הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם חיטוב עם כמות קטנה מאוד של קלוריות הוא עדיין אידיאלי? (פרטים בפנים)

Tamir905

משתמש מתחיל
101
3
נק' מוניטין:
0
101
3
היי,

אני לא הולך לצאת הרבה מהבית בחודשים הקרובים

יש לי משקולות בבית

הסך הקלורי היומי יעמוד על 1000-1300 קלוריות ביום, מתכוון לעשות FBW

חוות דעת? זה בריא לאכול כ"כ קצת? האם הכמות כל כך מעטה כך שיווצר חוסר בערכי השומן/הפחמימה ולבסוף ייאבד שריר? (יישארו 600 קלוריות לשומן ופחמימה)

תודה לעונים

היי,

אני לא הולך לצאת הרבה מהבית בחודשים הקרובים

יש לי משקולות בבית

הסך הקלורי היומי יעמוד על 1000-1300 קלוריות ביום, מתכוון לעשות FBW

חוות דעת? זה בריא לאכול כ"כ קצת? האם הכמות כל כך מעטה כך שיווצר חוסר בערכי השומן/הפחמימה ולבסוף ייאבד שריר? (יישארו 600 קלוריות לשומן ופחמימה)

תודה לעונים

בישביל מה להתעלל בעצמך ככה? רוב הסיכויים שלא תצליח לשמור על כמות קלוריות כל כך נמוכה לאורך זמן. תצטרך כמו גבוה של חלבון על מנת לשמור על שריר. אתה סתם תסבול וחבל..

• פותח/ת השרשור
לא יצא לך כלום מלאכול 1300 קלוריות ביום חוץ מלהיות חסר אנרגיה ולשרוף המון שריר.
כבר התחלתי מלפני שבועיים, מרגיש אותו דבר לגמרי

אני כרגע אוכל 160 גרם חלבון והשאר פחמימה ושומן

בישביל מה להתעלל בעצמך ככה? רוב הסיכויים שלא תצליח לשמור על כמות קלוריות כל כך נמוכה לאורך זמן. תצטרך כמו גבוה של חלבון על מנת לשמור על שריר. אתה סתם תסבול וחבל..
כבר התחלתי מלפני שבועיים, מרגיש אותו דבר לגמרי

אני כרגע אוכל 160 גרם חלבון והשאר פחמימה ושומן

אני לא מרגיש שאני מתעלל בעצמי, אם אני רוצה להתפנק בלאפה, למחרת אני חותך לגמרי בפחמימה ושומן

לא מומלץ לעשות זאת אם אתה לא יודע טוב מאוד מה אתה עושה.
זו דיאטה עם נטיה גדולה לחסרים תזונתיים ואתה צריך לדעת מה וכמה להשלים ומאיפה, ויהיה כנראה הרבה איבוד של מסת שריר

• פותח/ת השרשור
לא מומלץ לעשות זאת אם אתה לא יודע טוב מאוד מה אתה עושה.
זו דיאטה עם נטיה גדולה לחסרים תזונתיים ואתה צריך לדעת מה וכמה להשלים ומאיפה, ויהיה כנראה הרבה איבוד של מסת שריר

אוקיי, אז כמה קלוריות זה כבר בסדר, במינימום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית