עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם ראיתי או לא, אני לא חושב שזה היה מספיק חשוב בשביל שאני באמת אזכור. אה, ויש הבדל להריץ קצת בדיחות ובין "להגניב בעדינות" את מה שיש לך, לא שזה מרשים במיוחד אף אחד. אף פעם לא ראיתי טעם להשוויץ בדברים שלא הכסף שאני הרווחתי קנה.
ידעתי שראיתי כמה סוכני מוסד מלש*נ*ם עוקבים אחרי 🥷
או האוטו והעגיל שמשובץ יהלומים 4 קראט ליהלום 🤪
אף פעם לא ראיתי טעם להשוויץ בדברים שלא הכסף שאני הרווחתי קנה.
עם קשר לנושא, כמו שכל ההודעות הבאות קשורות לפורום:
לך להזמין 4 כאלה, בעצם לא..תנסה להזמין ג'נט אחד בודד מ VELOCITY MOTORS
תגיד לי תוך כמה זמן אפשר להשיג לך, אוקי?
כנראה להרבה אנשים אין טעם...בכלל, מי קונה היום BMW, סתם רכב מעפן. מי צריך רכב כשיש אוטובוסים.
התגובה שלך מזכירה לי תגובה של יצור אחד עם פיאט 99 שראה אותי במפגש של מכוניות וסיפר שאם בא לו מחר הוא מביא רכב כזה...אבל יחשבו עליו שהוא פוזאיסט..וזה רכב לפוזאיסטים..אז הוא ימשיך לנסוע על פיאט 99 שבזמנו (ינואר) פחדתי שבכלל תתקע לו כשהוא יעבור מעל שלולית.
(זה כבר באמת לא קשור לשירשור, אבל באמת שמכאיב לי שאנשים צרי עין מגיבים ככה)
עם קשר לנושא, כמו שכל ההודעות הבאות קשורות לפורום:
לך להזמין 4 כאלה, בעצם לא..תנסה להזמין ג'נט אחד בודד מ VELOCITY MOTORS
תגיד לי תוך כמה זמן אפשר להשיג לך, אוקי?
כנראה להרבה אנשים אין טעם...בכלל, מי קונה היום BMW, סתם רכב מעפן. מי צריך רכב כשיש אוטובוסים.
התגובה שלך מזכירה לי תגובה של יצור אחד עם פיאט 99 שראה אותי במפגש של מכוניות וסיפר שאם בא לו מחר הוא מביא רכב כזה...אבל יחשבו עליו שהוא פוזאיסט..וזה רכב לפוזאיסטים..אז הוא ימשיך לנסוע על פיאט 99 שבזמנו (ינואר) פחדתי שבכלל תתקע לו כשהוא יעבור מעל שלולית.
(זה כבר באמת לא קשור לשירשור, אבל באמת שמכאיב לי שאנשים צרי עין מגיבים ככה)
טוב אז למקרה ששכחתם אני זה שפתח את האשכול ואני יגיב קצת על מה שקשור לנושא של הרגליים
הרגליים שלי במצב מצויין ואני לא נראה כמו ההוא מיום טוב ולא רגליים של תרנגול הרגליים שלי נראות טוב מאוד ביחס לשאר הגוף שלי
ואמנם אני לא עובד על רגליים אבל אני רץ חצי שעה לפני כל אימון A ועושה אופניים חצי שעה לפני כל אימון B
וכל אימון אני עושה שעה על השעון אבל עם יותר תרגילים על חזה גב וידיים
וסתם שתבינו משהו על ההורמון גדילה משהו שרשמתם אז לפני שהתחלתי להתאמן שקלתי 58 והייתי בגובה 172 אותו דבר ועכשיו אני שוקל 72 אז נירא לי שגדלתי דיי טוב יחסית לאחד שלא עושה רגליים