הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במה לעלות קלוריות?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
היי,צורכת 2000 קלוריות שמורכבות מ200 גרם חלבון,150 גרם פחמימה,67 גרם שומן. משקל תקוע כבר שבועיים ואני במסה. חלבון לא חושבת שכדאי שאוסיף. מה עדיף. פחמימה או שומן? (הבנתי שעודף של שומן יעודד אגירת שומן באיזשהו אופן)
1.58 שוקלת 47

אז זהו שעד עכשיו הכל היה תקין אצלי והקפדתי על בדיקות דם כל תקופה, אבל עשיתי בדיקת דם ביום חמישי
וגם לי יצא ערך קצת גבוה בבדיקה הזו
הנורמה הוא 17- 43 ויצא לי 51.25 שאני לא יודעת עד כמה זה קריטי....

זה לא המדד היחידי לבדיקת תפקודי כליות וזה לא גבוה בהרבה מאוד מהנורמה אבל אם את אומרת שהכול היה תקין ופתאום זה קפץ למעל הנורמה זה נשמע שיש כאן סיבה ותוצאה.
אני ממש לא מתיימר להבין מספיק כדי להעריך את הסכנות של לאכול פי 5 חלבון ממשקל הגוף שלך (ריספקט) אז אולי @kotzer יוכל להרחיב, אבל לעניות דעתי זה נשמע מסוכן בטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
זה לא המדד היחידי לבדיקת תפקודי כליות וזה לא גבוה בהרבה מאוד מהנורמה אבל אם את אומרת שהכול היה תקין ופתאום זה קפץ למעל הנורמה זה נשמע שיש כאן סיבה ותוצאה.
אני ממש לא מתיימר להבין מספיק כדי להעריך את הסכנות של לאכול פי 5 חלבון ממשקל הגוף שלך (ריספקט) אז אולי @kotzer יוכל להרחיב, אבל לעניות דעתי זה נשמע מסוכן בטווח הארוך.
הוא לא קפץ בפעם אחת. מאז שאני אוכלת פי חלבון ממה שאני אמורה זה היה מעט גבוה אבל לא ככה. וגם הרופא משפחה לא ייחס לזה חשיבות ככה שלא הוטרדתי.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודעת אם החריגה הזו זה דבר קריטי. אבל מאמינה שהרופא משפחה היה אומר משהו אם זה היה חריג...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית