הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בבניית תוכנית חיטוב

• פותח/ת השרשור morad
  • פורסם בתאריך

morad

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אז ככה אני שוקל קרוב ל- 1000 ניוטון סתם צוחק 100 ק''ג מטר 82 עם בין 16 ל-17 אחוז שומן.
עשיתי מסה במשך שנה וחודש התחלתי 70 ק''ג. אממ עכשיו אני צריך לבנות תפריט תזונה קראתי קצת בישראלבודי וקצת הסתבכתי לא ממש הבנתי איך אני בונה דבר כזה ולמשקל שלי... קיצר צריך עזרה דחוף חחח... תודה:)😃
בן 18:)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חחחחחחחח הרגתה אותי חחחחחחחחחחחח תקשיב אין אפשרות אפילו להעריך 😛 הרי זה כביכול עשר אחוז זה יצא עשר ק''ג השאלה אם זה באמת נכון כי אני מאמין שאני מזניח פה הרבה גורמים של לדוגמא כמה שריר אני באמת אפרק...😛 ימאאאאאןןןןןןןןןןןןןן

---------- התגובה התווספה ב 23:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:38 ----------

משה מה האחוז שומן שלך באמת?

הסטטיסטיקות לא משקרות לגבי באר שבע

TRUE STORY.

בנוגע לשאלה שלך:אני ממליץ לך לנסות ANABOLIC DIET(תעשה חיפוש באתר)
או פשוט תפריט דל פחמימות בין 1700-2000 קלוריות(40% חלבון+40%שומן+20% פחמימות)...אם מישהו זוכר מה הערך הקלורי של פחמימה/חלבון/ושומן נראה לי 9/4/4

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה:)

---------- התגובה התווספה ב 07:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:01 ----------

משה איזה סטטיסטיקות אתה מדבר:) אני אשמח לדעת:)כדי שהתגובה שלי תהיה בהתאם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית