הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה צריך להתאמן על רגליים?

• פותח/ת השרשור yehuda
  • פורסם בתאריך

yehuda

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
-200
13
0
אני מתאמן כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשיתי תרגילים של רגליים בעיקר בגלל שאני רואה את חבר שלי שהוא נראה ממש שרירי מבלי להתאמן בכלל על רגלייים.
אז זה באמת חשוב לעבוד על הרגליים?

אני מתאמן כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשיתי תרגילים של רגליים בעיקר בגלל שאני רואה את חבר שלי שהוא נראה ממש שרירי מבלי להתאמן בכלל על רגלייים.
אז זה באמת חשוב לעבוד על הרגליים?
באמת חשוב לעבוד על גב?
באמת חשוב לעבוד על חזה?
על ידיים?
בוא תענה לי במה שונה השריר הזה מכל השאר?

מה קרה לך אחי, הולכים עם ג'ינסים ולא רואים את השרירים ברגליים!

דווקא רואים חח,אני לובש את הג'ינסים של אבא שלי(כי שום דבר אחר לא עולה עלי) וגם שם 2 הכפתורים האחרונים לא נסגרים עלי
כל התחת והרגליים בולטות כאילו אני מחפש זיון:suicide:

בדרך כלל הרבה יותר חשובה הזכות שלך בעו"ש.

או האוטו והעגיל שמשובץ יהלומים 4 קראט ליהלום 🤪

והזכות בעו"ש נמדדת על פי צבע הכרטיס שאתה משלם על הדייט (גולד/פלטינום/ויזה נטען מהדואר LOL)

תמיד חשבתי שאם היא רואה את הג'נטים 18" ואת הריפוד עור והסנרוף אפשר לחסוך את הפוזה של הפלטינום :\
(נדיר בארץ לראות 4 מקוריים של VELOCITY MOTORS)

velocity002_1099102914.GIF

נערך לאחרונה:

תמיד חשבתי שאם היא רואה את הג'נטים 18" ואת הריפוד עור והסנרוף אפשר לחסוך את הפוזה של הפלטינום :\

velocity002_1099102914.GIF
בלי קשר לנושא, כבוד עצום למנהל שנתן לך את הכינוי LOL

לאמן רגליים צריך כדי להיות חזק עם גוף פרופורציונאלי, זה מצחיק לראות אדם שנראה כמו הר אבל עם כוח פונקצונאלי של אדם ממוצע כמו שמראה התרנגול שלו מצחיק.

יהודה שלום
הגוף כידוע לך פועל כמכלול, להזניח חלק מהגוף משול למכונית מרוץ עם מנוע 300 כ"ס אבל צמיגים של פיאט פונטו.
לדעתי מאוד כדאי לך לעשות לפחות תרגיל אחד עבור פלג הגוף התחתון.. (ספרינטים בעליה זה מעולה לכוח מתפרץ וחיזוק פלג הגוף התחתון, וכמובן שיש את הסקוואט שהוא מעולה בפני עצמו)
בהצלחה

עזבו תקטע של הרגליים,וההטרלות המטורפות שלכם פה..
נשים מסתכלות לגברים על התחת.. זאת סיבה מצויינת למה צריך לרדת לסקוואט

בלי קשר לנושא, איך הג'נטים שלך קשורים לפורום? חוץ אולי מהעובדה שנורא רצית להכניס איכשהו את הג'נטים שלך לסיפור.

עם קשר לנושא, כמו שכל ההודעות הבאות קשורות לפורום:

מעולם לא פגשתי בחורה שלא התאמנה ושהסתכלה על גודל הרגליים. זו גם לא שאלה שנשאלת בדייט הראשון, בדרך כלל הרבה יותר חשובה הזכות שלך בעו"ש.

והזכות בעו"ש נמדדת על פי צבע הכרטיס שאתה משלם על הדייט (גולד/פלטינום/ויזה נטען מהדואר LOL)

ואני חשבתי שגודל החשבון שמגבה את הכרטיס חשוב יותר מהצבע, אחרת, למה אומרים שהגודל כן קובע ... 😉

הם גם מכוערים מאוד. חוסר טעם משווע.

לך להזמין 4 כאלה, בעצם לא..תנסה להזמין ג'נט אחד בודד מ VELOCITY MOTORS
תגיד לי תוך כמה זמן אפשר להשיג לך, אוקי?
כנראה להרבה אנשים אין טעם...בכלל, מי קונה היום BMW, סתם רכב מעפן. מי צריך רכב כשיש אוטובוסים.

התגובה שלך מזכירה לי תגובה של יצור אחד עם פיאט 99 שראה אותי במפגש של מכוניות וסיפר שאם בא לו מחר הוא מביא רכב כזה...אבל יחשבו עליו שהוא פוזאיסט..וזה רכב לפוזאיסטים..אז הוא ימשיך לנסוע על פיאט 99 שבזמנו (ינואר) פחדתי שבכלל תתקע לו כשהוא יעבור מעל שלולית.

(זה כבר באמת לא קשור לשירשור, אבל באמת שמכאיב לי שאנשים צרי עין מגיבים ככה)

אין לי שום סיבה להיות צר עין, לא חסר לי כסף. ההבדל הוא שאני לא מרגיש את הצורך לפצות על משהו בזה שאני מדביק תמונות של הג'נטים שלי באינטרנט ומספר על המושבי עור שיש לי באוטו.

אין לי שום סיבה להיות צר עין, לא חסר לי כסף. ההבדל הוא שאני לא מרגיש את הצורך לפצות על משהו בזה שאני מדביק תמונות של הג'נטים שלי באינטרנט ומספר על המושבי עור שיש לי באוטו.

דברתי על התגובה של ההוא מתחתייך, לא על שלך.
והראתי לך על מה הגבתי בדיוק.

אני בספק אם יש לי על מה לפצות. נראה לי שראית תמונות שלי.

אתה מבייש את הגמדים אחי
אנחנו צריכים להיות חזקים

1.72 זה לא גמד:Sync-0h5y1d7::nono:😣😣😣😣
זה גובה מצויין ואני מכחיש את העובדה שזה גמדות 🖕

אה ורן יש משהו שאני לא מבין: איך לעזאזל ירדת 10 קילו בחודשיים?
זה כמו SS הפוך. זה לא מהר מידי?

1.72 זה לא גמד:Sync-0h5y1d7::nono:😣😣😣😣
זה גובה מצויין ואני מכחיש את העובדה שזה גמדות 🖕

אה ורן יש משהו שאני לא מבין: איך לעזאזל ירדת 10 קילו בחודשיים?
זה כמו SS הפוך. זה לא מהר מידי?

הוא הוריד איזה 7 קילו מים, לפחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית