עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לכי על פחמימה. גם אני אוכל עכשיו סרטים על כל עיניין השומן 🥷 אבל מצד שני אם תוסיפי עוד 200 או 300 ק משומן, לא יקרה כלום.היי,צורכת 2000 קלוריות שמורכבות מ200 גרם חלבון,150 גרם פחמימה,67 גרם שומן. משקל תקוע כבר שבועיים ואני במסה. חלבון לא חושבת שכדאי שאוסיף. מה עדיף. פחמימה או שומן? (הבנתי שעודף של שומן יעודד אגירת שומן באיזשהו אופן)
1.58 שוקלת 47
נכון???? התבלבלתי לגמרילכי על פחמימה. גם אני אוכל עכשיו סרטים על כל עיניין השומן 🥷 אבל מצד שני אם תוסיפי עוד 200 או 300 ק משומן, לא יקרה כלום.
אני באמת לא כזו פעילה. נשבעת!
החלטתי להוסיף ביצת עין על הטוסט:lol:
עד כמה מגעילה אני?
צפה בקובץ המצורף 51356
פעם ראשונה שלי:rolleyes-71:ממש לא מגעילה! זה טעיייםם :0
אני באמת לא כזו פעילה. נשבעת!
החלטתי להוסיף ביצת עין על הטוסט:lol:
עד כמה מגעילה אני?
צפה בקובץ המצורף 51356
חחח אני פחות אוהבת את החלמון, וחולללה על החלבון.אני מכין ביצת עין רק כי אני מכור ככה לחלמון של הביצה שהוא רך כזה
ביצה טעים עם ה-כ-ל.
זה קטע מטורף.
עם פיצה, עם המבורגר, עם טוסט, בסלט, וכו'.
טעים גם עם פסטה, או נודלס עם עם ביצת עין - חלום. מג'דרה עם ביצת עין - טירווווףףףף.
ועושים איתן גם דברים מתוקים כמו פרנץ' טוסט, פנקייקס, סופלה, עוגות גבינה אפויות וכו'...
חחח אני פחות אוהבת את החלמון, וחולללה על החלבון.
אלוהים אני מדמיינת את זה וזה נשמע מדהיםיש לי קטע כזה באוכל בדיוק כמו בשירים, אני מוצא איזה קומבינציה ואז אני חורש עליה ואחרי כמה זמן נמאס לי מזה.
עכשיו למשל כבר לא בא לי על פירכיות עם חמאת בוטנים
ואני כבר שבועיים רצוף אוכל ארוחת ערב של פתית (5-6) ומורח על זה מלא סימפוניה בטעם שום ועל זה ביצת עין שכל החלמון נוזל
יש לי קטע כזה באוכל בדיוק כמו בשירים, אני מוצא איזה קומבינציה ואז אני חורש עליה ואחרי כמה זמן נמאס לי מזה.
עכשיו למשל כבר לא בא לי על פירכיות עם חמאת בוטנים
ואני כבר שבועיים רצוף אוכל ארוחת ערב של פתית (5-6) ומורח על זה מלא סימפוניה בטעם שום ועל זה ביצת עין שכל החלמון נוזל
לא יודעת למה מרגיש לי שאני אוכלת מלא פחמימות. אני על 190 חלבון 190 פחמימות ו75 שומןחושב שעדיף פחמימה, 150 נשמע כמו כמות יחסית נמוכה
חלבון הרבה יותר משביע אותי משאר הערכים - ויש לי בעיה של שובע וגם פחמימות עושות אותי יותר רעבה וכבדה,למרות שלאחרונה כבר אין לי ברירה אלא להוסיףלמה את על ככ הרבה חלבון?
פי 4 מהמשקל גוף זה מופרך
אז זהו שעד עכשיו הכל היה תקין אצלי והקפדתי על בדיקות דם כל תקופה, אבל עשיתי בדיקת דם ביום חמישיעשית בדיקת דם לאחרונה? ספציפית תפקודי כליות? כמה זמן את כבר אוכלת כמות כזאת של חלבון?
אני אוכל קצת יותר מ2 גרם חלבון לקילו משקל גוף ויצאו לי ערכים גבוהים של אוריאה כתוצאה מתזונה עתירת חלבונים וגם תפקודי הכליות על הטווח הגבוה של הסקאלה.
אני לא רופא ולא הכי מבין בנושאים האלה, ואני גם לא רוצה להלחיץ אבל כמעט 5 גרם חלבון לקילו משקל גוף נשמע לי כמו הרבהההההה יותר מדי.