עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת חשוב לעבוד על גב?אני מתאמן כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשיתי תרגילים של רגליים בעיקר בגלל שאני רואה את חבר שלי שהוא נראה ממש שרירי מבלי להתאמן בכלל על רגלייים.
אז זה באמת חשוב לעבוד על הרגליים?
מה קרה לך אחי, הולכים עם ג'ינסים ולא רואים את השרירים ברגליים!באמת חשוב לעבוד על גב?
באמת חשוב לעבוד על חזה?
על ידיים?
בוא תענה לי במה שונה השריר הזה מכל השאר?
מה קרה לך אחי, הולכים עם ג'ינסים ולא רואים את השרירים ברגליים!
בדרך כלל הרבה יותר חשובה הזכות שלך בעו"ש.
והזכות בעו"ש נמדדת על פי צבע הכרטיס שאתה משלם על הדייט (גולד/פלטינום/ויזה נטען מהדואר LOL)
בלי קשר לנושא, כבוד עצום למנהל שנתן לך את הכינוי LOLאו האוטו והעגיל שמשובץ יהלומים 4 קראט ליהלום 🤪
תמיד חשבתי שאם היא רואה את הג'נטים 18" ואת הריפוד עור והסנרוף אפשר לחסוך את הפוזה של הפלטינום :\
(נדיר בארץ לראות 4 מקוריים של VELOCITY MOTORS)
![]()
בלי קשר לנושא, כבוד עצום למנהל שנתן לך את הכינוי LOL
לא סתם קשור, זה סופר קשור
קולד אתה בסדר איש? למה שאני אפחד מהאיקון שלך ???אני חושב אתה באמת צריך לראות רופא 😃
חוץ מיזה לגבי מה שרשמתי לא באמת נתת תשובה רק בילבולי ביצים בעקר :D
לא סתם קשור, זה סופר קשור
בלי קשר לנושא, איך התגובה שלך קשורה לתגובה שלי?
בלי קשר לנושא, איך הג'נטים שלך קשורים לפורום? חוץ אולי מהעובדה שנורא רצית להכניס איכשהו את הג'נטים שלך לסיפור.
בלי קשר לנושא, איך הג'נטים שלך קשורים לפורום? חוץ אולי מהעובדה שנורא רצית להכניס איכשהו את הג'נטים שלך לסיפור.
מעולם לא פגשתי בחורה שלא התאמנה ושהסתכלה על גודל הרגליים. זו גם לא שאלה שנשאלת בדייט הראשון, בדרך כלל הרבה יותר חשובה הזכות שלך בעו"ש.
והזכות בעו"ש נמדדת על פי צבע הכרטיס שאתה משלם על הדייט (גולד/פלטינום/ויזה נטען מהדואר LOL)
ואני חשבתי שגודל החשבון שמגבה את הכרטיס חשוב יותר מהצבע, אחרת, למה אומרים שהגודל כן קובע ... 😉
או האוטו והעגיל שמשובץ יהלומים 4 קראט ליהלום 🤪
תמיד חשבתי שאם היא רואה את הג'נטים 18" ואת הריפוד עור והסנרוף אפשר לחסוך את הפוזה של הפלטינום :\
(נדיר בארץ לראות 4 מקוריים של VELOCITY MOTORS)
הם גם מכוערים מאוד. חוסר טעם משווע.
אין לי שום סיבה להיות צר עין, לא חסר לי כסף. ההבדל הוא שאני לא מרגיש את הצורך לפצות על משהו בזה שאני מדביק תמונות של הג'נטים שלי באינטרנט ומספר על המושבי עור שיש לי באוטו.
אתה מבייש את הגמדים אחי
אנחנו צריכים להיות חזקים
1.72 זה לא גמד:Sync-0h5y1d7::nono:😣😣😣😣
זה גובה מצויין ואני מכחיש את העובדה שזה גמדות 🖕
אה ורן יש משהו שאני לא מבין: איך לעזאזל ירדת 10 קילו בחודשיים?
זה כמו SS הפוך. זה לא מהר מידי?