעמים אתה שותה ביום לפני אז אולי היית רואה שינוי, אחרת זה לא משהו שאתה שם לב אליו.
לגבי השיפור במכון, כמו שאמרתי, השיפור הוא די קל, וגם לוקח בערך חודש לבנות אותו, ככה שאתה לא תראה פשוט יום אחד שיפור. כנראה ההבדל העיקרי תראה אם תפסיק לקחת קריאטין, ואז תרגיש שאתה תשוש מהר יותר
כן עליתי במשקל פשוט 300-400 גרם שזה מה שאני עולה ברגיל במסה...

אז לא הייתי דואג יותר מדי
טוב מעדכן אחרי קרוב לחודש של צריכת 5 דרך קריאטין כל יום, לא מרגיש שינוי ואף בשבוע האחרון מרגיש יותר עייף באימונים האחרונים עם פחות אנרגיה אחרי התרגיל השלישי. אבל הדבר הכי חשוב והכי אובייקטיבי זה שלא עליתי במשקל כתוצאה מאגירת מים, עליתי מאז קילו שזה פשוט העליה הרגילה שלי של המסה איך זה הגיוני? אני יודע שזה לא בהכרח משפיע על כולם אבל איך זה לא גורם לי לאגור מים? ולא להיות צמא ממש שום דבר

טוב מעדכן אחרי קרוב לחודש של צריכת 5 דרך קריאטין כל יום, לא מרגיש שינוי ואף בשבוע האחרון מרגיש יותר עייף באימונים האחרונים עם פחות אנרגיה אחרי התרגיל השלישי. אבל הדבר הכי חשוב והכי אובייקטיבי זה שלא עליתי במשקל כתוצאה מאגירת מים, עליתי מאז קילו שזה פשוט העליה הרגילה שלי של המסה איך זה הגיוני? אני יודע שזה לא בהכרח משפיע על כולם אבל איך זה לא גורם לי לאגור מים? ולא להיות צמא ממש שום דבר
אני חושב שאתה שוב מכניס את עצמך לסרטים.
אין צבירת מים? סבבה, לא קרה כלום. פשוט תמשיך עם המסה כרגיל.
ועוד פעם, אל תצפה להרגיש צמא יותר, זה לא עובד ככה. אלא אם אתה בבת אחת תרגיש צמא מת אתה לא תדע להבדיל אם אתה קצת יותר צמא מהרגיל

אני חושב שאתה שוב מכניס את עצמך לסרטים.
אין צבירת מים? סבבה, לא קרה כלום. פשוט תמשיך עם המסה כרגיל.
ועוד פעם, אל תצפה להרגיש צמא יותר, זה לא עובד ככה. אלא אם אתה בבת אחת תרגיש צמא מת אתה לא תדע להבדיל אם אתה קצת יותר צמא מהרגיל
איך אבל זה הגיוני שאין צבירת מים? זה לא משהו שבהכרח חייב לקרות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית