הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה מועטה.

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
בזמן האחרון אני ישנה רק 6-4 שעות.
וזה ממש דפוק כי אני אחת שבד"כ צריכה לפחות 7-8...
הקושי הוא בהרדמות, וגם בהתעוררות תחופה במהלך השינה עצמה. מה שכן, אני שמה לב זה שאני לא מתעוררת באמצע מחזורי השינה אלא רק בסופם (כלומר לא מתוך שלב השינה העמוקה, אלא רק בין לבין... שזה נחשב תקין יחסית...?) ושבדרך כלל אני קמה בבוקר באופן טבעי בלי השעון המעורר, וקמה די רעננה (עד שהכאפה של העייפות נוחתת עליי אחה"צ.)
אני יודעת ששינה הוא אחד האלמנטים החשובים ב"שילוש הקדוש" של האימונים...
ועד שאני סופסוף מקיימת את האלמנט של האכילה, זה מתסכל למוות שהחלק הכי קבוע ואהוב שלי משתבש.
עד כמה שינה מועטה מזיקה לאימונים? פוגעת בהתאוששות?
מה יכול לגרום לשינה מזוויעה שכזו?
מה אפשר לעשות כדי לשפר את השינה וההירדמות?

אציין שאני ממש משתדלת ללכת לישון בזמן בימים של לימודים, אבל מוצאת את עצמי סתם שוכבת בעיניים עצומות למשך 1.5-2 שעות.
בימים שבהם אני לא לומדת אני יותר גמישה עם עצמי ב"שעת כיבוי אורות", אבל אז מתעוררת באופן טבעי די מוקדם ולא מצליחה להרדם שוב. (נניח היום ישנתי רק 5.5.)

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* 🤣
לאאאא אני מתעעעעע 🤣🤣
מסתבר שלקשישה שלי יש לא רק יין אדום , אלא ארון מלא באלכוהול שלא הייתי מודעת לקיומו 🤯 🍻
כה משעשע 🚬🤪🚬🤣
לחיים!!!

• פותח/ת השרשור
חחחח
בסוף שתיתי שוקו חם 😅

ישלי לימודים מחר...
כלומר, אני אמורה ללמד מחר... 😳

אבל רביעי יש חופש ..... 😆
🍻

אבל ת'כלס אין שינה דוחה יותר משינה בשכרות.🤦‍♂️🤢
את נמנעת ממסכים לפני שינה? תשתמשי בפילטר נגד אור כחול בטלפון ובמחשב, זה עזר לי המון בזמנו.

תודה על העצה!!!
בדיוק בדקתי אם הפון שלי באמת עבר למצב לילה שבו המסך מצהיב... ושמתי לב שהוא מכוון על דרגה ממש נמוכה של צהבהבות... (כלומר ,יותר לכיוון הכחול..)
סידרתי את זה.
אבדוק גם את המחשב.

אני סובל מבעיות שינה כל החיים שלי, נשימה חזקה מסוגלת להעיר אותי משינה עמוקה (שזה מצב שאני כמעט אף פעם לא נמצא בו) ולוקח לי לפחות שעתיים מהרגע שאני מניח את הראש על המיטה. ולא, אין מסכים ואין כלום, חושך מוחלט אחרת אני לא ארדם גם שבוע.
הייתה תקופה לפני שהתאמנתי שהייתי מעשן והייתי פשוט יושן טוב יחסית אליי וקם בלי כאבי ראש וחולשה מזעזעת בכל הגוף שגורמת לי לרצות להיקבר, כשהתחלתי להתאמן הפסקתי עם זה ולאט לאט השינה שלי פשוט חזרה לגמור אותי.
עכשיו חזרתי לעשן ואני מרגיש יותר טוב וזה גם לא פוגע לי יותר מדי בתזונה והאימונים להפתעתי. לא יודע למה את פוסלת את זה אבל זה פשוט עובד (לי לפחות). לא יזיק לנסות, זה בטח עדיף על כדורי שינה או כל חרא אחר.

• פותח/ת השרשור
אני סובל מבעיות שינה כל החיים שלי, נשימה חזקה מסוגלת להעיר אותי משינה עמוקה (שזה מצב שאני כמעט אף פעם לא נמצא בו) ולוקח לי לפחות שעתיים מהרגע שאני מניח את הראש על המיטה. ולא, אין מסכים ואין כלום, חושך מוחלט אחרת אני לא ארדם גם שבוע.
הייתה תקופה לפני שהתאמנתי שהייתי מעשן והייתי פשוט יושן טוב יחסית אליי וקם בלי כאבי ראש וחולשה מזעזעת בכל הגוף שגורמת לי לרצות להיקבר, כשהתחלתי להתאמן הפסקתי עם זה ולאט לאט השינה שלי פשוט חזרה לגמור אותי.
עכשיו חזרתי לעשן ואני מרגיש יותר טוב וזה גם לא פוגע לי יותר מדי בתזונה והאימונים להפתעתי. לא יודע למה את פוסלת את זה אבל זה פשוט עובד (לי לפחות). לא יזיק לנסות, זה בטח עדיף על כדורי שינה או כל חרא אחר.

חח רני לא אתחיל לעשן רק כי השינה שלי משובשת במשך 3 שבועות חחח...
מעולם לא עישנתי אפילו סיגריה.
הכי קרוב שלי לעישון אי-פעם זה לנשום בטעות אחרי שהאוטובוס עובר ומסריח את כל התחנה עם האגזוז שלו 🤣

חח רני לא אתחיל לעשן רק כי השינה שלי משובשת במשך 3 שבועות חחח...
מעולם לא עישנתי אפילו סיגריה.
הכי קרוב שלי לעישון אי-פעם זה לנשום בטעות אחרי שהאוטובוס עובר ומסריח את כל התחנה עם האגזוז שלו 🤣

אם זה זמני ואת מרגישה שזה לא שווה את זה אז אל תתחילי (למרות שהתועלת עולה על הנזק בהרבה) אבל אם חוסר השינה הוא קיצוני וכרוני יש לזה השפעה על הגוף הרבה יותר גדולה ממה שאת חושבת.
כך או כך העיקר שזה ייפתר לך, אין כמו שינה טובה.

• פותח/ת השרשור
על המזל שלי, עד שסופסוף לילה אחד שאני מצליחה להירדם נורמלי - תודה לאל - אני מתעוררת לאזעקה של צבע אדום 🤦‍♂️
לא רוצה לדמיין מה אנשי הדרום עוברים 😭

ישנתי 6 שעות ממש טוב, וקמתי רק פעם אחת כדי לשתות מים. זו התקדמות היסטרית במחינתי!

על המזל שלי, עד שסופסוף לילה אחד שאני מצליחה להירדם נורמלי - תודה לאל - אני מתעוררת לאזעקה של צבע אדום 🤦‍♂️
לא רוצה לדמיין מה אנשי הדרום עוברים 😭

ישנתי 6 שעות ממש טוב, וקמתי רק פעם אחת כדי לשתות מים. זו התקדמות היסטרית במחינתי!

ראשון לציון? חולון?

אפילו לעשן כבר לא יעזור לי היום....סעמק.

giphy.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית