הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זמני ציט

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני בדרכ עושה ציט במוצש או ימים ראשון
אבל בגלל ימי הולדת אירועים שונים נאלץ להעביר אותו ליום שני בערב
ואז חוזר לשגרה של ציט במוצש או יום ראשון
השאלה אם זה קרוב מידי אחד לשני ??

• פותח/ת השרשור
נכון אבל פעם בשבוע אני חייב לצאת מהתפריט "החונק" קצת ג'אנק פוד זה עזר לי בהתקדמות בעיקר בחיטוב

ונחזור לשאלתי ברשותך האם זה קרוב מידי ?!??!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי בחיטוב למשל איפה אתה יכל לדחוף גאנק ביום יום זה לא שווה על אוכל דל קלורית שיכל להשביע אותך
אז אני מעדיף אם זה מסה או חיטוב להקציב לי פעם בשבוע

שאלה מאוד כללית, תלוי כמה אתה קשוח עם עצמך.
תעלה על המשקל ותחליט אם זה מתאים לך או לא.
באופן אישי אני חושב שכן זה קרוב מדי, וקצת מיותר (תלוי גם מה אוכל וכמה, כמה קלוריות אתה שורף באימונים, מה המטרה ועוד משתנים)
מסכים עם kotzer לגבי הכנסת הג'אנק לתפריט.

אני מתסכלת על קלוריות באופן שבועי.
לדעתי זה עלול להשים אותך בפלוס קלורי גדול מידי
ואז הסיכוי לא רק שיעכב אותך אלא לגרום לנזק הוא הרבה יותר גדול. זה גם סתם מאבד מהאפקט של הצ׳יט(שהוא פסיכולוגי בלבד) אם אתה עושה בתדירות גדולה...כל המטרה היא להתמיד לאורך כל השבוע כדי להנות מהארוחה הזו. ואם זה כמה פעמים בשבוע אז זה כבר לא צ׳יט זה סתם חריגה קבועה מהתפריט...

אני חושב שיהיה לך מאוד קשה בגישה הזו. ״חייב צ׳יט פעם בשבוע...״
בעיניי דיאטה לא צריכה להיות משהו זמני, אלא שגרת חיים. אם מלחתכילה אתה סובל מהתפריט עד לרמה שאתה רק חושב על הצ׳יט אתה לא תחזיק מעמד עם התפריט הזה לאורך זמן. מה אתה יכול לעשות? לשלב דברים שאתה אוהב בתפריט.
אתה אוהב המבורגר? תכין אותו בבית ותשתמש בבשר דל שומן ולחמנייה קלה ללא רטבים / רטבים ללא קלוריות. גדילה? תאכל גודיז. רוצה לגוון? תאכל טורטיה עם חזה עוף וכו. הבנת את הרעיון.

אם בכל זאת אתה חייב צ׳יט אז פשוט תחליף את שני עם מוצש. אל תעשה גם בשני וגם במוצש של אותו שבוע.

בעיניי דיאטה לא צריכה להיות משהו זמני, אלא שגרת חיים. אם מלחתכילה אתה סובל מהתפריט עד לרמה שאתה רק חושב על הצ׳יט אתה לא תחזיק מעמד עם התפריט הזה לאורך זמן. מה אתה יכול לעשות? לשלב דברים שאתה אוהב בתפריט.
אתה אוהב המבורגר? תכין אותו בבית ותשתמש בבשר דל שומן ולחמנייה קלה ללא רטבים / רטבים ללא קלוריות. גדילה? תאכל גודיז. רוצה לגוון? תאכל טורטיה עם חזה עוף וכו. הבנת את הרעיון.

אם בכל זאת אתה חייב צ׳יט אז פשוט תחליף את שני עם מוצש. אל תעשה גם בשני וגם במוצש של אותו שבוע.

העצות שלך מדהימות אבל תחליף ברוב הפעמים אף פעם לא יספק כמו המקור. ואם יש לו קרייב מטורף זה לא ימנע מהחשק....

וואו ככה אני עושה! :0

נכון אבל פעם בשבוע אני חייב לצאת מהתפריט "החונק" קצת ג'אנק פוד זה עזר לי בהתקדמות בעיקר בחיטוב

ונחזור לשאלתי ברשותך האם זה קרוב מידי ?!??!
אז למה מההתחלה לבנות תפריט חונק? אפשר מההתחלה לעשות תפריט מאוד מאוד טעים בריא ומגוון גם בלי ג'אנק, תאמין לי יש מספיק מאכלים טעימים מאוג ובריאים. אם זה עדיין קשה תקציב לך לפעם בחודש. למה צ'יט כל שבוע?

העצות שלך מדהימות אבל תחליף ברוב הפעמים אף פעם לא יספק כמו המקור. ואם יש לו קרייב מטורף זה לא ימנע מהחשק....

יש בזה משהו,
מצד שני ברגע שהתפריט יהיה מאוזן יותר סביר להניח שגם התוצאות יגיעו, וברגע שזה קורה מקבלים ״דרייב״ שעוזר לשמור על הדיאטה טוב יותר.

יש בזה משהו,
מצד שני ברגע שהתפריט יהיה מאוזן יותר סביר להניח שגם התוצאות יגיעו, וברגע שזה קורה מקבלים ״דרייב״ שעוזר לשמור על הדיאטה טוב יותר.
ברור. אצלי בתפריט אני משלבת כל כך הרבה דברים שאני אוהבת או רוצה שאין לי קרייב אליהם בימים שאני מאפשרת לעצמי לחרוג...או מושכת את הארוחה המותרת שלי כי אין לי באמת רצון למשהו. הרבה יותר נוח...

• פותח/ת השרשור
אגב בסוף עשיתי ביום ראשון בשביל לא להתחיל "לזייף"
אני מעדיף במהלך חיטוב או מסה לאכל "בריא" ומסודר קל יותר לחשב את כמות האוכל ולא לאכל בחוץ אם זה פיצה המבורגר ציפס או קינוחים מאשר לנחש את כמות הקלוריות בחיטוב אני לא יאכל גלידה או פיצה כי אלו מאכלים עתירי קלוריות וסתם נשאר רעבים. ולומר "תפריט חונק" תגיד לי מה כבר אפשר לאכל בחיטוב אתה מצומצם באפשריות בגלל שאין הרבה קלוריות ואיזה אוכל אתה אוכל בחיטוב הכל נראה "עייף" מה נכין פיצה מכרובית חחחח תעשה טובה .. עדיף לחכות לציט ולאכל כמו בן אדם פעם בשבוע אז החיטוב יחכה יתעקב עוד קצת אבל הוא יגיע בכייף וגם במסה את הציט הקלוריות בתפריט נוריד בחצי או יותר ולהשלים אותם בציט, במסה אני נוהג לאכל בריא אבל מרשה יותר להחליף במשהו טעים אסל הגל ענין של כמות קלוריות בתפריט

אני מעדיף במהלך חיטוב או מסה לאכל "בריא" ומסודר קל יותר לחשב את כמות האוכל ולא לאכל בחוץ אם זה פיצה המבורגר ציפס או קינוחים מאשר לנחש את כמות הקלוריות בחיטוב אני לא יאכל גלידה או פיצה כי אלו מאכלים עתירי קלוריות וסתם נשאר רעבים. ולומר "תפריט חונק" תגיד לי מה כבר אפשר לאכל בחיטוב אתה מצומצם באפשריות בגלל שאין הרבה קלוריות ואיזה אוכל אתה אוכל בחיטוב הכל נראה "עייף" מה נכין פיצה מכרובית חחחח תעשה טובה .. עדיף לחכות לציט ולאכל כמו בן אדם פעם בשבוע אז החיטוב יחכה יתעקב עוד קצת אבל הוא יגיע בכייף וגם במסה את הציט הקלוריות בתפריט נוריד בחצי או יותר ולהשלים אותם בציט, במסה אני נוהג לאכל בריא אבל מרשה יותר להחליף במשהו טעים אסל הגל ענין של כמות קלוריות בתפריט

אז אתה אומר בעצם שבשביל להתגבר על פציעה בברכיים (למרות שממש רוצים להסקוויט) צריך כל השבוע לנוח בבית ולהתאושש כמו שצריך ולחכות ליום שבת בשביל לעשות סקוואט 10×10 "כמו מתאמן".

קודם כל אפשר להרכיב אחלה תפריט שבעולם בחיטוב. אני אוכל טורטיות, פנקיינק שיבולת שועל עם חלבון, חביתה עם גבנ״צ וירקות שלא ממטר את החביתה הכי טובה שאכלת בחייך. הכל עניין של עבודה במטבח ולחשוב מחוץ לקופסה.

אם מה שמחזיק אדם כלשהו בתפריט שלו זו העובדה שיש לו צ׳יט שבועי - זה לא יחזיק מעמד לטווח הרחוק.

• פותח/ת השרשור
תראה אותי זה מחזיק שנים ומכיר הרבה שהולכים בגישה הזו וזה בסדר כל אחד בגישה והשיטה שלו
אבל בתקופת מסה החשק והרצון לא כמו בחיטוב אבל עדין אצלי זה כלל פעם בשבוע לצאת עם חברים להתפנק
אני גם הייתי מרכיב תפריט אם זה פנקיק חלבון ורטבים נחמדים וחביתות ובשרים ומה לא אבל זה בעיקר במסה
היית משקיע מחפש דברים מענינים

כשאכלתי 1,000 קל- עדיין הייתי מכניסה כל יום קצת שוקולד, או דברין כמו "פיצה טורטייה" ( ב303 קל' 🤣) או מכינה סלט מושקע (טוב אבל אני לא פונקציה אני חולת ירקות)
או מכינה לי "ג'אנק" בבית, כמו המבורגר ביתי, בצורה שאני יכולה לשלוט בכמות הקלוריות, ומשתמשת ברטבים לייט למניהם... (אני אשמח להביא לך מתכונים אם תרצה!!!)
יש מלא אלטרנטיבות.
זה אפשרי להיות צדיק ולאכול "חטאים" 😇😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית