הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה צריך להתאמן על רגליים?

• פותח/ת השרשור yehuda
  • פורסם בתאריך

yehuda

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
-200
13
0
אני מתאמן כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשיתי תרגילים של רגליים בעיקר בגלל שאני רואה את חבר שלי שהוא נראה ממש שרירי מבלי להתאמן בכלל על רגלייים.
אז זה באמת חשוב לעבוד על הרגליים?

מעולם לא פגשתי בחורה שלא התאמנה ושהסתכלה על גודל הרגליים. זו גם לא שאלה שנשאלת בדייט הראשון, בדרך כלל הרבה יותר חשובה הזכות שלך בעו"ש.

מעולם לא פגשתי בחורה שלא התאמנה ושהסתכלה על גודל הרגליים. זו גם לא שאלה שנשאלת בדייט הראשון, בדרך כלל הרבה יותר חשובה הזכות שלך בעו"ש.
והזכות בעו"ש נמדדת על פי צבע הכרטיס שאתה משלם על הדייט (גולד/פלטינום/ויזה נטען מהדואר LOL)

והזכות בעו"ש נמדדת על פי צבע הכרטיס שאתה משלם על הדייט (גולד/פלטינום/ויזה נטען מהדואר LOL)

ואני חשבתי שגודל החשבון שמגבה את הכרטיס חשוב יותר מהצבע, אחרת, למה אומרים שהגודל כן קובע ... 😉

אל פותח האשכול, אלא אם אתה מנסה להתבדח, השאלה שלך היא מחוץ לסקאלה של הטיפשות באתר.

מכיר את הביטוי chicken legs? זו תופעה רווחת בקרב מתאמנים שחושבים שרירי הרגליים הם שרירים זניחים, ובסוף מגיעים למצב שאת פלג הגוף העליון מחזיקים שני קיסמים. לא יכול לומר עד כמה זה לא בריא, כן יכול לומר שזה נראה מכוער.

עכשיו, אלא אם יש לך את הגנטיקה ש"תתן לך" את היכולת להשקיע מינימום מאמץ באימון הרגליים לצורך פיתוחם, תבורך. אם לא, לך תתאמן כמו שצריך.

מעבר לזה אימון הרגלים מפריש הורמוני גדילה בקצב מוגבר (או משהוא בסגנון הזה)
אז שווה בהחלט לאמן תרגלים...וביננו מי ישמע כמה זה קשה לאמן אותם כמו שמאמנים כול שריר אחר בגוף.

אז שווה בהחלט לאמן תרגלים...

אהבתי את זה שאתה סגור על הטענות שלך.

וביננו מי ישמע כמה זה קשה לאמן אותם כמו שמאמנים כול שריר אחר בגוף.

כנראה שזה קשה, אחרת כולם היו עושים את זה.

לדעתי אתה צריך לראות רופא דחוף. אם הדיעה שלך לא משנה, למה אתה טורח לכתוב 10,000 הודעות בפורום?

הדיעה שלי משנה, אבל לתת טענה ולהוכיח אותה ע"י בדיקה אם המנהל מסכים איתך לא ממש עובד.

הוא שאל במטרה "להוכיח" לי שהוא צודק.
אני יכול להוסיף עוד אייקון: 🚫❌❓

נו, מה זה רע? הוא לפחות לא כתב לך "אתה לא מבין כלום, יא אפס1ן".
ולאייקון שלך הרשה לי לענות: 🖕

קולד אתה בסדר איש? למה שאני אפחד מהאיקון שלך ???אני חושב אתה באמת צריך לראות רופא 😃
חוץ מיזה לגבי מה שרשמתי לא באמת נתת תשובה רק בילבולי ביצים בעקר :D

אז שווה בהחלט לאמן תרגלים...וביננו מי ישמע כמה זה קשה לאמן אותם כמו שמאמנים כול שריר אחר בגוף.

כמה הסקוואט ודדליפט שלך שכ"כ קל לך לאמן רגליים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית